Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран се съгласява да чака, докато Раян не поиска, той да е до нея. Миран моли баба си Шукран да му прости. Реян претърпява инцидент и е спасена от непознат, който оставя поредната бележка. Вижте още какво ще се случи в еп.142 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 27 юли 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 141 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе намира истинския баща на Реян. Ярен е наказана от майка си да работи в кухнята. Азизе дава информация за истинския баща на Раян, но тя не иска ѝ да чуе за него.


Миран довежда коня на Раян, за да се почувства по-добре

Миран довежда Мави, конят на Реян и тя е много щастлива да го види, за което благодари на Миран, а той я моли малко да пояздят, като преди...

Миран отново казва на Раян, че никога няма да я остави сама и един ден, тя ще се предаде и ще му проговори... и той е при нея не заради себе си, а заради нея.

Раян му отвръща, че не иска да бъде до нея, за да я утешава, а да получи отговори на въпросите си, защо е трябвало да изживее толкова години в лъжа...

- Тогава питай, като започнеш от мен, питай баща си, майка си, но само не мълчи, Раян! Поне един път, не наказвай себе си, а нас, Раян!

В този момент Раян се сеща, че е изпратила писмо на майка си, където е описала всичко, и тръгва да се качва на коня си, когато Миран ѝ показва писмото, което той е извадил от пощенската кутия, след като тя го е пуснала...

Миран ѝ казва, че ако иска да му се нервира, но той много добре знае какво човек може да направи, заради гнева си! И понякога трябва, някой да защитава човек от самия него си!

Преди тя е била да него и го защитавала от самия него, а сега той е направил същото... Реян къса писмото и му казва, че не е имал право да взема писмото... Реян се качва на коня си и тръгва нанякъде,

Миран я настига и я пита, дали иска да избяга от него.

- Аз искам да съм сама, свободна, да се чувствам като преди...
- Ти преди, много ли щастлива беше, Раян, докато аз не се появих в живота ти?!
- Аз имах по-малко проблеми... Тогава си мислех, че не мога да дишам, а сега съм завряна в ъгъла.... и все едно някой ме е хванал за гушата и ме кара да говоря, но аз искам да мълча! Искам да се отпусна на вятъра и да остана сама...
- Реян, когато си далече от мен, аз не мога да дишам, аз също се задушавам, но най-важното е да не ме държиш далече от себе си!
- Миран, искам да съм сама! Не идвай след мен... искам малко да си почина...

Гледайки след отдалечаващата се на коня си Раян, Миран се съгласява да бъде както тя иска, а той ще чака, докато тя не поиска, той да е до нея!

Текст от potv.bg
Шукран и Миран

Шукран и Миран

Миран моли баба си Шукран да му прости

Шукран виждайки Миран да се прибира сам, без Раян му казва, че той сам си е виновен, ако не е бил постъпил така с нея, сега така силно е нямал да страда!

Миран моли баба си, да не му обръща гръб, поне тя да не го оставя в този живот.... Той има голяма нужда да чуе от нея, че всичко ще мине... Той много съжалява и моли баба Шукран да му прости, защото освен нея и Раян, никой друг си няма....

- Раян бяга от мен, какво да правя? Аз не зная, какво да правя? Може ти да знаеш? Кажи ми, бабо, какво да правя, защото нямам никой, който да попитам, какво да правя?

Шукран казва на Миран когато се върне Раян, да не я пита, да я остави да мълчи, защото понякога човек, докато мълчи, той крещи...


Хазар отказва да живее с Ярен под един покрив

Хазар се прибира съсипан в имението на Шадоглу, а Джихан го пита, къде е бил, толкова пъти го е търсил? Хазар казва на брат си, че Раян няма никога да му прости. Джихан му казва, че всички знаят, колко много го обича Раян и тя никога няма да се откаже от него, но раната ѝ все още е прясна и трябва да ѝ даде време и всичко ще се нареди!

В този момент Хазар вижда Ярен, а Джихан му казва, че е искал да му каже, а Хазар му казва, че тя е негова дъщеря, но тя е разрушила семейството му и тръгва да излиза, но Джихан се оправдава с бременността на Хандан, но Хазар му казва, че му е казал всичко и ако Ярен е в имението, той няма да бъде с нея под един покрив и казва на Мелике, да донесе вещите на Гюл! В този момент излиза Хандан и му казва, че Ярен е момиче, а Хазар я пита, а Раян, какво е, и къде е сега?

- Ярен, поне един път, дали пожалила Раян? Това, което направи Ярен, не може да се сравни, дори с жестокостта на Азизе. Аз казах всичко, Хандан, там където е Ярен, няма да бъда аз и децата ми!

Гюл показва на баща си Мави, коня на Раян, но без нея...

- Къде е Раян?
- Какво е станало с кака?

