Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Раян прощава на баща си и му казва, че Миран се е отказал от отмъщението. Азизе иска да убие Хазар. Елиф не може да понесе факта, че Азат не я харесва и слага край на живота си. Новината за смъртта ѝ ще шокира всички и ще промени хода на събитията. Вижте още какво ще се случи в еп.144 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 29 юли 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

"Вятърничав", еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 143 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран се отказва от отмъщението си, а Азизе е шокирана. Заради поведението на Ярен, Джихан е принуден да я изгони от имението на Шадоглу, а тя му казва, че един ден ще се върне, без да трябва да се извинява.



НА КРАТКО какво се случва в 144 епизод на "Вятърничав" който може да гледате от 22:00 часа на 29 юли 2021 по Diema Family:


Раян прощава на баща си и му казва, че Миран се е отказал от отмъщението. Хазар казва на Миран, че и той е член от семейството на Шадоглу.

Миран съобщава на Фърат, че е приключил с отмъщението и от тук нататък ги чакат само хубави дни.

Елиф не може да понесе факта, че Азат не я харесва и изпаднала в депресия и не иска да вижда никой.

Азизе не се отказва от отмъщението и иска да убие Хазар, и с пистолет в ръка отива в Шадоглу.

Хазар заминава, за да се види със Зехра, за да ѝ каже хубавите новини.

Азат търси помощта на Миран, за да му помогне с Елиф, а Елиф решава да сложи край на живота си.

Азизе заповядва на хората си, да разрушат гроба на Дилшах.

Азизе заплашва отново Шадоглу, но междувременно започва раждането на Хандан, което не върви гладко и има опасност за живота на майката и бебето. Азизе не разрешава на Джихан да откара Хандан в болницата, докато не предаде брат си!

Новината за смъртта на Елиф ще шокира всички и ще промени хода на събитията!




Текст от potv.bg
Реян и Хазар

Реян и Хазар

Раян прощава на баща си, че не ѝ е казал истината

Хазар казва, че който каквото иска да си говори, но Раян е негова истинска дъщеря, неговата душа....

- Ти си прав, татко!

Хазар е изненадан да чуе и види Раян, а тя му казва, че той е нейният единствен и истински баща, и го прегръща! В този момент идва Гюл и ѝ казва, че е сдържала обещанието си и не я е оставила сама!

Хандан и Джихан също идват и се радват, че Реян се е сдобрила с Хазар и му е простила.

Азизе заплашва Шадоглу, но междувременно започва раждането на Хандан, което не върви гладко и има опасност за живота на майката и бебето. Азизе не разрешава на Джихан да откара Хандан в болницата, докато не предаде брат си!


Миран съобщава на Хазар, че се е отказал от отмъщението

Раян казва на баща си, че трябва да слязат долу, а Хазар я пита, какво става, но тя усмихната го хваща за ръка и води, пред портата, където ги чака Миран.

- Татко, ние искаме да ти кажем нещо, вече няма да се притесняваш за мен, а аз за теб, защото всичко свърши, татко!
- Какво е свършило, дъще?

Реян с усмивка му казва, че Миран се е отказал от отмъщението си! Хазар не може да повярва, а Реян му казва, че всичко е свършило, защото Миран е разбрал истината!

- Той се изправи пред баба си и ѝ каза, че всичко е приключило, кажи, Миран!
- Аз се отказах от отмъщението си, г-н Хазар!
- Аз дълго, чаках този ден, много дълго, но аз вярвах, синко, че един ден, ти, ще видиш истината и ще се откажеш от отмъщението си! Днес, ти, се отказа от отмъщението си, защото не можеш да вървиш срещу любовта си, но ние все още не знаем истината и аз няма, да се спра, докато не я разбера! Аз не си спомням какво се случи, онази вечер, но докато не открия, кой уби Дилшах, този въпрос за мен, няма да бъде приключен!
Текст от potv.bg
семейна прегръдка

семейна прегръдка

Хазар казва на Миран, че и той е член от семейството на Шадоглу

Излиза Гюл и им казва, че ги е открила и прегръща баща си и Раян и казва на Миран и той да дойде, защото това те наричат, семейна прегръдка. Миран ѝ казва, че трябва да тръгва, но Гюл настоява за прегръдката и четиримата се прегръщат силно! Гюл моли Миран да остане с тях, а той им казва, че са семейство и има много какво да си кажат, а Хазар му казва, че и той е член на това семейство и му казва да остане, но Миран им казва да си поговорят, а той ще се върне по-късно да вземе Раян.

Миран съобщава на Фърат, че е приключил с отмъщението и от тук нататък ги чакат само хубави дни

Фърат си приготвя нещо за ядене, а Асйе се суети около него и му казва, защо не ѝ е казал, за да му приготви нещо, но в този момент влиза Миран, а Фърат го пита, какво се е случило, че нещо с него, не е както трябва, с кой е станало нещо лошо? Миран го пита, защо трябва да се случи нещо лошо, а Фърат му отговоря, че само лоши неща им се случват от как са се родили, а Миран му отвръща, че този ден може да е сега и всеки следващ. Фърат му казва, че нищо не разбира, какво е станало?

- Играта на отмъщение приключи, Фърат!

Фърат е много щастлив от новината, която му каза Миран! Миран му казва, че той се е опитвал да му покаже истината, той късно е разбрал, но всичко е приключило!

- Ние имаме общо минало забулено в големи лъжи, Фърат, но ще имаме щастливо бъдеще, всички заедно и мама Есма ще вземем при нас!

Фърат крещи от щастие, че всичко е свършило и прегръща Миран.


Султан ги подслушва и се чуди, дали Азизе се е отказала от отмъщението.

Вечерта всички в Шадоглу са се събрали да вечерят на терасата, а Раян радостна им казва, че иска нещо да им съобщи и пита къде е дядо ѝ, а Джихан ѝ кказва, че е заминала за Карс, а Хазар пита брат си, защо, а Джихан го лъже, че на гости на приятел.

Раян им казва, че много иска Миран да е тук и да го чуят от него, но той не е могъл да дойде...

- Миран се отказа от отмъщението си!

Всички са изненадани, но Хазар го потвърждава.

Ханифе се обажда на Харун и му казва, че Миран се е отказал от отмъщението си... и го пита, какво сега ще правят, а Харун ѝ казва да се успокои и да чака новини от него...

Харун се обажда на човека, за който работи и му казва, че Миран е казал на Азизе, че се е отказал от отмъщението си...


Елиф не може да понесе факта, че Азат не я харесва, а иска да бъде с Раян

Елиф се е затворила в себе си, а също така заключила в стаята си и не може да понесе факта, че Азат никога няма да я заобича, а сега когато Раян се сдобри с баща си, той отново ще се бори за нея. Раян идва и моли Елиф да излезе да си поговорят, защото тя има хубави новини за нея, но тя ѝ отговоря, че иска да е сама... Азат идва и казва на Раян, да не настоява, защото той много пъти я е молил да излезе.

Раян го пита, какво е станало, нали всичко е било наред между тях, а Азат ѝ казва, че последните дни нещо е станало с Елиф, тя си мисли, че той все още иска да бъде с нея (Раян), а Раян му отвръща, че трябва да поговори с Елиф, че нищо такова няма и няма как да има! Азат ѝ казва, че се е опитал, но всеки разговор завършвал със скандал, но пак ще се опита...


Азизе не се отказва от отмъщението и иска да убие Хазар, и с пистолет в ръка отива в Шадоглу.


Хазар заминава, за да се види с Зехра ѝ каже хубавите новини

Хазар казва на Раян, Джихан, Азат и Хандан, че е решил да тръгне при Зехра, за да ѝ разкаже, какво е станало, а и да я зарадва, че Миран се е отказал от отмъщението. Всички го съветват, да тръгне сутринта, за да не го мислят, а той им казва, че няма какво да му се случи, а иска час по-скоро да се види със Зехра.


Азат търси помощта на Миран, за да му помогне с Елиф

Миран пристига притеснен и пита Азат, дали с Раян е станало нещо, а Азат му казва, че нали той му е казал, че ако нещо с Елиф стане, веднага да му каже.

Миран отива пред стаята на Елиф и я моли да му отвори, за да си поговорят, като брат и сетра, но Елиф му казва, че не иска да говори с него...

- Отмъщението приключи, Азат ще вземе Раян и те ще се махната от тук, той ще ме остави и ще си отиде!
- Елиф, какви са тези думи, ние с Раян се обичаме! Виж, Азат също иска да те направи щастлива, аз ти казвам това, сестричке! Нима ти, не вярваше в това, че всичко ще бъде наред, какво става с теб?
- Батко, аз ще се оправя, ти си тръгвай! Утре ще поговорим, не искам да ме виждаш в такова състояние!
Миран казва на Елиф, че сега си тръгва, но утре рано сутринта ще дойде, за да си поговорят като брат и сестра...

Излизайки на двора, Раян пита Азат какво мисли да прави, а той ѝ казва, че ще се разведат, но все едно Елиф е поискала, а всичко друго той ще оправи. Азат казва на Миран, че той знае какво е най-добре за сестра му, но го моли да я държи по-далече от Азизе....

Текст от potv.bg
Елиф

Елиф

Елиф решава да сложи край на живота си

Елиф оставя пръстена си, облича се в бялата си сватбена рокля и без никой да я види напуска имението на Шадоглу...


В същото време Азизе е на гроба на Мехмед и му казва, че е останало още малко, за да се срещнат. До днес, тя никого не е убивала, но много е измъчвала, но всичко ще свърши...

- Клетвата, която казах заради Шадоглу, аз отново ще наруша, заради тях! Чакай Миран, чакай! Първо ще убия баща ти, а след това ще ти кажа, че си Шадоглу! Насух пък ще разбере, заради кой започна това отмъщение!
Азизе заповядва на хората си, да разрушат гроба на Дилшах.

Сутринта Раян казва на Миран, че рано е станал, а той ѝ казва, че е обещал на Елиф да поговори с нея, затова тръгва. Раян му казва, че и тя ще дойде, и ще заберат Елиф за закуска, а след това ще си поговорят...

- При мен отново изгря слънцето! Благодаря, че те има, Раян!
Текст от potv.bg
Азизе заплашва Шадоглу, но междувременно започва раждането на Хандан, което не върви гладко и има опасност за живота на майката и бебето

Раждането на Хандан започва, но Азизе пристига в Шадоглу и вика Насух и Хазар, да се явят пред нея! Азизе хваща на мушката си Азат, но пристига Джихан и ѝ казва, да остави сина му и да си тръгва, преди да я убие.... Азизе му казва, че иска Хазар и ще пусне Азат, но Азат ѝ казва, че нищо не може да вземе от тях!

Джихан ѝ казва, че Хазар и Насух не са си вкъщи... В същото време се чува как Хандан започва да крещи от болка, а Джихан казва на Ханифе и Мелики да помогнат на жена му...

Ханифе идва при Джихан и му казва, че Хандан ражда, но има проблем и трябва да я отведат веднага в болницата и моли Азизе, да ги пусне, за да помогнат на Хандан...

Азизе ѝ казва, че никой няма да излезе от тук, докато не получи Хазар!

- Или Хазар ще дойде, или Азат ще умре!

Миран пристига в Шадоглу и вижда хората на баба си, и казва на Раян да остане в колата, но тя тръгва след него!

Миран насочва пистолет срещу баба си и я пита, какво става, и ѝ казва да каже на хората си, да свалят пистолетите, защото ще стане нещо ужасно.
- Ти си Шадоглу, твоите думи, нямат никакво значение за мен, Миран!

Всички чуват отново виковете на Хандан, а Джихан казва на Азизе, че ако нещо стане с жена му и детето му, той ще я убие със собствените си ръце!

Раян моли Азизе, да ги пусне да отидат в болницата, защото може да умрат.


Новината за смъртта на Елиф ще шокира всички и ще промени хода на събитията!

Точно в този момент пристига полицията и пита, кой е Азат Шадоглу, Азат отива до полицая и го пита какво се е случило?

Вие ли сте, съпругът на Елиф Шадоглу?

Миран пита какво е станало с Елиф, а полицаят казва, че снощи полицай са видели момиче в сватбена рокля да влиза в реката, те викали, за да я спрат, но тя въобще не реагирала, и докато тичали да я спасят, момичето изчезнало в реката, но на брега открили, това писмо и паспорт.

В писмото Елиф е написала: „За последен път се измъчваме, Азат. Аз отивам при майка и татко... Прости...“

- Това не е Елиф, нали? - невярваща Азизе пита Азат
- Елиф е горе, спи... – също невярващ отговоря Азат.

Ханифе, която помага на Хандан да роди, вижда, че бебето може да умре, моли Мелике да направи нещо... Хандан също изпада в безсъзнание...

Полицаят казва, че за съжаление късно снощи са открили Елиф, мъртва.

Всички са шокирани от ужасната новина...


Епизод 144 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 29 юли 2021 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Реян и Миран решават да се преместят от Медиат и да заживеят нов живот. Азизе не се е отказала да отмъсти за смъртта на Елиф. Появява...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.81 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.80 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.79 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.78 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.77 - какво ще се случи...