Лица За звездите

Специална предпремиерна прожекция събира екипа на „All Inclusive“

Добави коментар

След два месеца снимки на Черноморието предпремиерна прожекция ще събере отново актьорите и екипа на новия сериен филм – „All Inclusive“.
 
Новият български сериал „All Inclusive“ тръгва в ефира на NOVA на 28 февруари

След два месеца снимки на Черноморието предпремиерна прожекция ще събере отново актьорите и екипа на новия сериен филм на NOVA – „All Inclusive“.

На 5 февруари (сряда) в Cinema City Paradise Center те ще бъдат в компанията на най-нетърпеливите сред зрителите.

20 от феновете ще имат възможността предварително да гледат ексклузивен двоен епизод от комедията, като се включат в специална игра на страницата на сериала във Фейсбук. Премиерната дата за телевизионния ефир е 28 февруари.

„Емоционално е преживяването, което се надявам да усетят и зрителите, поне за нас наистина беше такова. Вложили сме всичките си чувства и енергия в това да създадем една изключително свежа комедия с намигване към любимите морски филми от близкото минало, но със съвременните изразни средства и с актуалната проблематика на модерния човек“, сподели продуцентът на сериала Краси Ванков („Идалго Прадакшънс“) в студиото на „Събуди се“.

През усмивка и с много забавление сериалът припомня ценните моменти в живота, които често забравяме в забързаното ежедневие. Сюжетните линии разглеждат любовта и приятелството в различните им възрасти и поставят важните теми за ценностите, великите каузи и ролята на семейството. „All Inclusive“ носи силно послание за щастието, което никой петзвезден лукс не може да ни осигури. Така търсеното от нас щастие е в малките радости и споделените мигове с близките хора.

По време на предпремиерната прожекция на „All Inclusive“ феновете ще имат възможност да чуят на живо и специално създадената за продукцията едноименна песен в изпълнение на актьорите Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, на които са поверени две от главните роли в сериала.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”