Актуално В програмата

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Добави коментар

Тази седмица Спешното отделение ще се превърне в театрална сцена, на която лекарите ще стъпят със свои скрити мотиви.

В опита си да спечели доктор Димова, професор Мазов ще вземе главната роля в невиждан екшън. Дали това ще му помогне да докосне сърцето на Габриела зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот:Финалът“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Позицията на Мирослава ще бъде все по-осезаема за лекарите, а в машинациите ще попадне и самият директор на „Св. Анастасия“. Сянката на Фотев ще надвисне и над други участници в голямата игра за власт и надмощие. Най-скъпото на Методиев ще бъде отнето, а залогът ще бъдат местата на двама лекари. За да му помогне доктор Романова ще постави на карта професионализма и етиката си, но резултатът ще коства повече отколкото е предполагала. Малко по-късно Доктор Димова ще се сблъска с разкрития и сложни въпроси, които ще я отведат право при нейния баща.

През това време доцент Захариев ще проведе ключов разговор с доктор Наков и сестра Кирилова за решението им да създадат дете. На преден план ще изникнат темите за близостта и емоциите, които мотивират двама души да имат свое продължение. Осъзнавайки голямата картина, те ще трябва да направят сериозен избор за бъдещето.

В болницата ще се появи пациентка с рядък синдром, която ще напомни за нуждата от зачитане и внимание. Медицински казус ще провокира вниманието на доцент Захариев, който ще предложи разследване за нарушени права на жените в общност.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​

Сватба, екшън и нови разкрития в "Откраднат живот: Финалът"