Актуално Какво ще се случи...

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Добави коментар

Тази седмица приятели и колеги ще се изправят един срещу друг, подлагайки на изпитание своите професионализъм и лоялност.

Доктор Тасев и доктор Чилингирова ще подадат молбите си за напускане, търсейки ново по-добро бъдеще извън „Св. Анастасия“. Изненадващата новина ще предизвика суматоха и различни въпроси сред лекарите, които ще се опитат да разколебаят младата двойка. Дали Нора и Борис ще останат или ще напуснат завинаги болницата – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ по NOVA.

Сянката от миналото ще надвисне отново над доктор Кръстева, която ще бъде заподозряна и обвинена в липса на професионално отношение. В центъра на драматичната ситуция ще се озоват доцент Мазов и неговият син, чието състояние ще се превърне в истински медицински казус за Спешното отделение. Кризата ще изправи един срещу друг дългогодишни колеги, които ще трябва да изберат дали да обединят своите усилия или да стигнат до крайности.

В опит да помогне Мирослава ще се обърне към Фотев за услуга, която ще изисква сериозни ходове от страна на задкулисния бизнесмен. Малко по-късно в засада ще се попадне Васко, който за пореден път ще бъде жертва на най-големия враг на болницата. Получавайки поредни заплахи и ултиматум от Фотев, той ще трябва да избере между истината и любовта към Магда и саботирането в „Св. Анастасия“.

Доктор Огнянова ще получи специална изненада, която ще ѝ напомни колко значимо е семейството ѝ с доктор Ковачев, а Романова ще потърси изход и разрешение на сложните отношения с Методиев.

Ще успеят ли лекарите да окажат помощ в критичен момент за доцент Мазов и неговия син? Колко струва уважението към професията и кога опитът може да бъде поставен под съмнение? – ще научите тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​

Сватба, екшън и нови разкрития в "Откраднат живот: Финалът"