Актуално В програмата

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрител

Добави коментар

Цяло десетилетие в ефир, в което се радват на любовта на зрителите – разбира се, това е тандемът Десислава Стоянова и Александър Кадиев. Всеки делник, двамата, заедно с екипа на „Преди обед“ проследяват различни истории в компанията на своите звездни гости, като информират и забавляват аудиторията „чааак до обедните новини“.

За празничното юбилейно издание на „Преди обед“ – в понеделник, 7.02.2022 г., Деси и Сашо са подготвили специални изненади за зрителите на bTV. Една от тях е свързана с пътуването на Деси и оператора Добромир Иванов до Тренто, Италия. За 24 часа двамата надникнаха в живота на спортиста, който винаги играе с номер 1 – Матей Казийски. Как се постига световен успех, кога пламва любовта между „Мис Тренто“ 2001 - Елизабета Фаруджо, и родния волейболист, ще тръгне ли синът им Александър по стъпките на баща си и ще видим ли отново Матей с тениска на български отбор - всичко това само в „Преди обед“ на 7 февруари.

А какво е празник без коктейли?! Екипът на предаването със сигурност няма да научи, защото за тях ще се погрижи единственият българин стигнал до 13-ото място на Световното първенство за бармани – Димитър Петровски. На музиката в студиото ще се посвети легендата на родната клубна сцена DJ Ради, а изисканата храна ще бъде представена от шеф Константин Костов.

Текст от potv.bg

Какво са преживели заедно и поотделно за тези 10 години – Деси и Сашо ще разкажат пред други ветерани в ефира на bTV – обичаните водещи на „Търси се“- Меги Димчева и Нели Хаджийска. Двете са подготвили провокативни въпроси към рождениците и ще настояват нежно да получат честни отговори.

От екипа повдигат завесата, че ще се върнат и назад към миналото. Чрез „златния архив“ на „Преди обед“ зрителите ще си припомнят емблематичните срещи на Венета Георгиева с шампиона по бокс Кубрат Пулев и певицата Андреа, както и първото съвместно телевизионно интервю на две спортни легенди.

Текст от potv.bg

В рубриката „Родени в една година!“ зрителите ще видят младия талантлив математик с над 40 медала от олимпиади и връстник на „Преди обед“ – ученика Йордан Стоянов.

За достоен финал на предаването на 7.02.22 г. ще звучи вечният хит на ФСБ - „След 10 години“, изпълнен на живо от Иван Лечев и Иван Иванов от „Гласът на България“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Много смях и вдъхновяващи истории в празничните издания на "Преди обед"

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година

Чаровната Рая Пеева се присъединява към тандема Деси Стоянова и Сашо Кадиев

„Преди обед“ с разказ отвътре за напрегнатото ежедневие на спешните медици у нас