Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в последния епизод на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 21 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Педро и Елена си припомнят обстоятелствата, при които са се запознали. Нелсон и Агустин не могат да повярват, че Джина е изоставила собствената си дъщеря и е избягала с любовника си. Ирене е разпозната като съучастник на Ернесто и е арестувана. Нелсън се убеждава, че Агустин е добър човек; нарича го сина, който винаги е искал. Ернесто се скита сам из полята, докато накрая губи съзнание от умора и обезводняване. Минаващ покрай него мъж го намира и го отвежда в дома си, след което се обажда в полицията.

Нелсън открива, че дъщеря му го е ограбила. Преди да избяга, Джина присвоява всичките му пари. Ернесто е арестуван и отведен в ареста. Той иска да види сина си. Елена го посещава, за да го предупреди, че няма да изпълни молбата му. Тя иска да скрие от сина си факта, че осиновителят му е попаднал в затвора. Педро обещава на Николас, че ще живеят заедно и ще бъдат семейство. Джина изпраща Карлос до аптеката и му дава кредитната си карта. Той не се връща.

Агустин предлага брак на Роза и тя го приема. Самуел заема първо място в състезанието. Елена признава на Педро, че чака дете. Андреа и Орасио прибират Ирене от следствения арест. Жената моли родителите си за прошка за стореното от нея. Тя решава да се реабилитира и отива да работи като доброволец в Чиапас. Джина работи като миячка на чинии в ресторант в Лос Анлес. Ернесто е осъден на четиридесет години и един ден затвор. Педро печели конкурс за автомобилни дизайнери в Италия.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 77 какво ще се случи?