Актуално Какво ще се случи...

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Добави коментар

"Св. Анастасия" замества отчаянието с надеждата на "Бялата лястовица"

Борба за живот, напрежение между колеги и нови машинации ще дирижират събитията тази седмица в „Откраднат живот: Финалът“. Влошаването на здравословното състояние на сина на Мазов – Стефко, ще предизвика нови сблъсъци и лагери в „Св. Анастасия“. В опит да я защитят, колегите на доктор Кръстева ще създадат онлайн платформа за нейната подкрепа. Положителните отзиви на пациенти и успехът на „Бялата лястовица“ ще провокират задкулисни игри и опит за присвояване на постигнатото. Дали платформата ще успее да реабилитира доктор Кръстева или ще се превърне в нейно слабо място, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на медицинската поредица.

Доктор Огнянова ще попадне в критична ситуация по време на най-специалния момент в живота си. Раждането на детето ще се окаже поредица от неочаквани предизвикателства, а в ролята на спасител ще се появи самият доцент Захариев. Той ще трябва да използва дългогодишния си професионален опит за една необичайната ситуация.

Васко ще бъде въвлечен за пореден път в игрите на Фотев, който ще поиска от него отново да наруши закона. Този път на прицел ще бъде лекар от „Св. Анастасия“ и враг на влиятелния бизнесмен. Отчаянието и любовта му към сестра Жекова ще го тласнат към най-опасните и разрушителни действия. С тъмната страна ще се сблъска и доктор Димова, която ще научи нови подробности за договорките на своя баща. В опит да разкрие истината, тя ще предизвика директен разговор с Димов относно скритите му ходове в болницата.

Ще намерят ли колегите и приятелите отново път един към друг? Ще се справи ли доктор Огнянова с предизвикателствата? – не пропускайте предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​

Сватба, екшън и нови разкрития в "Откраднат живот: Финалът"