Актуално В програмата

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Добави коментар

Финалът на риалити проекта „Моята мечтана сватба” ще бъде този петък от 9.30 ч. по NOVA

Грандиозен финал на риалити проекта „Моята мечтана сватба” очаква зрителите този петък по NOVA. Трите двойки участници ще кажат своето заветно „Да” пред погледа на цяла България, а екипът на „На кафе” ще бъде част от най-щастливия им ден.

 

Добави описание


В продължение на три месеца зрителите станаха свидетели на всички вълнения на двойките в подготовката на техните сватби - от изборa на тема за сватбата, през най-подходящите тоалети до декорацията, халките и тортите.


За първи път в ефира три истински сватбени церемонии ще се състоят пред очите на орисниците Гала и Зейнеб и всички телевизионни свидетели. А трима от репортерите на „На кафе” ще направят зрителите пред екрана съпричастни с тематичните празненства на младоженците – „Приказната атмосфера” на Васко и Деси, „Горския лукс” на Антон и Деси и сватбата „На морския бряг” с Роси и Еди.

 

Добави описание


Екипът на предаването, заедно със сватбените агенции и менторите Жени Калканджиева, Ирен Кривошиева, Ваня и Жени Джаферович, са подготвили невероятни изненади и няколко предизвикателства за младоженците, за да направят този миг от живота им незабравим.


Ретро автомобили, гайди, пясъчни церемонии и емоционални моменти очакват зрителите във финала на риалити проекта “Моята мечтана сватба” - този петък в „На кафе” от 9.30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви