Търси се...

Даяна Ханджиева в „Търси се“

0/5

Даяна Ханджиева в „Търси се“

Красивата и талантлива актриса Даяна Ханджиева е гост на „Търси се“ тази неделя, 15 април от 11:00 ч. по bTV. 

В предаването най-изненадващо е участието на Стефания Кочева, която разказва, че двете с Даяна стават приятелки от пръв поглед, още от по време на снимките на сериала „Скъпи наследници“. Двете споделят куп смешни ситуации и изкарват заедно цяло лято, казва Стефания. Не крие, че чувства колежката си като своя по-малка сестра. По думите на Даяна в момента Стефания е най-близката й приятелка.

Даяна Ханджиева в „Търси се“

Писателят Димитър Калбуров ще си припомни в ефир как се запознал с Даяна на концерт на Ъпсурт. Той я кара да танцува в студиото и да влезе в определена роля.

Родителите на Даяна – Елена и Лазар Ханджиеви, подчертават, че от малка дъщеря им е изключително самостоятелна. Има по-малки брат и сестра, за чието отглеждане помага.

Даяна се трогва от думите на баща си, който й казва колко я обича, гордее се и я цени като актриса, тъй като преди това бил най-големия й критик. Никой от родителите й не искал тя да става актриса. Но след „Скъпи наследници“ повярвахме, че мечтите наистина може да се сбъднат, казват те.

Брат й Александър и сестра й Мира също застават пред камерата на „Търси се“. Алекс твърди, че нямат много допирни точки със сестра си, но винаги може да разчита на нея, а Мира твърди, че чувства Даяна като втора майка, с която споделя и от която получава най-добрите съвети.

Даяна Ханджиева в „Търси се“

Актрисата Ивана Папазова, майка на Даяна в сериала, не крие, че наистина усеща по-млада си колежка като нейно дете. И това станало още щом се прегърнали при запознанството си. Дори в телефона й Даяна фигурира като „Катенце дъщеря“.
 

Още за Даяна Ханджиева, Търси се

02:50
26.10.2020
Търси се
11:00
01.11.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
11:00
01.11.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Даяна Ханджиева в „Търси се“ (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg