Актуално В програмата

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Добави коментар

Положително настроение и емоции ще предложи NOVA в последния ден от 2020 г.

За празничния дух преди обед ще се погрижи специалното издание на „На кафе“, което е подготвило много смях и предизвикателна игра, в която маските ще паднат. Следват романтичните комедии „Зимата на любовта“ и „Кралска Нова Година“ от 12:30 ч. и 14:10 ч., а вечерта специалният новогодишен епизод на „Маскираният певец“ ще изпрати годината с хубави пожелания и надежда маските да останат само в шоуто през новата година.

Специалният концерт е подготвил за зрителите много забавление и изненади с лордовете на смеха Герасим Георгиев – Геро и Васил Василев – Зуека и всички 14 участници. В 20:00 ч. героите, станали част от втория сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир, ще изпълнят свои любими песни, но този път без маски! По време на спектакъла ще бъдат припомнени най-забележителните моменти от участието на всеки един от мистериозните образи, а в ексклузивна рубрика ще бъдат разкрити още интересни и любопитни подробности за тях.

От 22:00 ч. любимият Джеки Чан ще се превърне от упорито хонконгско ченге в безсмъртен войн със свръхчовешки способности след фатален инцидент, свързан с тайнствен медальон. Какви приключения предстоят по пътя към разкриването на мистерията около ценния предмет, зрителите ще разберат в „Медальонът“. Старт на новата година ще даде специално издание на „Като две капки вода“ с най-интересните превъплъщения от осмия сезон на шоуто за звездни преобразявания, а веднага след това предстои премиерният филм „Купон преди Коледа“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе , Зимата на любовта , Кралска Нова Година , Маскираният певец , Медальонът , Като две капки вода , Купон преди Коледа

​За първи път в „Като две капки вода“ всички участници отиват на големия финал

Световната звезда Ал Бано предизвика истински фурор в „Като две капки вода“

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“