Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 74 какво ще се случи?

Добави коментар

Елена е обвинена, че се е опитала да отвлече сина си и е фалшифицирала документи. Вижте още какво ще се случи в епизод 74 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 9 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Ернесто снима самолетните билети и разрешителното за напускане на страната с подписа си, подправен от Орасио. Педро и Елена се срещат в хотела. Двамата планират да заживеят заедно в Лос Анджелис. Джина предлага на Агустин да живее с нея, при условие че изхвърли Роса. Педро признава на майка си, че е щастлив, защото скоро ще може да уреди живота си с Елена и Николас.

Роса признава на Самюел, че го обича, и го целува. Агустин ревнува, когато Роса му казва, че е правила любов със Самюел. Джина съобщава на баща си, че е решила да заживее с Агустин. Елена и Николас отиват на летището. Докато се редят на опашка преди да се качат на самолета за Лос Анджелис, Ернесто, заобиколен от полиция, се появява, за да я задържи по подозрение, че се е опитала да отвлече сина му. Ернесто нарежда на полицаите да задържат и Педро, когото представя като съучастник на Елена. Николас упреква баща си, че го е видял да се целува с леля Ирене, но той отрича.

Андреа удря Ирене. Тя я упреква за аферата ѝ с Ернесто. Елена е отведена в полицейския участък. Ирене е щастлива да чуе, че сестра ѝ е зад решетките.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?