Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Айше и Джемил се женят, а Левент и Мерием разкриват чувствата си един към друг. Хюля открива, че Аслъ е бременна, а Бахадър разбира, че той е бащата! Вижте още какво ще се случи в еп.179 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 10 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 178 на турския сериал „Откраднати мечти“ Левент предлага брак на Мерием пред очите на Мелис, която не може да повярва и се заканва да им отмъсти!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 179 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 10 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

На сватбата на Джемил и Аише любовта витае във въздуха: Джемил и Айше, Доган и Мине и Мерием и Левент не крият чувствата си.

Левент и Мерием разкриват чувствата си един на друг, не знаейки, че тайно са наблюдавани от жадната за отмъщение Мелис.

Хюля открива, че Аслъ е бременна, а бащата е Бахадър. Когато чува това, Бахадър е шокиран.

Йомер излиза на улица, за да търси Мерием и Левент и попада в ръцете на Мелис, която го отвлича.

Бахадър седи на терасата, а на масата пред него лежи молбата за развод, която все още не е унищожил.
-Тя е моята жена! Не мога да скрия истината от нея – говори си сам Бахадър.

В този момент Хюля излиза на терасата. -Бахадър! - казва жената със силен, леко повишен глас. -Добре е, че си тук. Просто исках да дойда при теб!

Хюля сяда, я Бахадър ѝ подава документ.

-Молба за развод?! - заявява Хюля, като се преструва на изненадана.
-Мислех, че всичко е останало в миналото, но угризенията не ми дават мира. Хюля, чуй ме! Когато се случи онова ужасно нещо с Кудрет, не можах да се възстановя. Обвиних те и реших да подам молба за развод!

Хюля пита Бахадър, дали е направил и друго, за което не знае.

-Появи се една жена – признава си Бахадър. -Виж, права си във всичко, което казваш и правиш, но аз не мога да живея така. Не мога да ти причиня това, след като те обичам толкова много!

Хюля го пита коя е жената, а Бахадър ѝ отговаря, че не е важно, защото е минало, а важното сега е, че обича само нея!

Хюля му отвръща, че не иска да знае коя, а Бахадър я пита, дали ще може да му прости?! Хюля му отвръща, че ще се престори, че нищо от това не се е случило.

Действието се пренася в кафенето, където празнуват  сватбата си Айше
 и Джемил. Младоженците танцуват първия си танц. След известно време към
 тях с...
Действието се пренася в кафенето, където празнуват сватбата си Айше и Джемил. Младоженците танцуват първия си танц. След известно време към тях се присъединяват Мерием и Левент.
Камерата се премества на улицата, която ни показва Мелис. -Забавлявайте се, докато можете! Скоро ще превърна живота ви в ад. Ще съжалявате, че сте се...
Камерата се премества на улицата, която ни показва Мелис. -Забавлявайте се, докато можете! Скоро ще превърна живота ви в ад. Ще съжалявате, че сте се родили! – заканва се Мелис.
Действието се връща в имението. Хюля влиза в кухнята, хвърля скрит поглед към Аслъ и пита как ѝ е стомахът? Аслъ отговаря, че е по-добре.

Хюля я пита направо, защо крие, че е бременна? Защото може и да не може да има деца, но само глупак може да не разбере, че тя бременна! И я пита на колко месеца е бебето?

Аслъ се изчервява. Тя е ужасена и не знае как да се измъкне от тази ситуация. Тя се мъчи да измъкне и казва, че на два месеца!

-Не лъжи! - Хюля удря Аслъ, хваща я за раменете и я разтърсва. - -Кажи ми на колко месеца е бебето!
-Аз наистина не лъжа... – каза Аслъ. В този момент влиза Яшар и пита Аслъ, какво става?!
-Попитах те нещо, на колко месеца е бебето?! – крещи Хюля. Яшар, който се канеше да откъсне Хюля от жена си, внезапно спира, защото влиза Бахадър и пита Хюля какво става?!

Хюля пуска Аслъ и без да откъсва поглед от нея, казва: -Кажи го, нека всички чуят. На колко месеца е бебето? Говори!

-Четири месеца... - отговаря Аслъ, плачейки. Камерата се приближава към Бахадър. Мъжът преглъща трудно слюнката си. Той разбира, че той е бащата на бебето на Аслъ.

Сватбата е в разгара си. Левент, увлечен от романтичен порив, отвежда Мерием в градината на кафенето. Той стиска ръцете ѝ и казва, като я гледа право в очите: -Тук няма никой друг освен нас. И дори целият свят да се беше събрал тук, това нямаше да има значение за мен. Ще го кажа отново и отново. Обичам те, Мерием! - вика той с пълно гърло.

Мерием го моли да не го прави, защото някой може да го чуе, а той повтаря, че много я обича, а също така знае, че и тя го обича и я моли да му каже. -Левент и аз те обичам. Много те обичам – признава Мерием.

Камерата ни показва Мелис, която наблюдава цялата сцена от тротоара. Разтреперана тя се подпира на стената на кафенето и се опитва да се задържи на краката си.

