Лица За звездите

Проф. Юлиан Вучков свалил жена си с геврек

Добави коментар

На 76-ия си рожден ден проф. Юлиан Вучков разкри коя е жената до него и как се е случила тяхната връзка.
На 76-ия си рожден ден проф. Юлиан Вучков разкри коя е жената до него и как се е случила тяхната връзка. Признанията тв водещият направи в ефира на предаването „На кафе“.

На 76-ия си рожден ден проф. Юлиан Вучков разкри коя е жената до него и как се е случила тяхната връзка.

Гала беше изпратила Зейнеб да поздрави лично професора в дома му. От името на целия екип светската репортерка подари на рожденика красив тефтер и химикалка и му пожела още дълги години творческа енергия, за да може да напише поне още 5 книги.

Това е и най-голямото желание на тв водещия. В прекрасно настроение, той разкри пред Гала, че в момента се чувства на върха на своите успехи. Освен това е имал много жени, но от години се радва на любовта на една жена – най-достойната.

За първи път в тв ефир проф. Вучков, който иначе пази в тайна личния си живот, разкри самоличността й. Тя се казва Диана и двамата се познават от повече от 40 години. След запознанството си обаче двамата загубват връзка помежду си. Минават години и един ден се срещат отново. По това време Диана работи в книжарница. Професорът влиза да провери как върви продажбата на една от неговите книги, но вниманието му веднага е привлечено от жената срещу него – „красива, пищна и секси“. Първият опит да вземе телефона ѝ обаче е неуспешен.  

Водещият дори не успява да си спомни, че двамата се познават. На следващия ден пристига в книжарницата, въоръжен с геврек и убеденост, че този път ще успее да свали Диана. Явно стратегията му е дала успех, защото сега двамата са заедно и са щастливи. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: проф. Юлиан Вучков , На кафе

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви