ТВ анонси AMC

Премиера на сериала „Убивайки Ийв“ по AMC на 4 октомври

Добави коментар

АМС ще излъчи премиерно за канала номинирания за „Еми“ оригинален сериал „Убивайки Ийв“. Шпионският трилър сериал ще стартира на 4 октомври в 23.45 ч. с два епизода.

Носителката на „Златен глобус“ Сандра О (като Ийв Поластри) и носителката на „Еми“ Джоди Коумър (като Виланел) изпълняват главните роли в продукцията. „Убивайки Ийв“ ще се излъчва по AMC с двойни епизоди всеки понеделник в 23.45 ч., като и трите сезона на сериала ще бъдат излъчени тази година.

Създаден въз основа на новелите на Люк Дженингс, сериалът по сценарий на Фийби Уолър-Бридж проследява историята на две жени, обвързани от взаимна мания и от един брутален акт. Ийв е оперативен агент от МИ5 и има за задача да намери и залови Виланел – красива наемна убийца - психопат... Те се изправят една срещу друга и когато преследването започва, всяка от двете жени става все по-обсебена от другата… Но дали в тази жестока игра на котка и мишка ловецът няма да се окаже на мястото на преследвания…

„Увивайки Ийв“ е носител на множество награди. Джоди Коумър е отличена с праймтайм награда „Еми“ през 2019 г. за изключително изпълнение на главна роля в драматичен сериал, а Сандра О печели „Златен глобус“ през 2019 за ролята си в сериала. Сред наградите на „Убийвайки Ийв“ са и наградите на БАФТА през 2019 г. за най-добър драматичен сериал и за Джоди Коумър и Сандра О за главните им роли в сериала, награда на Гилдията на филмовите актьори за най-добра актриса в драматичен сериал, награда от Асоциацията на телевизионните критици за изключителна нова програма, награда „Пийбоди“ и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Убивайки Ийв

Джоди Комър потвърди, че четвъртият сезон на "Убивайки Ийв" ще е последен