Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.230 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джихан се опитва да върне Азат, като обвинява Миран за бягството на сина си. Раян заплашва Дилшах, че ако продължава да я тормози, преди тя да умру тя ще си отиде от къщата! Хазар е сърдит на Раян, че в най-щастливия си ден е прегърнала Азизе и нарекла бабо. Вижте още какво ще се случи в еп.230 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 26 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 229 на турския сериал „Вятърничав“ Раян иска синът ѝ да расте в мир и разбирателство, без омраза и отмъщения, затова ще се опита да помири всички с Азизе. Насух води Азизе на сватбата, а Реян я прегръща пред всички и я нарича баба Айше. Май, май мечтата на Айше започва да се сбъдва...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 230 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 ноември 2021 по Diema Family.

  • Джихан се опитва да върне Азат, като обвинява Миран за бягството на сина си.
  • Раян заплашва Дилшах, че ако продължава да я тормози, преди тя да умру тя ще си отиде от къщата!
  • Дилшах казва на Миран и Азра, че иска като извинение да направи изненада за Раян и има нужда от помощта на двамата.
  • Хандан получава писмо от Азат.
  • Хазар е сърдит на Раян, че в най-щастливия си ден е прегърнала Азизе и нарекла бабо.

Джихан се опитва да върне Азат, като обвинява Миран за бягството на сина си.

Хандан пита Джихан, дали разбира, че синът му е заминал, без дори да се обърне – решил и заминал без да им каже… и вместо да мисли само, как да си отмъсти на Миран, да помисли за тях, какво ще стане сега.

Джихан и казва, че Азат никъде не е заминал, защото е изпратил всичките си хора и те скоро ще го намерят и върнат.

-Джихан, какво направихме? Защо трябваше по този начин да загубим сина си? – пита Хандан, а Джихан я успокоява, че Азат ще се върне, защото в противен случай, ще се пролива много кръв и в двете къщи.
Раян заплашва Дилшах, че ако продължава да я тормози, преди тя да умре, тя ще си отиде от тази къща!

Раян заплашва Дилшах, че ако продължава да я тормози, преди тя да умре, тя ще си отиде от тази къща!

Раян казва на Дилашх, че не се страхува от нея, а след като не се държи както трябва към сина си и неговото семейство, то и тя ще се държи по друг начин с нея.

- Не си мечтай напразно, защото нищо от това, което каза, няма да се случи, и ти много добре го знаеш! Но ако продължаваш да изпитваш търпението, като ме заплашваш с Миран и детето ми, то преди мен, от този дом, ще си тръгнеш ти!
Миран води Раян на терасата и ѝ казва, че иска да продължат от там, 
където спряха, за да нямат лоши, в противен случай ще трябва да направи 
още ед...

Миран води Раян на терасата и ѝ казва, че иска да продължат от там, където спряха, за да нямат лоши, в противен случай ще трябва да направи още една сватба.

Раян се съгласява, а той пуска на телефона си песен, започват да танцуват и щастливи припяват фрагменти от текста, но Миран казва на Раян, че е останало още нещо да поправят и я взема на ръце, а Раян го пита какво прави, а той ѝ отговоря, че обичаят е такъв, булката, трябва да се носи на ръце.

От съседната къща Джихан ги наблюдава и си казва, че не може да остави Миран да бъде щастлив, защото той е причината Азат да ги напусне.

Миран внася Раян и ѝ предлага да поспят под звездите на Умут. Раян е учудена, че той е взел лампата, която са купили за стаята на сина им.

Раян сънува кошмар, че Дилшах се опитва да вземе сина ѝ. Тя се събужда и си казва, че няма да позволи Дилшах да вземе сина ѝ, защото още не е умряла.

Раян сънува кошмар, че Дилшах се опитва да вземе сина ѝ. Тя се събужда и си казва, че няма да позволи Дилшах да вземе сина ѝ, защото още не е умряла.

Сутринта Джихан казва на брат си и баща си, че Азат не може да се влюби за два дни, а за всичко е виновен Миран, защото му е изгодно Азат да е далече от тук, но това, което си е намислил няма да стане.

Хазар казва на Джихан, че ще намерят Азат и ако той иска ще се върне, но той не му позволява така да говори за Миран, защото той няма задни мисли…, за които говори той.

-Този твой двумесечен син е от 30 години внук на Азизе. Защо да няма задни мисли?!

-Джихан, ти на този проблем, гледаш от друга страна, точно както иска Фюсун. Хазар е прав, а Фюсун иска да разруши спокойствието и реда в семейството ни – намесва се в спора Насух.

Джихан отговоря на баща си, че не е дете и знае какво представлява Фюсун, че не е невинна, но те се опитват да оправдаят пред него Миран, но трябва да го чуят, че ако Азат не се върне, той не отговаря какво ще стане и ще прекъсне всички връзки с тях.

Дилшах казва на Миран и Азра, че иска като извинение да направи изненада за Раян и има нужда от помощта на двамата.

Хандан получава писмо от Азат.

Зехра казва на Раян, че я е записала да я прегледа друг лекар и иска
 да чуе и неговото мнение, защото не може да стои в ъгъла и чака дъщеря 
си да...

Зехра казва на Раян, че я е записала да я прегледа друг лекар и иска да чуе и неговото мнение, защото не може да стои в ъгъла и чака дъщеря си да умре.

Хазар е сърдит на Раян, че в най-щастливия си ден е прегърнала Азизе и нарекла бабо

Хазар е сърдит на Раян, защото на най-щастливия си ден е прегърнала Азизе и нарекла бабо и по този начин го е обидила, а виждайки Миран да идва към тях им казва, да забравят за него, ако мислят Азизе за тяхна баба.

Зехра казва на мъжа си, че вместо да вземе пример от децата си, той се обижда на тях. Миран казва на баща си, че Зехра е права и не трябва да е обиден на Раян. В този момент излиза Дилшах, която наблюдаваше и чуваше всичко от терасата и ги пита какво става и ако се карат, заради Азизе да престанат. Хазар им казва, че Дилшах е единственият човек, който го разбира.

Дилшах им казва, че не иска да нарушава спокойствието им, затова тя ще си замине. Миран и казва, че никъде няма да ходи. Хазар казва, че тази която е трябвало да си замине, Миран и Раян са я приели….

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...