Други

Юлиан Вергов засне сцени в Германия за „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

0/5

Юлиан Вергов засне сцени в Германия за „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

 Преди броени дни екипът на „Откраднат живот“ замина за Германия, за да заснеме сцени в новия сезон на хитовата българска продукция. Снимачните дни се реализират на ключови локации в Берлин с участието на Юлиан Вергов, който отново ще влезе в образа на доцент Банков.

 

„Снимките започнаха още със слизането от самолета. Успяхме да снимаме дори и на места, които не бяха предвидени в графика, но за сметка на това веднага получихме разрешение“, споделят от продукция.

 

В сцените зрителите ще видят какво се случва с доцент Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от МБАЛ „Св. Кирил“.

 

Добави описание


Концептуално промо представи новите герои в шести сезон - „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ по NOVA. Във видеото Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов се борят със стени, които ще налагат ограничения на героите, а гневът ще се оказва спасителен импулс. „Тези секунди показват две страни на героите – тяхното съзнание и подсъзнание. В съзнанието си те са с медицински униформи - чувстват се стабилни, защото в работата  никога не могат да загубят контрол.

 

Добави описание

 

Подсъзнанието е в кутийките, които виждаме – онова, което много често искат да направят, но винаги избутват назад. Стените се стесняват, а какво ще донесе тази метафора за героите, тепърва ще стане ясно“, разказват сценаристите на най-успешния български медицински сериал.

 

Не пропускайте шести сезон на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ – от септември по NOVA. 
 

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg