Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран решава да се съюзи с Хазар. Вижте още какво ще се случи в еп.63 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 07 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран решава да се съюзи с Хазар

Миран решава да се съюзи с Хазар

© atv

В 62 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе не може да си намери място от постъпката на Миран, който заведе Реян на площада на Медиат, там където тя преди време я опозори, а сега той иска от нея да я признае за своя снаха...

След като Гюл признава пред всички, но най вече пред дядо си, че Ярен и е казала, че сестра й не иска да я вижда, и не я обича!

Насух заплашва Ярен, че ако постъпи още един път така с Гюл, светът ще и стане тесен...

Джихан се кара на дъщеря си, че само с малката Гюл не се е заяждала и казва на Хандан, че ако децата му така продължават да го нервират, дълго няма да живее. Азат, който става свидетел на случилото се, казва на сестра си, че не може да повярва, че са родни брат и сестра, че малкото момиченце живее с куршум в главата, и как не й е било жал да го тормози и заплашва, тъй като много добре знае, кой е причината да се стигне до това нещастие, но ако продължава, той няма да си мълчи!

Миран казва на Раян, да не се чувства като затворник, че може да излиза извън имението, но трябва да е придружена от охраната, за да е спокоен за нея. Раян е толкова щастлива от това, че Миран й вярва, че тя му признава, че неговото доверие й е по-скъпо от всичко друго на този свят.

Миран и Фърат си говорят за бележката, която Реян е предала на Азизе, а тя не им казала за нея... Според Миран те имат и други врагове, за които баба му не иска да говори, а прикрива това с още омраза срещу Шадоуглу, като този път е казала, че Раян се е омъжила за него, заради Азат, но той вижда, че баба му крие нещо от него, но не може да разбере какво е. Миран казва на Фърат, че ще стане партньор с Хазар Шадоуглу и заедно ще търсят...., а и по този начин, ще контролира Шадоуглу и ще знае всеки техен ход В същото време Азизе праща съобщение на Фърат, да се прибере, защото иска нещо да го пита.

Миран се обажда на Хазар, че иска да се види с него, но когато Зехра разбира, започва да се притеснява, но Хазар и обяснява, че рано или късно Миран ще разбере истината и заедно с дъщеря им ще напусне къщата на Асланбей.

Зехра иска да разкажат на Раян истината, но Хазар и казва, че не трябва, че тя ще го намрази, но тя му казва, че ще стане по-лошо ако тя я разбере от баща му... Хазар я моли за малко време.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Азизе

Азизе

© Канал Д

Азизе казва на Раян, че Миран никога няма да забрави, че трябва да отмъсти на баща й, независимо какво прави тя, и я пита, дали Миран и е разказал историята на пръстена, който той и е подарил, че й е дал този пръстен да му напомня, че преди баща й Хазар да обезчести майка му, Дилщах е носила този пръстен. Реян и казва, че тя лъже..., а Азизе и казва, да вярва в каквото иска, но скоро ще разбере, че тя е права.

Миран се среща с Хазара и му казва, че трябва да действат заедно, за да защитят Раян, за да не загубят и той се съгласява.

Гюнул се опитва да разбере, дали Фърат е неин брат?

Раян се среща с баща си и му казва, какво й е казала Азизе, а Хазар и казва, че много е обичала Дилшах и тяхната любов е била взаимна, и разказва, как се е опитал да я спаси от тормоза на Асланбей, но него го ранили и когато отворил очите си в болницата, а Дилшах били отдавна погребали заедно с бащата на Миран, той не си спомнял какво се е случило в онази вечер, но в едно е сигурен, че никой не е убивал! А виждайки пръстена, Хазар и признава, че той специално го е поръчал за Дилшах, но да не казва на Миран, защото няма да повярва, а и няма свидетели, които да потвърдят неговите думи, че надали след като чуе тази история, той ще сложи кръст на това, в което е вярвал 27 години! Но рано или късно ще разбере истината и й казва, че днес Миран го е потърсил, защото е убеден, че Асланбей имат други врагове и иска да работят заедно.

Фърат казва на Азизе, че Миран се е срещнал с Хазар Шадоуглу и ще работят заедно, а Азезе му казва, че трябва да и казва всяка подробност, която чуе и види.

Реян пита Миран, дали е вярно това, което днес баба му й е казала, че и е дал този пръстен, за да не забравя никога за своето отмъщение, а той и отвръща, че и го е дал, защото това е единствената вещ, която е останала от майка му. Реян се опитва да разкаже, за любовта на майна му и баща й, която днес Хазар и разказа, но Миран не иска да я чуе...

Ярен разбира, че баща й иска да ожени брат й Азат за Елиф Асланбей.
Всичко по темата вижте в potv.bg
63 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 7 април 2021 по DIEMA FAMILY
Този текст е копиран от pоTV.bg
"Вятърничав", еп.64  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

Госпожица Гюл отива за една нощ в дома на сестра си и Миран. Насух разрешава на Джихан да осъществи плана си и ожени Азат за Елиф....

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп. 68 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 67 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...