Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент предлага брак на Мерием пред очите на Мелис, която не може да повярва и се заканва да им отмъсти! Вижте още какво ще се случи в еп.178 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 06 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 177 на турския сериал „Откраднати мечти“ Левент планира да предложи брак на Мерием, а Мелис се появява в имението.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 178 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 9 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

Мелис е ядосана, че разговорът с Бахадър не е протекъл, така както тя е искала, а за да влоши положението, тя вижда как Левент предлага брак на Мерием. Мелис се заклева да си отмъсти.

Ядосана от видяното Мелис се опитва да изведе Йомер от имението, но внезапната поява на Хюля проваля плана ѝ.

Хюля открива, че Аслъ е бременна.

Левент, Мерием и Йомер отиват на сватбата на Айше и Джемил.

Действието продължава от предната серия. След като Мелис говори с Бахадър си тръгва и слиза по стълбите с куфара си. Пред вратата Аслъ я спира и ѝ казва, че трябва да види една красив гледка край басейна. Мелис пита Аслъ за какво говори, а тя ѝ отговоря, че ако иска да разбере да отиде и да види!

Заинтригувана, Мелис излиза на терасата, където вижда Левент и Мерием, седнали на столове пред басейна, двамата покрити с едно одеяло.

Камерата ни показва влюбените.

-Не съм и сънувал, че ще бъда отново с теб! Трябва да наваксаме изгубеното време. Повече няма да страдаме, няма да бъдем разделени. Отсега нататък ще бъдем заедно, обещавам ти го. Животът ни е дал още един шанс и е определил пътя, по който ще вървим заедно. Никога няма да напусна този път, защото не искам да бъда там, където теб те няма – заявява Левент и вади кутийка с пръстен и я отваря.
-Искам да остарея с теб. Искаш ли да прекараш живота си с мен? – пита Левент

Камерата отново се връща на терасата, където е Мелис.

-Кълна се, че щастието ви няма да продължи дълго - казва си отчаяната Мелис. В този момент Левент слага пръстена на пръста на Мерием. – Вие сами си подписахте смъртната присъда . Ще ви довърша по такъв начин, че дори няма да осъзнаете какво се случва. Не трябваше да приемаш този пръстен, Мерием. Не трябваше да ми причиняваш това! Ще те хвърля в такъв огън, че ще ме молиш да те спася!

Мелис влиза обратно в къщата. В коридора тя се сблъсква с тичащия Йомер.

-Внимавай малко! - крещи Мелис.
-Съжалявам, како Мелис! Търся кака и батко Левент. Виждала ли си ги?
-Не ми се наложи да мисля дълго - отговаря Хюля, като гледа загадъчно Йомер. -Намерих начин да унищожа всички ви!

Действието се връща при Левент и Мерием на басейна.

– Толкова много те обичам, Мерием! - казва Левент, като гледа Мерием право в очите. -Знам, че чувстваш същото, въпреки че не казваш нищо. Очите ти, погледът ти, треперенето на ръцете ти го казват вместо теб. Нека звездите ми бъдат свидетели, че винаги ще те обичам!

Междувременно Мелис иска насила да изведе Йомер от къщата. Момчето се съпротивлява, доколкото може, но няма никакъв шанс срещу Мелис. За щастие Хюля слиза по стълбите и сестра ѝ пуска Йомер. Хюля иска да знае за какво са говорили с Бахадър, но Мелис демонстративно взема куфара си и напуска имението.

-Йомер, какво ти каза Мелис?- пита Хюля.
-Тя каза, че е открила нещо, което ще ни унищожи. После каза, че ще ме заведе в парка.
-Каза ли нещо друго?
-Нищо. Аз се уплаших.

-Няма защо да се страхуваш. Мелис е малко нервна и капризна. Не казвай на никого за това, нали? Не оставяй Левент и сестра ти да се вълнуват излишно.
-Добре, няма да казвам нищо.
-Чудесно. А сега иди в стаята си. Йомер си тръгва, а Хюля си казва: -Тя е луда. Не смей, Мелис. Не смей да кажеш на Бахадър!

Доган завързва драгите мъже за тръбата, за която преди това са вързали Мине, след което отвежда Мине в къщата на Джемил. Мине се извинява на всички за бягството си. Айше я пита, защо си е тръгнала така внезапно, а Мине ѝ отговаря, че не е искала да им бъде в тежест, но след това разбрала, че е грешка.

-Как може човек да бъде в тежест на собствения си дом? - пита Сафие, като повдига брадичката на смутеното момиче. -Това е и твой дом - добавя тя.

Въпреки късния час Мерием все още е буден. Тя се опира с пръсти на таблата на леглото и се взира замечтано в пръстена, който ѝ подари Левент. В същото време Левент също е буден и щастлив, като си говори сам, че ѝ дава дума, че оттук нататък никой няма да може да ги раздели.

Камерата ни показва и Мелис, която все още е навън. Тя се разхожда из града и си казва: -Не исках това, но вие сами го поискахте. Сега ще страдате така, както никога досега не сте страдали!

Действието прескача на следващия ден. Това е денят на втората, този път истинска, сватба на Джемил и Айше. На закуска Левент съобщава, че с Мерием ще са свидетели на сватбата им.

Действието се премества в къщата на Джемил, където Айше е в бяла рокля, а Джемил пристига с огромен букет цветя и прави комплимент на любимата си, че е много красива и много я обича.

Рисунката, която Йомер е залепил на вратата на гардероба, се отлепя и пада на пода. Мерием я вдига и я оставя на леглото, без да погледне обратната страна, където е бележката на Улвийе преди да си загуби паметта.

Хюля се обажда на Мелис.

-Обаждам ти се, а ти не отговаряш. Вчера си тръгна толкова внезапно. -Остави това. Какво става в имението? - пита Мелис. -Левент, Мерием и Йомер отиват на сватбата на Джемил и Айше. След това ще отидат в кафенето. -И ти просто ги гледаш така? -А какво очакваш да направя? Как мога да ги спра? -Нека ти напомня. Ако аз изгубя, то и ти си загубила! -Не се притеснявай, не мога да го изхвърля от главата си. Кажи ми какво правиш? Но, Мелис е затворила… -Надявам се да не направиш някоя глупост отново - казва разтревожена Хюля на себе си.

След това отива в кухнята, където в чантата на Аслъ открива снимка от ултразвуковото изследване на бременността!

-Четири месеца! Бебето е на четири месеца. Това е времето, когато Аслъ се срещаше с Бахадър!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...