Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.231 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра разбира, че Раян е била отровена и затова е изгубила едно от бебета си и сега бременността ѝ е рискована. Дилшах прави всичко възможно, за да може да събере Миран и Азра след смъртта на Реян. Джихан прочита прощалното писмо на Азат и решава да го остави да замине. Зехра разбира, че Фюсун се е опитала да отрови Раян и я напада за това Вижте още какво ще се случи в еп.231 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 29 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 230 на турския сериал „Вятърничав“ Джихан се опитва да върне Азат, като обвинява Миран за бягството на сина си. Раян заплашва Дилшах, че ако продължава да я тормози, преди тя да умрe тя ще си отиде от къщата! Хазар е сърдит на Раян, че в най-щастливия си ден е прегърнала Азизе и нарекла бабо.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 231 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 29 ноември 2021 по Diema Family.

  • Миран не подкрепя бизнес плановете на Фърат и двамата отново се карат.
  • Фърат казва на Есма, че със Зайнеп са решили да се оженят .
  • Азра разбира, че Раян е била отровена и затова е изгубила едно от бебета си и сега бременността ѝ е рискована.
  • Дилшах прави всичко възможно, за да може да събере Миран и Азра след смъртта на Реян. .
  • Джихан прочита прощалното писмо на Азат и решава да го остави да замине
  • Зехра разбира, че Фюсун се е опитала да отрови Раян и я напада за това.

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе и Насух обсъждат, как да защитят семейството си от Фюсун. По предложение на Дилшах, Азра и Миран обзавеждат детската стая на Умут. за нейни, което...

Миран не подкрепя бизнес плановете на Фърат и двамата отново се карат.

Зехра и Раян се връщат от болницата, където и лекарят на Зехра потвърждава, че бременността на дъщеря ѝ е рискована и може да умре при раждането, затова Зехра настоява Раян да направи аборт. Тъй като Миран не може да се свърже с Раян си мисли, че се е случило нещо лошо и се прибира вкъщи, а на Зехра се налага да излъже Миран, че с Раян всичко е наред, а тя е искала тя да я придружи, за да я прегледа лекар, защото нещо не се чувствала добре.

Фърат казва на Есма, че със Зайнеп са решили да се оженят

„Вятърничав“, еп.230 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.230 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джихан се опитва да върне Азат, като обвинява Миран за бягството на сина си. Раян заплашва Дилшах, че ако продължава да я тормози, преди тя да...

Азра разбира, че Раян е била отровена и затова е изгубила едно от бебета си и сега бременността ѝ е рискована.

Азра пита Раян, дали е имала аборти, а Раян и казва, че всъщност тя е очаквала близнаци, но е загубила едно от бебетата, защото се натровила.

Азра иска да разбере, кой е причинил това, но Раян си мълчи, а Азра я пита, дали това не е Фюсун, тъй като Раян си мълчи, Азра и казва, че не може да повярва, каква жестока жена е тя и я пита как е станало и Раян ѝ разказва как е получила сладките, все едно, че баща и ги е изпратил, а тя ги изяла.

-Г-жа Азизе успя в последният момент да спаси живота ми и този на Умут.

Раян моли Азра да не мрази Фюсун, защото тя вече и е простила…. Азра се нервира и казва на Раян, че не може да не я мрази, защото в състоянието, в което е сега е предизвикано от отравянето на Фюсун.

Азра я моли колкото се може по-скоро да говори за това с Миран, за да решат какво да правят, защото имам много малко враме. Раян ѝ обещава, че ще го направи.

Дилшах прави всичко възможно, за да може да събере  Миран и Азра  след смъртта на Реян.

Дилшах прави всичко възможно, за да може да събере Миран и Азра след смъртта на Реян.

Дилшах казва на Миран, че се страхува Джихан да не направи нещо на Азра, затова го моли да прекарва повече време с нея и да и каже да се държи по-далече от Фюсун.

Миран прекъсва разговора им и им казва, че трябва да поговори с Азра.

Дилаш идва при Раян и ѝ казва, че Миран и Азра са на терасата и явно има за какво да си говорят. Раян я пита, дали тя е помолила Миран, а Дилшах и казва, че тя сама си е виновна, като е приела Азизе в дома им и е тръгнала срещу нея.

-Има нещо за Азизе, което ти никога няма да разбереш, защото твоето сърце е черно – казва Раян.
-Синът ти ще има нужда от майка, а Азра ще бъде много добра майка – продължава да говори Дилшах без да слуша какво и казва Раян…

Миран казва на Азра, че е искал да говори с нея насаме, защото не иска Раян да се притеснява, той като последните събития много са я изморили.

-Ти сигурно се сещаш – Фюсун Асланбей и Джихан Шадоглу. Фюсун ти е майка, а Джихан на мен чичо, но тях нищо не ги спира, затова искам да си много внимателна, за да не пострадаш в тяхната война - казва Миран.

В същото време тайно Дилшах ги наблюдава и се радва, че са заедно и си мисли, че каквото и да си говори Раян, това което е намислила тя ще стане!

Азра казва на Миран, че не трябва ли да отиде да живее при Фюсун, защото единствено тя може да я спре, защото всички знаят, че тя е нейното последно дете и нейна слабост.

Миран и отговаря, че не може да я превърне в цел за Джихан…

Зехра си казва, че Раян е още много млада и тя обезателно трябва да намери някакъв изход. Зехра се опитва да разкаже на Хазар за Раян, но са прекъснати от кавгата между Джихан и Хандан.

Джихан прочита прощалното писмо на Азат и решава да го остави да замине

Хазар разбира, че неговите хора са намерили Азат и Гюнул и тръгва, за да върне сина си, но Хандан му казва, че никъде няма да ходи и да ги остави да заминат, защото в противен случай завинаги ще загубят сина си и му дава прощалното писмо на Азат.

Азат пише на баща си, че заминава, за да направи един път нещо хубаво иза себе си, а на майка си припомня, че тя му е казвала, че един ден той ще намери своята половинка и ще направи каквото трябва и ето, той намерил Гюнул и я моли да му прости, че е трябвало да постъпи така, но един ден ще се върне, а до тогава ги моли да се грижат двамата един за друг.

Джихан се обажда на хората са и им казва, да престанат да следят Азат и Гюнул, нега да заминат.

Зехра разбира, че Фюсун се е опитала да отрови Раян и я напада за това

Джихан чува как Азра пита Азизе, защо е скрила от нея, че Фюсун е искала да отрови Раян, а тя е спасила. Азизе и казва, че тук не е мястото да говорят, защото някой може да ги чуе, а и не е казала, защото не искала да излага на опасност Миран, защото ако той разбере ще се опита да убие Фюсун, но разговорът им е чут и от Зехра, която се втурва да търси сметка на Фюсун, а Азизе се опитва да я спре.

Джихан гледайки от страни си казва, че е време да погледа как те ще се изядат един-друг, а той ще се опита, дори да влоши ситуацията

Зехра отива и напада с нож Фюсун, но благодарение на молбите на Азизе, Зехра хвърля ножа и напуска къщата на Фюсун Асланбей….

Ярен става светлеел на случилото се между Фюсун и Зехра и се опитва да се обади на майка си, за да и разкаже, но Фюсун и забранява и заплашва да говори за това, на който и да било.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...