Търси се...

Орлин Горанов в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV

0/5

Орлин Горанов  в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV
Орлин Горанов в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV

Един от най-обичаните български изпълнители – Орлин Горанов ще бъде специален гост в неделното издание на ток шоуто „Търси се“. Какво се крие зад чаровната усмивка, позитивизма и  песните – това ще разкрият най-близките му хора, с които ще го срещнат водещите Меги и Нели.

Зрителите ще видятОрлин Горановв една друга светлина – като талантлив актьор. За това ще свидетелстват режисьорът Борис Панкин и актрисата Диана Любенова, които ще го опишат като невероятен партньор на сцената. Те ще го провокират да изтанцува кючекът от постановката „Операцията“, а зрителите ще видят и сълзи в очите му, когато рецитира монологът си от „Апокалипсис кога“.

Орлин Горанов  в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV

Меги и Нели ще срещнат Орлин Горанов с голямата му любов – неговата съпруга Валя, с която са заедно вече 23 години.

„С него се живее много спокойно и леко. Винаги се прибира с усмивка и е много позитивен. Най-тежките му моменти са, когато загуби родителите си, особено майка му, която почина наскоро“, споделя Валя.

Как се пази любовта в годините толкова силна и как се преживява загубата на много близки хора– самият Орлин ще разкрие в „Търси се“, неделя, 2 февруари от 11.00 часа.

Най-голямата изненада за певецът ще бъде неочакваната среща с дъщеря му Жаклин, която от година живее в Америка.

Орлин Горанов  в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV

„Баща ми е мой приятел. Знам, че няма нещо, което не би направил за мен“, казва Жаки. „Тя от 11-годишна замина да учи във Виена. Сега е в Щатите. Нейната самостоятелност и успехи ме карат да се гордея с детето си.“, признава с вълнение и самият Орлин.

В „Търси се“ той ще се срещне и с един от най-добрите си приятели сред музикантите – Нелко Коларов. Зрителите ще го чуят да пее опера благодарение на провокацията на оперната певица Еделина Кънева.

Още за Орлин Горанов, Търси се

02:50
26.10.2020
Търси се
11:00
01.11.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
11:00
01.11.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg