Архив Вечерното шоу на Азис

Владимир Ампов-Графа ще е специален гост в "Шоуто на Азис" - 5 януари, вторник

Добави коментар

Владимир Ампов-Графа ще е специален гост в "Шоуто на Азис" - 5 януари, вторник. Певецът - фен на Софи Маринова, планира второ бебе

Влади Графа ще е специален гост в "Шоуто на Азис" - 5 януари, вторник. Певецът - фен на Софи Маринова, планира второ бебе


В последното за миналата година издание на „Битката на градовете” отборът на Бургас изгуби играта. Тимът на Златка Димитрова си тръгна от „Вечерното шоу на Азис” след като Дани Милев и Рени му отсъдиха ниски оценки за изпълнението на „Бургаски вечери”, песен на Фамилия Тоника. В новогодишното състезание четирите отбора в Битката демонстрираха певчески талант, чайките от Бургас обаче не успяха да впечатлят журито с гласовите си данни и напуснаха пораженчески.

Пловдив


Тази вечер на арената ще се изправят представителите на София и Пловдив. Типично в духа на отминалите празниците отборите на шопите и майните ще се надпиват с ракия и надяждат с туршия, ще пукат балони с телата си и ще плачат в играта „Кой ще се разплаче пръв”

София


Победата във всеки кръг на „Битката на градовете” носи на отборите 3 точки, при равенство те печелят по 1 точка, а при загуба получават 0. Капитаните решават кои точно играчи да се бият в конкретната игра. Резултатът от първия сблъсък между градовете тази година ще е в полза на София. Отборът на Силвия Стойчева ще се окаже по-добър с пресушаването на ракията и унищожаването на туршията в сравнение с тима на Руслана Попова.

Варна

Утре вечер, 5 януари, в състезанието по PRO.BG ще се надпреварват Варна и Пловдив. Игрите в които двата отбора ще премерят сили са: „Възможно най-малко крака”, „Кулата на Пиза” и „Мезелъци”. В първи кръг всеки отбор ще трябва да измине разстоянието от точка А до точка Б заедно (т.е. свързани) и на възможно най-малко крака (състезателите сами ще преценяват дали ще носят някого или ще куцукат). При условие, че броят на краката и при двата отбора е равен, решаващо ще е времето, за което отборът финишира. Във втори кръг двата тима ще подреждат кули от кенове с бира.

Победител ще е отборът, чиято бирена кула успее да се задържи поне 3 секунди. В последния рунд между Варна и Пловдив играчите ще режат мезета на възможно най-много тънки пърченца. Филибето или морската столица ще е победи в Битката утре вечер, ще стане ясно утре точно в 23:15 часа по PRO.BG. Тази седмица в Битката ще отпадне още един град, като на финала ще останат само два отбора.

Владимир Ампов-ГрафаСпециален гост на Азис на 5 януари ще бъде Владимир Ампов-Графа. Певецът ще  разкаже как е изкарал празниците и кой сменя памперсите на бебето Крис вкъщи.

Романтичният изпълнител ще сподели, че все още няма планове за кариерата на своя син, но със сигурност не би го накарал на сила да се занимава с музика.

„Ако няма данни, ще му кажа в очите, няма по-гадно нещо от амбициозни родители”,  категоричен е Графа. Според него по времето на социализма всички изпълнители пеят брилятно, докато в наши дни голяма част от мераклиите да пеят се ориентират към професията, за да бъдат известни. „Не ми харесва славата”, откровен е Влади Ампов.

Владимир Ампов-Графа„Има и хубави страни в шоубизнеса, но славата като такава е покварено нещо. Радвам се, че от дете съм на сцена, защото това спести възгордяването ми”.
Оказва се, че младият татко безпроблемно сменя памперси и къпе бебето Крис.

Също така той и съпругата му Мария планират второ бебе съвсем скоро. Графа няма да скрие пред Азис, че не слуша попфолк, но не е краен противник на жанра. Ще разкрие, че е получавал предложение да напише текст за попфолк парче, но отказал. Изненадващо Влади ще сподели, че много харесва „Остани” на Софи Маринова и не смята, че песента може да се определи като попфолк.

Битката на градовете се излъчва от пионеделник до четвъртък в 23:15 часа по PRO.BG.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV