Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе не може да си намери място от постъпката на Миран, който заведе Реян на площада на Медиат, там където тя преди време я опозори, а сега той иска от нея да я признае за своя снаха... Вижте още какво ще се случи в еп.62 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 06 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Бъди до мен!

Бъди до мен!

© atv

В 61 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран организира романтична вечеря за Реян и отново и признана, че не може да живее без нея. Хазар се сеща с Есма и я моли да разкаже истината на Миран.

Сутринта Миран се събужда преди Раян и като вижда възстановената раковина, си казва, че не знае, дали тя ще му повярва, но за него няма живот без Риян.

На закуска в Асланбей, Азизе отново подхваща темата за срещата на Реян с Азата, че на нея и се наложило да отговори на много позвънявания и да обясни защо са се срещали, Миран се ядосва и казва, че ако някой иска обяснения да ги поиска от него, а Реян разстроена от случващото се става от масата, а Миран казва на баба си, че ако има въпроси него да го пита него, а не Реян.

Азизе го напада внук си и го пита, как ще изчисти името на жена си, която след срещата с Азат пак го е опетнила и цял Медиат говори за това. Миран и отвръща, че преди да говори каквото и да било, трябва да си спомни, че Реян е нейна снаха, а той неин внук!

Виждайки разстроената и плачеща Реян, Миран и казва, че не се вълнува, какво говорят останалите за нея, но тя му отговоря, че нея я вълнува, защото това, което говори баба му, това ще каже и дядо й и по този начин, ще разочарова родителите й.

Фърат казва на Миран, че всички говорят за срещата на Раян и Азат, но той му отговоря, че знае, но той иска да направи нещо, за което баба му не трябва да знае.

Миран казва на баба си и на Реян, да се облекат красиво, че ще ги води някъде и да му се доверят! Когато Азизе разбира, че и Раян ще дойде с тя пита внук си, какво означава това?

Азизе казва, че не харесва да и заповядват, а Раян го пита, защо са пристигнали в центъра на Медиат?

Миран и отвръща, че да обявят на цял Медиат за техния брак!
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
....защо ти не му разкажеш за бележката, която ти донесох от похитителите?

....защо ти не му разкажеш за бележката, която ти донесох от похитителите?

© atv
Миран започва да поправя грешките си, затова заведе баба си и Реян на площада на Мидат и иска Азизе публично да я приеме за снаха, тази, която преди време я унижи публично, изхвърляйки я пред жителите на града, точно на това място.

Целият град се е събрал да ги поздрави за сватбата им, Миран казва на Реян, да вдигне главата си и никога да не я навежда.

Азизе, не иска да изпълни молбата на Миран, затова ще продължиш своя подъл план.
- Миран, попитай жена си, защо се омъжи за теб, не е ли, за да спаси Азат Шадоглу – с усмивка пита Азизе, но много бързо ще угасне, когато Реян я попита:
- Миран много добре знае, защо съм се омъжила за него, но защо ти не му разкажеш за бележката, която ти донесох от хората, които ме отвлякоха?

Между безсилието и гнева Азиза отговаря, че Азат е планирал всичко, но Миран и казва, че не и вярва, защото Азат е пристигнал веднага след него преди да отвлекат Реян.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Султан, Раян, Миран и Азизе

Султан, Раян, Миран и Азизе

© atv
Миран казва още на баба си, че каквото и да говори против Раян, никога няма да промени неговото доверие в Раян, и че тя е при него защото го обича!

Султан също се намесва и казва, че Азизе е правя и Раян е в техния дом, само защото иска да си отмъсти и да си изчисти името от калта. Миран и казва да не се бърка, а Раян се изправя срещу нея и казва, че нейното име не е било омърсено, защото тя не е направила нищо, за да го омърси!

Този текст е копиран от pоTV.bg
Влюбени един в друг, Реян и Миран си имат пълно доверие във всичко

Влюбени един в друг, Реян и Миран си имат пълно доверие във всичко

© atv
Влюбени един в друг, Реян и Миран си имат пълно доверие във всичко. Миран вярва с цялото си сърце, че Реян се е омъжила за него по любов, а не за да спаси Азат. Вярата му в нея вдъхновява Реян и признава на Миран, че неговото доверие й е по-скъпо от всичко друго на този свят.

След като Миран повярва на Реян, тя е вдъхновена от надеждата, че един ден той ще разбере цялата истина и ще се откаже от отмъщението.

Гюл прави кекс за сестра си, защото е болна, но Ярен я блъска и той се разпилява на пода и казва, че Раян я е излъгала, че е болна и никога няма да дойде при нея. Гюл е много разстроена от това, което й каза Ярен.

Гюл припада и идва да я прегледа лекар, който им казва, че няма нищо притеснително, но ще е добре да я заведат да и направят обстоен преглед! Гюл признава пред всички, но най вече пред дядо си, че Ярен и е казала, че сестра й не иска да я вижда, и не я обича! Хазар тръгва да се разправя с Ярен, но Насух му казва, че той ще го направи!

Насух заплашва Ярен, че ако постъпи още един път така с Гюл, светът ще и стане тесен... Хазар се кара на дъщеря си, че сам с малката Гюл не се е заяждала и казва на Хандан, че ако децата му така продължават да го нервират, дълго няма да живее. Азат, който става свидетел на случилото се, казва на сестра си, че не може да повярва, че са родни брат и сестра, че малкото момиченце живее с куршум в главата, как не й е било жал да го тормози и я заплашва, че знае, че тя е причината да се стигне с онова нещастие с Реян и ако продължава, той няма да си мълчи!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
62 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 6 април 2021 по DIEMA FAMILY
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Вятърничав", еп.63  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран решава да се съюзи с Хазар. Вижте още какво ще се случи в еп.63 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 07 април...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп. 68 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 67 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...