Изведнъж Йомер излиза пред кафето.

Виждайки Мелис, той я пита, дали е виждала сестра му и батко му Левент. Мелис го лъже, че те са трябвало спешно да си тръгнат, защото леля Улвийе се разболяла, а тя им е обещала да го заведе в имението.

-Защо говориш толкова тихо? - Йомер става подозрително.
-Малко съм болна, затова. Хайде, дай ми ръката си! - Мелис и Йомер тръгват.

Действието се премества в имението, където Хюля иска от Аслъ де каже пред Бахадър, кой е бащата на детето ѝ!

-Хюля, стига! Достатъчно. Успокой се - моли я Бахадър. -Моля ви, госпожо Хюля! - казва Яшар твърдо, готов да се застъпи за жена си. Хюля пуска Яслъ, но продължава да настоява та да ѝ отговори!

-Бащата на детето ми е... – казва Аслъ и прави кратка пауза. - Г-н Бахадър.

Хюля насочва поглед към съпруга си и казва: -Няма ли да кажеш нищо? Спести ни този срам!

-Ако това, което каза Аслъ, е вярно - взема думата Бахадир, който се възстановил от първоначалния си шок, - нямам друг избор, освен да призная това дете.
-Осъзнаваш ли какво каза? – бясна е Хюля.
- Чу ме, Хюля. Ако аз съм бащата на детето, ще се погрижа за него! Хюля нарежда на Аслъ да се маха от имението. Бахадър твърдо казва на жена си, че до раждането на бебето, Аслъ никъде няма да ходи, а тя няма да казва на никой за това!

Възмутената Хюля напуска кухнята.

В същото време в кафенето разбират, че Йомер е изчезнал. Всички се разделят и започват да търсят момчето в квартала. Мерием намира плюшено мече, захвърлено на тротоара. Тя изпада в ужас и избухва в плач, защото знае, че Йомер никога не би оставил любимата си играчка.

-Сигурно му се е случило нещо лошо! – отбелязва притеснена Мерием.
Хюля веднага се досеща, че зад отвличането стои сестра ѝ, и ѝ се обажда, като я пита, дали тя е отвлякла Йомер?! Мелис ѝ отговаря, че не е паднала толкова ниско, че да отвлече малко дете.
-О, Мелис! Ще погребеш и мен заедно с теб - казва си Хюля, страхувайки се за бъдещето си в имението, което вече виси на косъм, след като става ясно, че Бахадър ще има дете от Аслъ.

Действието се премества на първия етаж на имението, където Джемил влиза в хола.

-Има ли новини от Нюргюл (фалшивата майка на Йомер)? - пита Мерием. -Намерих я. Тя е в затвора заради фалшификация – отговаря Джемил. Мерием, отбелязва, че сигурно хората, които са търсили Нюргюл, са отвлекли Йомер.

Джемил казва, че е говорил с директора на затвора и той им е разрешил да разговарят с Нюргюл.

В този момент телефонът на Джемил звъни. -Това е Нюргюл! - обявява Джемил и подава телефона на Левент, който отговаря, като включва високоговорителя на телефона. –

Здравейте, госпожо Нюргюл? Аз съм Левент. Йомер е отвлечен. Мислите ли, че хората, които са преследвали съпруга ви, стоят зад това? Свързаха ли се с вас?
-Йомер е бил отвлечен? - пита жената с изненада в гласа.
-Да. Виж, не знам за какво си в затвора, но ми кажи дали си им разкрил къде е Йомер?!-Съжалявам, г-н Левент... - казва Нюргюл с разкаяние в гласа . -Казахте ли им? - В гласа на Левент се прокрадва нервност. -Не, г-н Левент. Нямам врагове и никой не ме следи, освен Текин. Всичко, което ви разказах, беше лъжа – признава Нюргюл.

Лицата на всички са учудени и изненадани±

-За каква лъжа говориш? - пита Мерием. -Йомер не е мой син, Мерием - признава Нюргюл. -Текин ме нае за пари. Най-важното сега е да разбере, кое е истинското семейство на Йомер?! -Какво искаш да кажеш?! - пита объркан Левент.
-Вие сте истинското семейство на Йомер, г-н Левент. Йомер е вашият син Ефе.
-Ефе?! - шокиран Левент стои без да мръдне за дълъг момент от времето. - Какво имаш предвид... Йомер е Ефе? -Да, г-н Левент. Йомер всъщност е вашият син Ефе – отново повтаря Нюргюл. -Добре, но откъде знаеш това? -Чух Текин и Мелис да си говорят!- Какво имаш предвид? - не разбира Левент. -Какво общо има Мелис с всичко това? Защо би говорила с Текин?-Не знам. Чух само разговора им. Сигурна съм, че Йомер е ваш син. Не ви казах нищо от страх от Текин. Надявам скоро да намерите Йомер.

Разговорът приключва. На лицето на Левент се появява усмивка, която бързо е заменена от ярост към Мелис.

-Значи Мелис е знаела, че Ефе е жив! Защо не ни каза? – пита Левент.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...