Актуално Какво ще се случи...

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Добави коментар

"Св. Анастасия" замества отчаянието с надеждата на "Бялата лястовица"

Борба за живот, напрежение между колеги и нови машинации ще дирижират събитията тази седмица в „Откраднат живот: Финалът“. Влошаването на здравословното състояние на сина на Мазов – Стефко, ще предизвика нови сблъсъци и лагери в „Св. Анастасия“. В опит да я защитят, колегите на доктор Кръстева ще създадат онлайн платформа за нейната подкрепа. Положителните отзиви на пациенти и успехът на „Бялата лястовица“ ще провокират задкулисни игри и опит за присвояване на постигнатото. Дали платформата ще успее да реабилитира доктор Кръстева или ще се превърне в нейно слабо място, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на медицинската поредица.

Текст от potv.bg

Доктор Огнянова ще попадне в критична ситуация по време на най-специалния момент в живота си. Раждането на детето ще се окаже поредица от неочаквани предизвикателства, а в ролята на спасител ще се появи самият доцент Захариев. Той ще трябва да използва дългогодишния си професионален опит за една необичайната ситуация.

Текст от potv.bg

Васко ще бъде въвлечен за пореден път в игрите на Фотев, който ще поиска от него отново да наруши закона. Този път на прицел ще бъде лекар от „Св. Анастасия“ и враг на влиятелния бизнесмен. Отчаянието и любовта му към сестра Жекова ще го тласнат към най-опасните и разрушителни действия. С тъмната страна ще се сблъска и доктор Димова, която ще научи нови подробности за договорките на своя баща. В опит да разкрие истината, тя ще предизвика директен разговор с Димов относно скритите му ходове в болницата.

Ще намерят ли колегите и приятелите отново път един към друг? Ще се справи ли доктор Огнянова с предизвикателствата? – не пропускайте предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​

Сватба, екшън и нови разкрития в "Откраднат живот: Финалът"