Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран се отказва от отмъщението си. Азизе е шокирана. Заради поведението на Ярен, Джихан е принуден да я изгони от имението на Шадоглу, а тя му казва, че един ден ще се върне, без да трябва да се извинява. Вижте още какво ще се случи в еп.143 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 28 юли 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян не може да повярва, че Миран се е отказал от отмъщението

Реян не може да повярва, че Миран се е отказал от отмъщението

В 142 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран се съгласява да чака, докато Раян не поиска, той да е до нея. Миран моли баба си Шукран да му прости. Реян претърпява инцидент и е спасена от непознат, който оставя поредната бележка.


НА КРАТКО какво се случва в 143 епизод на "Вятърничав" който може да гледате от 22:00 часа на 28 юли 2021 по Diema Family:

Хазар разказва на Реян някои неща от миналото, че заради нея е намерил отново смисъл да живее.

Миран споделя на Раян за какво съжалява, защото тя все още може да прегърне баща си и да промени нещата, за да не съжалява като него.

Джихан се среща със Султан, за да се обединят срещу Азизе.

Реян пита Миран дали може да се откаже от отмъщението си, заради тях и любовта им.

Миран съобщава пред Раян и Азизе, че се отказва от отмъщението си.

Заради поведението на Ярен, Джихан е принуден да я изгони от имението на Шадоглу, а тя му казва, че един ден ще се върне, без да трябва да се извинява на някой!

Елиф се е затворила в стаята си и не пуска никой.
Текст от potv.bg
Реян

Реян

Хазар разказва на Раян някои неща от миналото

Хазар казва на дъщеря си, че трябва да ѝ разкаже нещо, което тя трябва да знае, а Раян го пита, какво ще измени това....

Хазар ѝ казва, че когато се е запознал с майка ѝ, тя вече е била бременна с нея и е била безизходно положение...

- Ние с майка ти, не се оженихме по любов, Раян... Аз след смъртта на Дилшах, живеех ей така, аз бях като жив труп... Може би ме мъчеше съвестта, че не можах да помогна на Дилшах, но помогнах на майка ти, ние се оженихме... Но се оказа, че тя ми помогна, тя ми подари клонче, за което аз се държах, Раян. Подари ми, тебе, дъще! Майка ти и ти станахте моята душа! Това ми даде смисъл, отново да живея... Благодарение на теб, аз започнах да живея, дъще!

Хазар обещава на Раян да намери истинския ѝ баща, но тя му казва, че не иска, ще поговори с майка си, но след като роди, а дотогава нищо не иска, нито да знае, нито да слуша!

- Дъще, ако мен не ме смяташ за баща, то Гюл ти е сестра и е много мъчно за теб!
- Аз ще дойда, да се видя с Гюл, но не сега!

Хазар си тръгва, а отвънка казва на Миран, че не знае, дали дъщеря му, ще му прости някога, но я поверява на него...

Текст от potv.bg
Реян и Миран

Реян и Миран

Миран споделя на Раян за какво съжалява, защото тя все още може да прегърне баща си и да промени нещата, за да не съжалява като него

Миран се връща в хижата при Раян и ѝ казва, че всичко ще мине, а тя го пита, кога? Той не знае, но ще мине... А тя му отвръща, че той не знае, как тъкмо е излекувала раната си, но веднага след нея се отваря друга, все едно всички са се наговорили да ѝ причинят болка.

- Аз всички ли съм, аз съм ти мъж! Ние си дадохме дума, да се прегръщаме толкова силно, че никой да не може да застане между нас!

Миран ѝ казва, че е права, че той всичко е съсипал, но той не е бил на себе си, когато тя се отдръпнала от него! Миран я пита, защо, а Раян му отвръща, че се е случило нещо, че всичко, което е преживяла се е превърнало в камък, който се е стоварил върху нея!

- Аз си мислих, че съм простила, но всичко се превърна в ненавист, която ме завладя, че дори исках да ти причиня болка, за да изпиташ болката, която аз изпитах...
- Да беше го направила! По-добре всичко да си беше изкара на мен, отколкото да се държиш настрана! Раян, ти не заслужаваше, това, което ти причиних, но аз заслужавам всичко, което ще направиш с мен!
- Аз виждам, как ти съжаляваш и моята болка няма да мине, ако те накарам да страдаш...

Миран прегръща Раян и я пита, дали мисли за баща си, а тя му отвръща, че да. Миран ѝ разказва, че не помни баща си, той постоянно някъде ходел и не го виждал, а той си мечтаел да го хване за ръка и да отидат някъде заедно... Една вечер без никой да го види, излязъл пред портите и го чакал, толкова много искал да го види..., но заспал, но когато се събудил бил ръцете на баща си, но за да не съсипе момента се правел на заспал, а баща му го погалил по главата и му казал „Синко“.... И сега до ден днешен съжалява, че не е отворил очи, и не го е прегърнал! Защото след тази нощ, баща му бил вече мъртъв..., но ако той го е бил прегърнал, може би, той е нямало да тръгне, можел да заспи до него... нещо да се промени!

Миран ѝ казва, че се опитва да ѝ разкаже за съжаленията си, а не за болките, който е преживял..., защото тя все още може да прегърне баща си и да промени нещата, за да не съжалява, като него.

Текст от potv.bg
Джихан се среща със Султан, за да се обединят срещу Азизе

Джихан обяснява на Султан, че проблемът на Азизе не е свързан с Дилашах или Мехмед, а е нещо друго, но не може да разбера какво, затова я пита, дали знае нещо за Азизе преди да стане невеста в Асланбей... Джихан ѝ казва, че той си е мислил, че тя не се страхува от Азизе, но се е излъгал и тръгва да си ходи, но Султан се провиква и му казва, че има какво да му каже, но само при едно условие – да ѝ разкаже всичко, което разбере за Азизе!

Султан казва на Джихан, че Азизе е имала зълва, която е напуснала къщата им, след като починал брат ѝ, а след това никой нищо не е чул за нея... Джихан я пита, дали знае, дали е жива, а тя му казва, че той трябва да разбере това!

Текст от potv.bg
Реян пита Миран дали може да се откаже от отмъщението си

Миран е много нервиран на Азизе, защото разбира от Раян, че тя е намерила истинския ѝ баща....

- Как ни намира, дори когато ние сме на километри от нея! Пръска отровата си при всяка възможност, но тя трябва да ми отговори за това!

Реян казва на Миран, че никъде не иска да ходи, защото баба му точно това иска! Тя много добре знае, че ако ѝ причини болка, той ще отиде при нея, но той ще я накаже повече, ако се държи по-далече от нея! Миран пита Раян, дали съжалява, че не е отворила плика, за да разбере името на истинския си баща, а тя му отвръща, че не...

- Аз се страхувам само от едно, Миран, ако баба ти, така добре се постара да го открие, то тя може да го вмъкне и в живота ми! Тогава не знам, какво ще правия!
- Не, не, тя няма да направи така, няма да отиде толкова далече, Раян...

Миран обещава на Раян, че няма да позволи повече тя да се нервира, но Реян му казва, да не ѝ обещава това, защото баба му, заради отмъщението си намира винаги начин да нервира цялото ѝ семейството...

Миран ѝ казва, че винаги се старае да направи, че никой да не се разстройва и нервира, а Раян го пита, дали може да направи повече, заради тях, заради любовта им, да се откаже от отмъщението си!

Текст от potv.bg
Ярен е изгонена от имението

Ярен е изгонена от имението

Заради поведението на Ярен, Джихан е принуден да я изгони от имението на Шадоглу

В същото време Хазар се прибира в имението и виждайки Ярен, казва на Мелике да доведе Гюл на улицата, а Джихан тръгва след него!

Хазар казва на брат си, че не е променил решението си...

Хандан идва и му казва, че Ярен ще се извини, а той ѝ казва, че нейното извинение не е ценно за него, но след като така казват, тя трябва да се извини не на него, а на Раян. Хандан казва, че тя ще се извини и пред двамата!

Джихан и Хандан викат дъщеря си и ѝ казват да се извини веднага на чичо си за всичко, което е направила, а след това ще се извини на Реян.

Но Ярен не мисли като родителите си, а се изправя пред чичо си и му казва, че той е направил грешка, а искат от нея да се извинява.

- Аз никога няма да се извиня на Раян, която не е Шадоглу!

Хазар побеснява от тези думи и ударя Ярен и ѝ казва да си затвори устата и повече никога да не е казала името на Раян!

В този момент Мелике довежда Гюл, Хазар я хваща за ръка, но Джихан му казва, да почака, защото той е казал истината и от тази къща ще си тръгне Ярен. Хандан се опитва да се застъпи, но Джихан не иска да я чуе и казва, че той не е направил избор между дъщеря си и семейството, но Ярен е направила избора си.

- Харун, вземай жена си и я отведи от тук! А ти, не може да дойдеш в тази къща, дори да умираш, след като не можахме да те научим, колко е важно семейството, тогава отивай далече от нас и прави каквото искаш!

Харун казва на Ярен да тръгват, но тя се дърпа и казва на баща си, че всичко, което е казвала е било истина и всичко, което е правила е било правилно!

- Аз си тръгвам, но ще се върна, без да се извинявам на никой!
Текст от potv.bg
Азат моли Елиф да отвори вратата на стаята им

Азат моли Елиф да отвори вратата на стаята им

Елиф се е затворила в стаята си и не пуска никой

В това време Азат моли Елиф да отвори вратата на стаята им и да излезе, за да поговорят и решат проблемите им, но тя иска от него да я остави сама! Ханифе ѝ носи супа, но тя и на нея не иска да отвори.

Мелике казва на Хандан, че не може да разбере Елиф, защо си погубва младостта в сърдене, а защо напразно ревнува Азат от Раян, защото двамата могат да бъдат много щастливи, ако Елиф не се държи така!

Текст от potv.bg
Раян прощава на баща си

Раян прощава на баща си

Раян прощава на баща си, че не ѝ е казал истината

Хазар казва, че който каквото иска да си говори, но Раян е негова истинска дъщеря, неговата душа....

- Ти си прав, татко!

Хазар е изненадан да чуе и види Раян, а тя му казва, че той е нейният единствен и истински баща, и го прегръща! В този момент излиза Гюл и ѝ казва, че е сдържала обещанието си и не я е оставила сама!

Хандан и Джихан също идват и се радват, че Реян се е простила на Хазар.


Епизод 143 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 28 юли 2021 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
"Вятърничав", еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

Раян прощава на баща си и му казва, че Миран се е отказал от отмъщението. Азизе иска да убие Хазар. Елиф не може да понесе факта,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...