Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе и Насух обсъждат, как да защитят семейството си от Фюсун. По предложение на Дилшах, Азра и Миран обзавеждат детската стая на Умут. за нейни, което не се харесва на Раян и заплашва Дилшах, че ще разкаже всичко на Миран. Фърат и Зейнеп се женят тайно. Вижте още какво ще се случи в еп.232 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 30 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 231 на турския сериал „Вятърничав“ Азра разбира, че Раян е била отровена и затова е изгубила едно от бебета си и сега бременността ѝ е рискована. Дилшах прави всичко възможно, за да може да събере Миран и Азра след смъртта на Реян. Джихан прочита прощалното писмо на Азат и решава да го остави да замине. Зехра разбира, че Фюсун се е опитала да отрови Раян и я напада за това.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 232 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 30 ноември 2021 по Diema Family.

  • Азизе е притеснена, че Фюсун може да навреди на някой от семейството ѝ, затова с Насух обсъждат, как да защитят близките си от Фюсун.
  • По предложение на Дилшах, Азра и Миран обзавеждат детската стая на Умут. за нейни
  • Раян заплашва Дилшах, че ще разкаже на Миран, че иска да го ожени за Азра и тогава тя не знае какво той ще направи с нея, дали ще я изгони или затвори в лудница.
  • Хазар се отказва от своя дял в компанията в полза на Миран.
  • Фърат и Зейнеп се женят тайно.

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джихан прави така, че Миран да разбере, че Фюсун е виновна за аборта на Раян, при който тя загуби едно от бебета си. Миран иска да...

След случката със Зехра, Фюсун е притеснена дъщеря ѝ Азар да не разбере, че се е опитала да отрови Раян и така може да я загуби отново.

Досега Раян си е мълчала, за да има мир между двете фамилии, а Азизе защото и е било изгодно, но Зехра…. Тя няма да си мълчи. Затова тя трябва да се сприятели с някой от Шадоглу, но се сеща единствено за Джихан, а и знае, че приятели с него няма да станат, но поне ще се опита да му обясни, че тя не му е враг.

„Вятърничав“, еп.231 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.231 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра разбира, че Раян е била отровена и затова е изгубила едно от бебета си и сега бременността ѝ е рискована. Дилшах прави всичко възможно, за...

Азизе е притеснена, че Фюсун може да навреди на  някой от 
семейството ѝ, затова с Насух обсъждат, как да защитят близките си от 
Фюсун.

Азизе е притеснена, че Фюсун може да навреди на някой от семейството ѝ, затова с Насух обсъждат, как да защитят близките си от Фюсун.

Хазар чува как Зехра се моли за Раян и нейното неродено дете и я пита, дали се притеснява за Раян, че при раждането може нещо да се случи с нея или бебето… и се опитва да я успокои, че Раян не е първата жена, която ще ражда…, а и тяхната дъщеря е много силна и съвсем скоро ще видят как тя ще прегърне Умут и ще ги направи баба и дядо.

По предложение на Дилшах, Азра и Миран обзавеждат детската стая на Умут.

По предложение на Дилшах, Азра и Миран обзавеждат детската стая на Умут.

Сутринта Миран казва на Раян, че преди да отиде на закуска я чака в стаята на Умут. Раян отива в детската стая, а там я чакат Миран и Азра, тя е много изненадана когато вижда, че е напълно обзаведена. Миран я пита дали и харесва, че е с Азра са я обзавели по предложение на майка им, която искала да и направи изненада. В същото време влиза Дилшах и казва:

-Да, моя беше идеята, дъще – усмихва се доволно Дилшах като вижда, че причинява болка на Раян и продължава – Раян, чуй ме, ти сама знаеш, че твоята бременност в последно време е доста сложна, и за да не се изморяваш, помолих Азра и Миран, да подредят стаята на Умут, за да те помоля за прошка и нещо да направя за теб. Виж двамата цяла нощ подреждаха стаята за теб – прави се на добра и мила Дилашах.

Миран вижда, че Раян не е щастлива, а тя му казва, че е мислила, че те двамата ще подредят стаята на Умут. И моли Азра да не я разбира неправилно…, но тя много е искала да го направи с Миран.

Азра казва на Раян, че не е могла да откаже на майка си, а Дилшах добавя, че тя се е притеснявала, че подреждането може да я умори и навреди на нея и бебето.

Миран предлага да съберат нещата в стаята, а след това двамата да ги подредят както тя иска, но Раян ги спира и им казва, че те с Азра толкова са се старали и много красиво е станало…

Раян казва на Миран и Азра да тръгват, защото тя иска да си поговори с Дилшах.

Раян заплашва Дилшах, че ще разкаже на Миран, че иска да го ожени за Азра
и тогава тя не знае какво той ще направи с нея, дали ще я изгони или затвор...

Раян заплашва Дилшах, че ще разкаже на Миран, че иска да го ожени за Азра и тогава тя не знае какво той ще направи с нея, дали ще я изгони или затвори в лудница.

-Значи няма да се откажеш, но знаеш ли, че и аз няма да се откажа г-жо Дилшах, нито от мъжа си, нито от сина си?! Всичко ще разкажа на Миран и заедно ще се справим и преживеем с всичко това – казва Раян.
-Миран ще живее, но ти… Виж Раян ти не можеш да направиш така, че и синът ти и мъжът да живеят…. Съдба… Но ако разкажеш на Миран…

Раян прекъсва Дилшах и казва, че Умут ще се роди! Но ако Миран разбере какви планове има неговата майка, никога няма да я погледне! Раян казва на свекърва си, че се събира да разкаже на Миран всичко и се чуди след това, дали Миран в лудницата ще я затвори или изгони от вкъщи!

Дилшах се оправдава и казва, че прави всичко за внука си, а Раян и отвръща, че ако се е интересувала от внук си е нямало да чака смъртта на неговата майка.

-Знаеш ли какъв ти е проблема, ти искаш да задържиш Азра до себе си и ако не като дъщеря, то като бъдеща снаха – казва Раян.

Дилшах казва на Раян, че тя няма да разкаже нищо на Миран, но Раян и казва, че ще види, дали не може….

Хазар се отказва от своя дял в компанията в полза на Миран.

Фърат и Зейнеп се женят тайно.

Фърат и Зейнеп се женят тайно.

Фърат и Зейнеп се женят тайно, а Насух и Азизе са техни свидетели.

Фърат им благодари за подкрепата в този важен за тях ден, а Азизе казва на Фърат, че сега е негов ред да вземе жена си и да отиде да живее в имението на Асланбей, защото по-друг начин няма как да се справят и спрат с Фюсун.

Фърат и Зайнеп отиват в Асланбей, но дали Фюсун ще им позволи да останат предстои да видим.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...