Актуално Други

Приключи кастингът за втория сезон на „Ясновидци”2

Добави коментар

Приключи кастингът за втория сезон на „Ясновидци”2. Кандидат-гадател обяви, че знае къде е Бог!
ЯсновидциКастингът за втория сезон на „Ясновидци” вече приключи. В двата дни, през които екипът на „Глобал филмс” изпитваше и подбираше най-подходящите кандидати се явиха над 60 души. Най-младият от тях е едва на 11 години, а горната възрастова граница минава 70.

    За разлика от кастинга за първия сезон на хитовото шоу на bTV, този път задачите, с които трябваше да се справят гадателите, за да докажат свръхестествените си способности бяха доста повече и по-различни. В някои от тях кандидатите трябваше да дадат информация за човек, когото виждат само на снимка или са чули за кратко по телефона. В други пък трябваше да разберат какво е съдържанието на различни кутии. Едно от най-интересните изпитания безспорно бе това, в което трябваше да се познае какво има в един античен медальон и на какъв човек е принадлежал той. Естествено имаше и специални задачи за ясновидците, които заявиха, че имат точно определени дарби – познаване на числата от тотото, гледане на карти или телепатия. Един от кандидатите дори заявил, че може да локализира точното местонахождение на... Бог!

    Интересното е, че сред всички ясновидци, явили се на кастинга има голям брой млади хора, а съотношението мъже-жени, показва чувствителен превес на дамите. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ясновидци

Джефри Донован за ролята си в "Ясновидци" по AXN

„Суперсили“ и „Ясновидци“ с премиера по AXN през май!

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.