Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

Добави коментар

Ернесто заблуждава Ирене. Джина напуска семейството си. Вижте още какво ще се случи в епизод 81 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 20 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Ирене предупреждава Ернесто, че полицията го търси. Тя се опитва да убеди любимия си да я вземе със себе си, защото иска да бъде с него, независимо кой е и какво е направил. Андреа съжалява, че се е доверила на зет си и е смятала, че той е идеалният мъж. Ирене е уличена като съучастник на Ернесто. Габриела убеждава Андреа да заеме мястото на Ирене. Ирене и Ернесто планират да напуснат Мексико. Самуел признава на Габриела, че никога не е спирал да я обича.

Ирене чува Ернесто да казва по телефона, че не може да я понася и смята да се отърве от нея. Нелсън решава да отпразнува рождения ден на Агустин. Прислужница намира Ирен вързана и със запушен устата в банята. Джина оставя Агустин и дъщеря си, за да замине с Карлос. Ернесто трябва да прекъсне бягството си. Не може да продължи с колата поради липса на гориво, а телефонът му няма обхват, за да се обади за помощ.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 77 какво ще се случи?