Актуално В програмата

Падна третата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Добави коментар

Известният актьор Дарин Ангелов показа лицето си под красивата маска на Гларусът в трети сезон на „Маскираният певец“.

© NOVA / Красена Ангелова

С двусмислени отговори и загадъчни улики Дарин затрудни звездните панелисти, освен Владо Пенев. Единствено той успя да разпознае талантливия си колега.

„Беше много трудно. Брат ми ме позна още на първия лайв, съпругата ми също, но аз отричах“, сподели Дарин Ангелов за участието си в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.
© NOVA / Красена Ангелова

Минути преди да свали маската си останалите звездни детективи Алекс Раева, Марта Вачкова и AZIS предположиха, че зад костюма може да се крият изпълнителите Люси Дяковска или Папи Ханс. Никой от тях не подозираше, че именно носителят на Аскеер за изгряваща звезда като малък е обичал да ходи на село и да пасе овце.

Три титанични битки завладяха сцената в четвъртия лайв на „Маскираният певец“. Заекът се изправи срещу Гларусът, Камъкът влезе в битка с Малинката и Перлата застана срещу Самураят.

© NOVA / Красена Ангелова

Минути преди последната битка миналогодишният победител се завърна на сцената. Баба Яга се появи отново, но този път в костюма се криеше Ваня Щерева. „Бях сигурна, че Азис ще ме познае. Адмирации за труда на всички хора, които са в тези костюми. Много е трудно, но е прекрасно“ - призна развълнувано актрисата за изживяването си в „Маскираният певец“. Този път елитният Панел бе единодушен и категорично отбеляза точно попадение в разпознаването.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на четвъртите битки в третия сезон на „Маскираният певец“. Коя ще е поредната свалена маска? Кой срещу кого ще се изправи? Коя маска ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (9 октомври) от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“