Актуално В програмата

Три етажа синя хармония в сърцето на София в „Животът е прекрасен с Лео Бианки“

Добави коментар

Тази сряда седмичната рубрика на „Преди обед“ - „Животът е прекрасен с Лео Бианки“, ще върне зрителите на bTV обратно на българска територия.

Тази сряда седмичната рубрика на „Преди обед“ - „Животът е прекрасен с Лео Бианки“, ще върне зрителите на bTV обратно на българска територия. След като през изминалите седмици разкри неповторимите вкусове на храната и културните традиции на различните региони в Италия, на 23 януари Лео ще потопи всички пред екрана в магическата кулинарна и арт атмосфера на една необикновена синя къща в самото сърце на София.

 

Добави описание


Италианецът-кулинар ще гостува на Руди, който с екипа си от 9 човека разкрива „Made in Blue” философията на този различен ресторант: тайната на успеха се крие в комбинацията от хубава храна, интимна обстановка и нетрадиционно син цвят.

 

Добави описание


Мястото разполага с три етажа, всеки от които изпълнен в различен стил. Собственичката Силвия сама декорира всичко до най-дребните детайли: от закачените ножици и клещи по стените, през семплите хербарии до старинните портрети и гоблени. На пръв поглед елементите в стаите нямат връзка по между си, но заедно създават усещане за съвършена хармония. А за да бъде изживяването пълно, в центъра на тази забележителна обстановка собствениците издигат вкусната храна.

 

Добави описание


В разгара на зимата Лео ще бъде разгорещен от пикантна морковена салата с хариса, пуширано яйце, овче сирене и хрупкави прясно изпечени хлебчета. Докато се колебае дали да заложи на бира, доказаният ресторантьор ще се изкуши и да похапне с ръце от домашните пържени картофи на Руди, оригинално поднесени в хартиена торбичка с лучен чипс и хрупкав бекон. Домакинът ще изненада Лео и със сладко-кисели пикантни пилешки крилца с кориандър и специален майонезен сос със синьо сирене.

 

Добави описание


С какво още екипът на ресторанта успява да впечатли редовните си клиенти, както и стотиците чужденци и популярни личности, сред които и Лили Иванова? Защо държат да отглеждат в собствена градина част от съставките, необходими за изкусителното им меню? И как пърженото може да бъде и здравословно  -  на 23 януари в „Преди обед“ по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрител

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Много смях и вдъхновяващи истории в празничните издания на "Преди обед"

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година

Чаровната Рая Пеева се присъединява към тандема Деси Стоянова и Сашо Кадиев