Актуално Други

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров: „Отношенията ни започнаха красиво и естествено“

Добави коментар

Чаровната актриса от „Откраднат живот“ и звездата на националния отбор по волейбол споделиха съвместните си планове в първото си гостуване в ефира на NOVA

Актрисата от хитовия медицински сериал "Откраднат живот" - Ралица Паскалева, направи първото си гостуване с новата си половинка - волейболистът Теодор Салпаров, в ефира на "Събуди се". В интервю с Василена Гръбчева двамата споделиха за запознанството си, връзката и бъдещите си съвместни планове.

"Нашето влюбване се случи много естествено и красиво", разказа Теодор за началото на отношенията им с Ралица.

Салпаров добави, че актрисата е изключително различна от екранния персонаж на д-р Стилянова, а позитивното ѝ отношение към живота е една от най-силните ѝ черти. 

"Едно от първите неща, които ми харесаха в него беше, че е забавен и слънчев човек." - това пък сподели Ралица за първите си впечатления от волейболиста. „Няма да се изненадам самият Теодор да има бъдеще в киното. Понякога започва да играе етюди, с които изкрено ме изнендава“, шеговито разказа чаровната актриса, която добави, че Теодор я е придружавал и на снимачната площадка на „Откраднат живот“, а последната изненада е била огромен букет цветя, който е получила след премиера на представление.

„Макар и да сме много натоварени, опитваме се да прекарваме колкото е възможно повече време заедно. Теодор е базиран в Бургас, а това разстояние се взима изключително бързо“, сподели Ралица , допълвайки, че и двамата правят нужните за една връзка компромиси.


Какво още разказа влюбената двойка Ралица Паскалева и Теодор Салпаров за отношенията си, може да видите във видеото тук. 


Не пропускайте и новия епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" този вторник от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се , Откраднат живот

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA