Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 61 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран организира романтична вечеря за Реян и отново и признана, че не може да живее без нея. Хазар се сеща с Есма и я моли да разкаже истината на Миран. Вижте още какво ще се случи в еп.61 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 05 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

В 60 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Реян се среща със Азат и много интересни неща се случват след тази среща в двете враждуващи фамилии!

Ярен след като разбира, че брат й се е отказал от Реян, побеснява и се заклева, че след като Миран не е нейн, то и с Реян няма да е, и се обажда на Фърат и го пита, дали може да се видят?

Реян си мисли да го използва Фърат и чрез него да влезе в Асланбей.

След скандала с дядо си, Азат иска да се махне от къщи, но баща му и майка му го спират. Джихан го пита, дали за единственият внук на Шадоулу няма други момичета освен Реян, а той пита баща си, дали знае какво е любов и дали някога е обичал, за майка му се е оженил, само защото тя е била от богато семейство... А Джехан му казва да си отвори ушите и да го чуе, че той обича майка му, дори повече отколкото той Реян, че две години е спал пред врата на Хандан, докато баща й се съгласи да се омъжи за него, и че любов на сила не става! Реян 100 пъти му е казала, че не го иска, но той не разбирал...

За да намали напрежението след последните събития, Миран организира романтична вечеря за Реян.

Във вихъра на танца Миран моли Реян винаги да е до него, прегръща я толкова силно, за да не могат да останат препятствия между тях.

Миран и споделя, че до нея всичко в живота му става още по-красиво и придобива смисъл. Той й благодари, че му е дала втори шанс, че ще направи всичко, за да поправи грешките, които е допуснал.

Реян също е щастлива и готова, да се бори за щастие с любимия си. Тя възнамерява да му покаже истинското лице на Азизе, като по този начин той ще забрави за отмъщението, което така е помрачило живота им.

Джихан споделя на баща си Насух своя план, с който да победят Азезе Асланбей – като оженят Азат за любимата й внучка Елиф.
Всичко по темата вижте в potv.bg
Коя е тази тайнствена жена?

Коя е тази тайнствена жена?

© atv
Хазар праща съобщение на Есма и казва, че щя чака там, където са се срещали обикновено с Дилшах и я моли да разкаже цялата истина на Миран, защото от това зависи животът на Реян.

Прибирайки се в къщата на Асланбей, Азизе забелязва, че Есма е излизала..., но си замълчава. Връщайки се в стаята си Азизе си спомня, думите на Султан, че замята се върти и всяка султанките си отива, а на нейно място идва нова..., а Гюнул когато и казва, че тя я подценява, като си мисли, че тя не можа да се справи...

Азизе казва, че никой не може да си игра с нея и тя ще разбере, кой е предател и кой не?

Прибирайки се в стаята си, Миран казва на Реян, че се надява, че тази вечер няма да го остави да спи пред врата, а тя му отговоря, че къщата е негова и може да спи къде иска, но Миран и казва, че всичко, което е негово е и нейно. Също така се надява, че един ден, неговата любов към нея, ще я накара да забрави, какво е преживяла онова утро! И да не се притеснява, че няма да я докосне, докато тя не е готова! След като Реян отказва да спи в леглото, Миран и казва и че той няма да спи на него и ляга на пода, а Реян в креслото.

На Реян не и се спи, и виждайки, че Миран е заспал, решава да сглоби раковината, която счупи, когато Миран не искаше да й разреши да се срещне с Азат. Залепила я, Реян е толкова щастлива, че дори звука на морето чува!

61 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 5 април 2021 по DIEMA FAMILY
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Вятърничав", еп.62  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе не може да си намери място от постъпката на Миран, който заведе Реян на площада на Медиат, там където тя преди време я опозори, а...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...