Хазар пита Миран, дали Раян е с него, защото Мави се е върнал, но без Раян. Миран не може да повярва, че с Раян може нещо да се случи и тръгва да я търси...

Хазар казва на брат си, че той тръгва да търси дъщеря си, а той да отиде в полицията, но Джихан му казва, че знае къде ще отиде!

Текст от potv.bg
Раян

Раян

Реян претърпява инцидент и е спасена от непознат, който оставя поредната бележка

В същото време Раян е паднала на брега на реката и лежи в безсъзнание... Някакъв непознат я взема на ръце и отнася в автомобила си, а след това оставя в хижата...

Миран отчаян, че не може да открие Раян, получава съобщение, че тя е в хижата. Миран се обажда и на Хазар, а той му казва, че веднага ще дойде.

Текст от potv.bg
Джихан

Джихан

Джихан се заклева на Азизе, че ще открие причината, заради, която иска да им отмъсти

Джихан е при Азизе и я пита къде е неговата племенница, а тя му казва, докога при всеки изгубен боклук, те ще идват при нея... В същото време му се обажда Хазар и му казва, че са намерила Раян.

Азизе казва на Джихан вместо да преследва нея, да се заеме с дъщеря си, защото тя им е нанесла повече вреда, отколкото тя.

Джихан се заклева на Азизе, че ще открие, защо толкова иска да им отмъсти.

Джихан разбира, че Насух е в Карс и го пита, защо е отишъл сам и му казва, че е бил прав, че с Азизе имат други проблеми да решават, които не са свързани със смъртта на Дилшах и сина ѝ.

Текст от potv.bg
Раян и Миран

Раян и Миран

Миран и Реян получават поредната бележка

Миран пристига в хижата и моли Раян да отвори очи, тя идва на себе си и го пита как е попаднала тук, а той ѝ отвръща, че не знае, той е искал, да ѝ се обади, но получил съобщение, че е тук... Миран иска да я отведе в болницата или да доведе лекар, но тя отказва, но му казва, че я боли много ръката... Раян го пита, дали баща ѝ знае, а той и ѝ казва, че му се е обадил и той ще дойде след малко.

Миран се чуди, кой може да остави Раян в хижата, а Раян намира бележка и му я подава...

„Колкото повече се отказвате да вярвате в лъжите на Азизе Асланбей, толкова по-близо ще бъдете до истината.“

Миран казва, че човекът, който я е оставил тук е изпращал бележките и я пита, дали си спомня нещо, но тя му отвръща, че нищо... Според него, този или тези, който им изпращат бележките ги наблюдават постоянно и той трябва да разбере, кои са тези хора.

Реян моли Миран, да не казва нищо на Хазар за бележката, за да не се притеснява и за това!

Хазар притеснен пристига и пита Раян, дали е добре, дали да не повика лекар, а тя го успокоява, че е добре... Миран им казва, че ще ги остави сами, защото има за какво да си поговорят...

Текст от potv.bg
Реян

Реян

Хазар разказва на Реян, че заради нея е намерил отново смисъл да живее

Хазар казва на дъщеря си, че трябва да ѝ разкаже нещо, което тя трябва да знае, а Раян го пита, какво ще измени това....

Хазар ѝ казва, че когато се е запознал с майка ѝ, тя вече е била бременна с нея и била и безизходно положение... Той не е питал майка ѝ, какво се е случило, защото ѝ е било тежко да говори за това...

- Ние с майка ти, не се оженихме по любов, Раян... Аз след смъртта на Дилшах, живеех ей така, аз бях като жив труп... Може би ме мъчеше съвестта, че не можах да помогна на Дилшах, но помогнах на майка ти, ние се оженихме... Но се оказа, че тя ми помогна, тя ми подари клонче, за което аз се държах, Раян. Подари ми, тебе, дъще! Майка ти и ти станахте моята душа! Това ми даде смисъл, отново да живея... Благодарение на теб, аз започнах да живея, дъще!

Хазар обещава на Раян да намери истинския ѝ баща, но тя му казва, че не иска, ще поговори с майка си, но след като роди и дотогава нищо не иска, нито да знае, нито да слуша!

- Дъще, ако мен не ме смяташ за баща, то Гюл ти е сестра и е много мъчно за теб!
- Аз ще дойда, да се видя с Гюл, но не сега!

Хазар си тръгва, а отвънка казва на Миран, че не знае, дали дъщеря му, ще му прости някога, но я поверява на него...


Епизод 142 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 27 юли 2021 по DIEMA FAMILY

Текст от potv.bg
"Вятърничав", еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран се отказва от отмъщението си. Азизе е шокирана. Заради поведението на Ярен, Джихан е принуден да я изгони от имението на Шадоглу, а тя му...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...