Архив Вечерното шоу на Азис

Фолк певицата Алисия при Азис: „Алкохолът на не прощава на никой!”

Добави коментар

Фолк певицата Алисия при Азис: „Алкохолът на не прощава на никой!”
Гост на „Вечерното шоу на Азис” на 1-ви октомври беше най-обсъжданата напоследък в публичното пространство фолк певица - Алисия.

Екстраваганто облечената изпълнителка танцува румба заедно със своя партньор от Dancing Stars, Атанас Гендов. Освен това Алисия представи ексклузивно най-ново си парче „Скрий се”, чийто текст носи недвусмислени препратки към развихрилата се драма между нея, съпруга ѝ Валери Божинов и плеймейтката Златка: „Скрий се, за Бога скрий се ... подари се на друга жена!”

Фолк певицата  Алисия при Азис: „Алкохолът на не прощава на никой!”


„Много тежко ми беше, защото когато правя нещо, го правя със сърцето и душата си... много ми се искаше да танцувам и да продължа напред”,
изповяда половинката на Божинов по повод отпадането си от Dancing Stars. След първоначалните коментари относно участието на Алисия в танцовото състезание, скандалният водещ и изпълнителката се впуснаха в горещ диалог по темата за медийната „войната” между нея и Златка.

Фолк певицата  Алисия при Азис: „Алкохолът на не прощава на никой!”

“Искам да ти задам един въпрос с какво е изтвестна Златка?”, се обърна към Васко танцуващата звезда. „Известна е с някакви цици, които са ги виждали и пипали доста хора”, констатира на свой ред Азис. На питането на Василка дали Алисия ще предприеме някакви действия срещу клеветите на плеймейтката, изсипани срещу нея в „Горещо”, тя отговори, че има много други неща, които я правят щастлива и изпълват живота й, за да обръща внимание на „такава ниска топка”. А по повод предаването и неговата водеща, певицата заяви: „Ето одрах Венета и си я закачих на врата!”. Сексапилната изпълнителка изрази мнение, че в България свободата на словото се е превърнала в анархия.

„Алкохолът не прощава на никой”, коментира тя пошлите нападки на Златка, която видимо си беше пийнала в интервюто си пред Райкова. Според Алисия само човек, който не е получил нещо определено, може да злобее и реагира така. „За нейно съжаление това, което имам аз, тя и в най-смелите си мечти не може да си пожелае”, категорично заяви гласовитото миньонче.

Следващото издание на „Вечерното шоу на Азис” ще се излъчи тази неделя, от 22:00 часа, когато гости ще бъдат политикът Емил Кошлуков и Любо от група „ТЕ”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV