Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

Добави коментар

Социален работник отнема Никола от осиновителите му. Вижте още какво ще се случи в епизод 79 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 16 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Елена изнася вещите си от къщата. Нелсън предлага на Джина работа в работилницата. Нико се обажда на Педро, за да му каже за посещението на Ернесто. Момчето се страхува, че баща му ще иска да го вземе със себе си. Педро се опитва да успокои сина си. Ернесто иска да убеди лекаря да не позволява на никого да посещава Николас. Доктор Вега решава да забрани посещенията на самия Ернесто, чието присъствие вреди на Николас.

Нико се радва да види майка си. Той ѝ казва, че баща му е искал да я вкара в затвора, за да се ожени за Ирене. Елена не иска синът ѝ да изпитва омраза към Ернесто. Тя го призовава да си спомни хубавите моменти, прекарани с баща му. Резултатите от теста успокояват д-р Вега - животът на момчето не е в опасност.

Ернесто се ядосва, когато Ирене се появява в болницата. Той ѝ нарежда да се прибере у дома. Елена зашлевява Ирене. Тя смята, че тя и Ернесто са виновни за бягството на Николас и няма да им прости.

На Ернесто и Елена е отказано попечителство над Николас. Момчето ще бъде отведено в център, където ще остане, докато съдът реши съдбата му. Джина открива, че работилницата на баща ѝ носи значителни приходи.

Елена обяснява на Николас защо не могат да бъдат заедно. Тя обещава, че това скоро ще се промени. . Самуел скъсва с Роса. Командир Роблес се опитва да накара Инес да ревнува. Карлос и Джина мечтаят да се преместят в Съединените щати. Габриела съобщава на Самуел, че е решила да има връзка с Густав.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 77 какво ще се случи?