Предавания Шоу

Шоуто „Маски”

Добави коментар

Най-смешните скечове в Русия и Украйна тръгват в шоуто „Маски” само по b cоmedy. Шоуто ще се излъчва единствено по b comedy от 3 март всяка сряда и петък от 17.30 часа.
 шоуто „Маски”„Хаосът в страната, в политиката, в телевизията, хаосът навсякъде около нас, даде възможност на шоуто „Маски” да се появи на бял свят.” Това разказва създателят на комедийната програма „Маски” Георгий Делиев. Шоуто ще се излъчва единствено по b comedy от 3 март всяка сряда и петък от 17.30 часа.

Комедийната трупа „Маски” е създадена през далечната 1984 година.
Характеризира се със собствен, неподражаем стил и духовитост в шаржирането на действителността и историята. Всеки актьор създава свой собствен уникален и запомнящ се образ.

Краткометражните филми (26-52 мин.) в стила на нямото кино се излъчват от 1992 г. и досега.

„Когато ми задават въпроси за моите филми, скечове, спектакли  - „Какво сте искали да кажете? Какъв смисъл влагате в този кадър?” – обикновено не отговарям. Не защото не зная какво да отговоря. Просто, ако нещо не е ясно от самото произведение е безсмислено да се разшифрова.” – казва Делиев.

Снима скечове, клоунади на актуални и злободневни теми от днешния ден на Русия, Украйна и народите, живеещи на териотирята на бившия СССР.
(Има епизоди за армията, танците, жените, любовта, алкохолизма, еснафщината, футбола, новобогаташите, затвора, втората световна война...)

Понякога интерпретира исторически факти с езика на сатирата и пантомимата. Има епизоди на шоуто „Маски”, които са с нецензурни реплики и откровено цинични – предизвикват брожения сред общественото мнение – дискусии и критики.

Своята популярност комедийната трупа "Маски" дължи на телевизионните проекти както и на спектаклите на театралната сцена.Ето какво пише в. "Bild Rhein-Neckar" (Германия):

„... Комедийната трупа "Маски" (Одеса) , е най-ярката от бившия СССР. Тя е известна из цяла Европа ... карайки публиката да се задъхва от смях. Хуморът им е понякога твърде рязък, саркастичен, понякога печален, предизвиква сериозни разсъждения, но не оставя никого равнодушен.."


Георгий Делиев е познат на българските зрители от участието си във филмите: „Акордьорът” (2004) и „7 дни с руска красавица” (1994)
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маски