Архив Вечерното шоу на Азис

Азис съпричастен към проблемите на болните от СПИН

Добави коментар

Очаквайте в шоуто на Азис на 1-ви октомври позицията на Алисия в конфликта със Златка.

Азис съпричастен към проблемите на болните от СПИН

Двамата изтъкнати учени са на посещение в България по покана на Министерството на здравеопазването, Съвета за електронни медии и Фондация „Куиър България”. Те ще изнесат серия лекции пред българските журналистите за това как политиката на отделните държави, засягаща СПИН-а, не трябва да дискриминира определени социални групи. Хубавото в случая е, че СЕМ горещо се вълнува от подобни злободневни проблеми и се опитва по някакъв начин да обогати информационно българските медии, които да се противопоставят на дискриминационното отношение към болните от СПИН. Оказва се, че заразените от вируса на СПИН се сблъскват не само със самия здравословен проблем, но и се изправят срещу консервативното общество и срещу държавата, която често единствено симулира загриженост.

Заедно със скандалния водещ двамата професори ще дискутират въпроси, касаещи големия бич на нашето съвремие – СПИН-ът, и неговото лечение.  Професор Хонг ще разкаже за южноафриканския активист Заки Ахмат, който отказва лечение от СПИН, докато това лечение не стане универсално, т.е. достъпно за всички. Като един истински борец активист срещу социалното неравенство заедно със своите гости Васко ще разнищи въпросите предпазва ли реално използването на презерватив от вируса на СПИН и не е ли тази болест изкуствен начин за намаляване броя на населението по света.

Втори специален гост във Вечерното шоу на Азис” ще бъде двойката, отпаднала при елеминациите на Dancing Stars от миналата седмица – Алисия и Атанас Гендов. Очаква се фолк дивата да коментира злъчните нападки на Златка и да сподели своята позиция в публичния конфликт.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа, само по ТВ2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV