Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.170 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент се опитва да се извини на Мерием, но тъй като тя е много наранена не приема извинението му. Вижте още какво ще се случи в еп.170 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 28 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 169 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мелис признава на Хюля, че тя е тази, която е изгорила роклята, Бахадър ги чува и съобщава на брат си. Какво ще направи Левент, ще отмени ли сватбата с Мелис?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 170 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 28 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

Левент се опитва да говори с Мерием. Той иска да ѝ се извини за прибързаните си обвинения. Обидена и наранена, Мерием заявява, че няма да приеме извинението му.

Предупредена от сестра си, Мелис чува разговора на Левент с Мерием и решава да признае на Левент за инцидента с роклята.

Мъжете, наети от бащата на Мине, нахлуват в ресторанта и за ужас на Сафие и Нериман започват да чупят масите и столовете.

Ужасена Айше се обажда на Доган. Благодарение на неговата намеса мъжете напускат ресторанта.

В имението пристига адвокатът на болница, където Мелис се лекува след катастрофата. Той носи документи, доказващи, че Мелис може да има деца и моли Мелис да не подава жалба срещу болницата.

Когато Левент се връща в стаята си, Мелис го чака там и му казва, че трябва да говори незабавно с него.

Ядосан Левент ѝ отвръща, че не го интересува какво иска тя да говори с него!

-Трябва да ме чуеш. Аз съм тази, която подпали роклята!
-Знам! – отвръща Левент.
-Откъде знаеш? - Мелис се преструва на изненадана. На лицето ѝ са изписани тъга и съжаление. -Моля те, не ме гледай така. Прави каквото искаш, но не ме гледай така. Много съжалявам за случилото се. Умирам от угризения на съвестта!
-Знаеш ли какво ми каза майка ми, когато искаше да ти даде пръстена, който принадлежеше на баба ми? - пита Левент, без да се остави да го заблуди играта на Мелис. - Че си искрена и честна. А ти какво направи? Обвини Мерием. Защо го направи, Мелис?
-Любовта ми към теб ме заслепи. Много съжалявам за това. Но аз ще ти се реванширам. Пред очите ти ще се извиня на Мерием и ще направя всичко, за да ми прости. Дори ще коленича пред нея, ако се наложи.
-Това не може да се реши с извинение и плач. Говорих с Мерием, но тя дори не приема извинението ми, че не съм я послушал! – отвръща Левент.

Мелис го пита, дали той може да ѝ прости? Левент ѝ отвръща, че ще удържи на думата, който и е дал! Мелис му обещава, че това няма да се повтори и, че няма да съжалявате за решението си.

Действието се пренася в къщата на Джемил. Покрита с одеяло, Мина седи на дивана във всекидневната. От една страна, тя е щастлива, че двамата с Доган са успели да помирят Джемил и Айше, а от друга, е притеснена заради мъжете, които я търсят.

-Ами ако тези мъже наистина са хора на баща ми? О, какво да правя? Боже мой, моля те, не ме отделяй от тези хора! Откакто майка ми почина, за първи път се чувствам спокойна и имам чувството, че принадлежа някъде - казва си Мине наум.

Действието прескача на следващия ден. На вратата на имението се звъни. Мелис отваря вратата и вижда пред себе си облечен в костюм мъж. Мъжът поздравява и казва, че търси г-жа Мелис.

-Това съм аз. Кой сте вие? – пита Мелис.

Мъжът се представя и казва, че е адвокат на болница, която тя е лежала и за съжаление се оказва, че по време на престоя ѝ в болница им ѝ е била поставена грешна диагноза.

-Какво имате предвид? - Мелис се преструва, че не знае за какво става дума.
-Казали са ви, че няма да можете да станете майка, но ние установихме, че е станала фатална грешка. Вие сте напълно здрава и няма медицински пречки да станете майка! – обяснява адвоката.
-Мелис, какво става? - пита Бахадър, който току-що е влязъл в салона. Той се приближава до Мелис и пита кой е този господин?

Мъжът се представя и на Бахадър. -Каква е причината за посещението ви?-пита го Бахадър. -Дойдох да говоря с госпожа Мелис – отговаря адвоката.

-За какво? – интересува се Бахадър.
-Съжалявам, но не мога да ви кажа. Ще трябва да го обсъдя с г-жа Мелис!
-Има ли нещо, което трябва да знаем, Мелис? – пита Бахадър като насочва погледа си към Мелис. -Не, зетко, няма нищо! Аз също още не съм разбрал. Когато господин адвокатът ми обясни всичко, тогава ще кажа и на вас. Моля, г-н адвокат, нека отидем на някое спокойно място !

Мелис и адвокатът отиват на терасата, а Бахадър се качва на горния етаж.

Междувременно Сафие, Нериман и Айше влизат в ресторанта. След малко в заведението влизат мъжете от вчера. -Къде е тя? - пита единият от тях.
-Кой? - не разбира Нериман. -Няма да ви се размине с това преструване. Върнете ни Зехра и приключете с това!
-Каква Зехра? Тук няма никаква Зехра! - отговаря Нериман откровено.
-Искате ли да унищожим това място, или любезно ще ни върнете момичето?
-Бог ми е свидетел, че тук няма Зехра. Дано ослепея, ако излъжа – казва Нериман.
-Това е Зехра - един от мъжете вади снимка от джоба си и я показва на жените. Те правят учудени физиономии, разпознавайки момичето на снимката. Къде е тя?

Айше, която е навън, се обажда на Доган и му съобщава за пристигането на мъжете, които търсят Мине. Доган веднага се притичва на помощ.

-Ние не знаем това момиче! – казва Сафие.

Мъжете започват да преобръщат масите и столовете в заведението.

Действието се връща в имението. Бахадър влиза в спалнята и съобщава на съпругата си, че при Мелис е дошъл адвокат.

-Попитах за какво става дума, но той каза, че това е личен въпрос и че може да говори само с нея - заявява мъжът.
Заинтригувана, Хюля отива на терасата. Сестра ѝ подписва документ, че е била информирана за възникналата грешка.
-Какво подписваш? - пита Хюля.
-Нищо важно, како! - отговаря Мелис и се обръща към адвоката: -Благодаря ви, господине.
-Аз съм този, който ви благодари от името на болница. Запазете едно копие за себе си! Мелис изпраща адвоката до вратата.
Хюля се чуди какво ли е замислила сестра ѝ.
Действието се премества в заведението, където Доган влиза с цепеница в ръка и прогонва мъжете!
Действието се връща в имението, където Левент е много притеснен, че Мерием не иска да му приеме извиненията и се държи на дистанция от него.

В този момент му се обажда Джемил и му казва, че днес е делото на бащата на Мерием и ако дойдат във фирмата, може да тръгнат заедно.

Левент му казва, че с Мерием ще минат да го вземат.

-Всъщност, как е Мерием? – пита Джемил.
-Случи се нещо ужасно и тя не се чувства много добре – отговаря Левент.
-Какво отново е станало? – пита Джемил.
-Ако има възможност ще ти разкажа по-късно – отговаря Левент.

В същото време Мерием отива при г-жа Улвийе и ѝ казва, че днес е първото гледане на делото на баща ѝ и нея няма да я има за няколко часа.

-Добре дъще! Аз не си спомням за какво съдят баща ти, но се надявам всичко да мине добре – казва тя.
-Има ли нещо, което да направя за вас, преди да тръгна? – пита Мерием.
-Можеш ли да ми приготвиш супа за обяд– отговаря Улвийе.

В този момент влиза Левент, който пита майка си, как е, а тя му отговаря, че как може да се чувства зле в компанията на прекрасната си дъщеря. Улвийе хваща Левент за ръката, а след това Мерием и казва, че се радва, че те двамата са до нея.

Мерием казва, че ще отиде да направи супата, а Левент ѝ казва, че трябва веднага след като приключи със супата да тръгнат, за да не закъснеят за делото.

-Аз ще отида с автобуса, няма да закъснея – отвръща Мерием и отива в кухнята. Левент тръгва след нея и се противопоставя на идеята и ѝ заявява, че ще отидат заедно с кола.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...