Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент планира да предложи брак на Мерием, а Мелис се появява в имението. Вижте още какво ще се случи в еп.177 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 06 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 176 на турския сериал „Откраднати мечти“ Левент иска от Улвийе пръстена на баба си, за да предложи на Мерием! Бахадър гони Мелис от компанията!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 177 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 6 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

След като Бахадър изгони Мелис от компанията, Хюля се среща с нея. Мелис ѝ казва, че трябва да раздели Левент и Мерием и да убеди Бахадър да ѝ позволи да се върне в компанията.

Междувременно Левент и Мерием стават все по-близки един на друг.

Доган намира мястото, където е държана Мина, и изчаква подходящия момент и я освобождава.

Хюля се опитва да убеди Бахадър, че Мелис трябва да се върне в компанията, а на Мерием казва да стои далеч от Левент, докато Мелис се възстанови.

Междувременно Левент планира да предложи брак на Мерием, а Мелис се появява в имението.

След като Бахадър изгони Мелис от компанията, тя седи в парка. Хюля я намира и ѝ казва, Бахадър не знае, че я е потърсила, защото ако е знаел, нямало да ѝ позволи.

Мелис се извинява на сестра си, че не е искала да я удуши.

-Мелис! Ако не беше дошъл Бахадър, щеше да ме убиеш!

Мелис ѝ отвръща, че ѝ се е извинила…

-Мълчи! Какво не е наред с теб? Вземи се в ръце! Как ще обясня състоянието ти, ако ни видят? – пита Хюля.
-Срамуваш ли се от мен? Нима вече си забравили, че и двамата сме в една лодка? Ако аз се удавя, и ти ще се удавиш!-Казвам това заради теб. Престани да ме заплашваш!-Казвам го и за твое добро. Нека уточним, че не заплашвам, а просто пристъпвам към действие! - заявява Мелис и продължава като казва, че Мелис трябва да убеди Бахадър да я вземе обратно в компанията.

Хюля е изненадана и я пита, дали разбира какво иска и не е ли видяла днес, колко е ядосан той и никога няма да се съгласи?!

-Това не ме интересува. Това е твой проблем – отвръща Мелис. -Добре, ще направя всичко възможно, но не мога да обещая нищо - Хуля се надига, за да си върви. -Още не съм приключила! – спира я Мелис.
-Мелис, не мога да ти помогна да се върнеш в имението. Левент няма как да позволи това. Той дори не ме слуша – досеща се какво друго ще иска сестра ѝ.
-Знам, че сега е невъзможно - признава Мелис и също става. -Ще те помоля да направиш нещо друго, но трябва да го направиш. Ще направиш всичко възможно, за да отдалечиш Левент от Мерием. Ще държиш Мерием далеч от него. Тя не може да бъде близо до него. Няма да им позволиш да се приближат, докато Левент не ми прости, разбираш ли?
-Какви са тези глупости? Как да направя това? - пита смаяната Хюля, която знае, че това е невъзможно.
-Ти, дори и дяволът, можеш да привлечеш на своя страна, ако искаш. И двете знаем това много добре. Както ти си измислила загубата на паметта и идеята за дневника, така и това ще направиш! – заявява Мелис.
-Ще се опитам - отговаря Хуля.
-Не забравяй, че няма да имам какво да губя, ако Левент се ожени за Мерием. Ако се удавя, ти ще потънеш с мен. Дори няма да ми мигне окото. Бахадър ще разбере за всички твои лъжи и интриги, имай го предвид – заплашва Мелис.

Хюля си тръгва, без да се сбогува със сестра си.

Хюля е в имението, където чува смях, който идва от кухнята. Тя наднича и вижда Левент, Мерием и Йомер да пекат заедно бисквити, всички в прекрасно нас...
Хюля е в имението, където чува смях, който идва от кухнята. Тя наднича и вижда Левент, Мерием и Йомер да пекат заедно бисквити, всички в прекрасно настроение.
Малко по-късно Хюля среща Улвийе в хола и от нея разбира, че днес 
Левент ще даде пръстена от баба му на Мерием. Хюля е притеснена. Тя 
знае, че кол...
Малко по-късно Хюля среща Улвийе в хола и от нея разбира, че днес Левент ще даде пръстена от баба му на Мерием. Хюля е притеснена. Тя знае, че колкото по-силна е позицията на Мерием в имението, толкова по-слаба е нейната.
В същото  Йомер носи на сестра си съобщение от Левент:  Чакам те тази вечер в осем часа до басейна. Мерием е много любопитна  от това, какво ѝ е приго...
В същото Йомер носи на сестра си съобщение от Левент: Чакам те тази вечер в осем часа до басейна. Мерием е много любопитна от това, какво ѝ е приготвил Левент и не знае как ще издържи до вечерта.
Изведнъж Хюля влиза в стаята ѝ. Тя моли Мерием да стои за известно 
време настрани от Левент, защото се страхува, че Мелис може да посегне 
на живот...
Изведнъж Хюля влиза в стаята ѝ. Тя моли Мерием да стои за известно време настрани от Левент, защото се страхува, че Мелис може да посегне на живота си.
Хюля излиза в коридора и се обажда на Мелис. -Ела в имението 
довечера под предлог, че ще си вземеш останалите вещи! Омекотих Бахадър,
 а ти се погр...
Хюля излиза в коридора и се обажда на Мелис. -Ела в имението довечера под предлог, че ще си вземеш останалите вещи! Омекотих Бахадър, а ти се погрижи за останалото.

Действието се пренася във вечерта. Мелис пристига в имението и събира останалите си вещи в куфара. Бахадър влиза в стаята ѝ.

-Зетко, много съжалявам отново - казва Мелис с разкаян глас
-Говоря с теб само заради сестра ти. Ще направя всичко, за да ти помогна. Назначих ти среща с психолог и се опитай да посещаваш редовно терапията.
-Разбира се, зетко, обещавам. Утре сутринта ще бъда в офиса си! – казва Мелис….
-Не и в нашия офис. Не мога да те допусна до Левент – пояснява Бахадър
-Какво имаш предвид?
-Ще работиш в компанията на един от моите приятели. Това ще ускори възстановяването ти, защото няма да срещнеш нито Левент, нито някой от нас!

Ягмур отвежда Доган до склада, в който държат Мине. Доган се справя с бандитите и освобождава Мине. -Дойде да ме спасиш - казва радостно Мине. - Но как ме намери?

Щях да те намеря още по-рано, ако не беше оставил това писмо - казва Доган.

-Исках... Исках да те предпазя - отвръща Мине.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...