Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

Добави коментар

Ернесто е арестуван. Николас приема Педро като баща. Вижте още какво ще се случи в епизод 80 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 17 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Ернесто и Орасио спорят в съда. Ернесто заявява, че е бил добър баща и заслужава да получи попечителство над Николас. Педро се надява, че съдът ще реши спора в полза на Елена. Съдът предоставя на Орасио попечителството над момчето. Николас се премества в къщата на дядо си и Моника. Семейството му подготвя парти-изненада. Ернесто моли Орасио да му разреши да види сина си, но той категорично отказва.

Джина пренебрегва дъщеря си, за да се срещне с Карлос. Заедно планират пътуване до Лос Анджелис. Естер помага на Нелсън да се грижи за внучката си. Командир Роблес открива, че Ернесто Риоха е мъртъв и че Мигел Ернандес е приел неговата самоличност и през цялото време е мамил Исабел, за да управлява богатсвото ѝ. Издадена е заповед за арест на мъжа по обвинение в кражба на самоличност. Ернесто се опитва да прекрати връзката си с Ирене. Николас нарича Педро свой баща за първи път.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 77 какво ще се случи?