Архив Вечерното шоу на Азис

„Вечерното шоу на Азис” - 29 септември, понеделник

Добави коментар

„Вечерното шоу на Азис” - Евдокия Манева не знае химичната формула на кокаина, понеделник, 29 септември
Гости на „Вечерното шоу на Азис” в понеделник вечер ще бъдат бившата екоминистърка Евдокия Манева и рапърът Играта.

Евдокия Манева не успя да разгадае химичната формула на кокаина


С тематично зелено сако в студиото на Василка утре вечер ще влезе депутатът от ДСБ и бивш екоминистър – Евдокия Манева. Водещият и народната представителка ще се потопят стремглаво във водите на политиката и ще обсъдят злободневните проблеми за корупцията, безотоговорността на властимащите и екологията.

Евдокия Манева


„Ахмед Доган си купи яхта, защото дърпа конците на няколко министри, които разпределят парите от големи фондове”
– ще коментира Манева финансовото състояние на лидера на ДПС. Според нея, ако прокуратурата и съдът си вършат работата както трябва, в държавата ни ще настане справедливост и няма да бъдем на първо място по подкупност в Европа. Бившата екоминистърка е категорична, че съществуват механизми за противодействие на корупцията и един от тях е прозрачността. По нейно мнение, ако решенията на управителния съвет на различни фондове са публични, вероятността от злоупотреби ще е минимална.

Оказва се, че депутат Манева е съвсем обикновен човек, който живее в апартамента на съпруга си в центъра на София, наследство от родителите му, и освен това присъства на всички пленарни сесии на Парламента. „Богата съм с приятелите и със семейството си” - ще сподели екоекспертът по отношение на материалните блага и възможността от замогване.  

„Братът на Сергей Станишев ще строи някакво селище, а министър Чакъров мълчи, докато Рила се застроява”, с болка разказва за безропотното отношение на управляващите към унищожаването на природата и незаконното строителство край черноморието и в националните паркове.
Въпреки че е дипломиран инженер-химик, в края на гостуването си Евдокия Манева не успя да разгадае химичната формула на кокаина, но прие шеговито закачката на водещия.

Ивайло Иванов, известен с артистичното име Играта

Вторият гост на „Вечерното шоу на Азис”  - Ивайло Иванов, известен с артистичното име Играта, ще се появи с нова визия и с ново парче. Рапърът, който първи у нас направи дует с фолк певица, ще разкаже за промените в живота си. Освен че е отрязал плитките си, Играта се е разделил и с приятелката си след тригодишна връзка. Изпълнителят на „Депутат-мафиот” твърди, че е съзрял, играейки, и вече обръща внимание на детайли, които преди не е забелязвал.

 „Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV