Актуално Какво ще се случи...

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Добави коментар

Тази седмица приятели и колеги ще се изправят един срещу друг, подлагайки на изпитание своите професионализъм и лоялност.

Доктор Тасев и доктор Чилингирова ще подадат молбите си за напускане, търсейки ново по-добро бъдеще извън „Св. Анастасия“. Изненадващата новина ще предизвика суматоха и различни въпроси сред лекарите, които ще се опитат да разколебаят младата двойка. Дали Нора и Борис ще останат или ще напуснат завинаги болницата – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ по NOVA.

Текст от potv.bg

Сянката от миналото ще надвисне отново над доктор Кръстева, която ще бъде заподозряна и обвинена в липса на професионално отношение. В центъра на драматичната ситуция ще се озоват доцент Мазов и неговият син, чието състояние ще се превърне в истински медицински казус за Спешното отделение. Кризата ще изправи един срещу друг дългогодишни колеги, които ще трябва да изберат дали да обединят своите усилия или да стигнат до крайности.

Текст от potv.bg

В опит да помогне Мирослава ще се обърне към Фотев за услуга, която ще изисква сериозни ходове от страна на задкулисния бизнесмен. Малко по-късно в засада ще се попадне Васко, който за пореден път ще бъде жертва на най-големия враг на болницата. Получавайки поредни заплахи и ултиматум от Фотев, той ще трябва да избере между истината и любовта към Магда и саботирането в „Св. Анастасия“.

Текст от potv.bg

Доктор Огнянова ще получи специална изненада, която ще ѝ напомни колко значимо е семейството ѝ с доктор Ковачев, а Романова ще потърси изход и разрешение на сложните отношения с Методиев.

Ще успеят ли лекарите да окажат помощ в критичен момент за доцент Мазов и неговия син? Колко струва уважението към професията и кога опитът може да бъде поставен под съмнение? – ще научите тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​

Сватба, екшън и нови разкрития в "Откраднат живот: Финалът"