Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.169 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелис признава на Хюля, че тя е тази, която е изгорила роклята, Бахадър ги чува и съобщава на брат си. Какво ще направи Левент, ще отмени ли сватбата с Мелис? Вижте още какво ще се случи в еп.169 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 27 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 168 на турския сериал „Откраднати мечти“ За да отстрани Мерием от пътя си към сърцето на Левент, Мелис подпалва мечтаната си сватбена рокля, като за това обвинява Мелис.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 169 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 27 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В ресторанта се появяват подозрителни мъже. Загрижените Сафие и Нериман са почти сигурни, че търсят Мине.

Междувременно Мине и Доган приготвят разкошна вечеря. Мине иска да се отблагодари за грижите, които са полагали за нея.

Мерием решава да се държи на дистанция от Левент.

Въпреки безкрайната грижа на Яшар, Аслъ все още се надява на връзка с Бахадър.

Мелис признава на Хюля, че именно тя е изгорила роклята си. Разговорът им е чут от Бахадър, който веднага съобщава на Левент и го моли да не се жени за Мелис.

Левент се опитва да говори с Мерием. Той иска да ѝ се извини за прибързаните си обвинения. Обидена и наранена, Мерием заявява, че няма да приеме извинението.

В ресторанта Нериман и Сафие споделиха на Айше и Джемил, че мъжете, които искат чай търсят Мине, която е избягала, защото искат да я омъжат за по-възрастен мъж от нея. Джемил им казва, че много му е жал за Мине.

В този момент телефона на Нериман звъни и казва, че това е Мине. Сафие подбутва приятелката си и ѝ казва да вдигне. Мине ѝ казва, че с Доган отиват вкъщи, за да приготвят вкусна вечеря за всичко.

Нериман иска да ѝ каже, че двама мъже я търсят, но Сафие я подбутва и тя приключва разговора.

Джемил казва на жените, че ако тези мъже наистина търсят Мине по поведението им ще разберат.

Действието се пренася в имението, където Левент отива в кухнята и моли Мерием да поговорят, но идва Яшар, който го пита, какво да прави от това, което е останало от сватбената рокля, защото може да е ценно, а Левент му казва да я изхвърли в боклука и напуска стаята. Аслъ казва на Яшар да не я изхвърля, защото след ден-два Мелис може да я потърси.

Действието прескача във вечерта в дома на Айше и Сафие, където Мине и
 приготвила изискана вечеря. Доган е удивен и пита Мине, откъде знае да 
приго...
Действието прескача във вечерта в дома на Айше и Сафие, където Мине и приготвила изискана вечеря. Доган е удивен и пита Мине, откъде знае да приготвя тези рецепти за богаташи, а тя му казва, че ги е видяла в интернет.

Действието се премества в имението в стаята на Улвийе, където Йомер си игра с нея на чичо доктор, а Мерием ги наблюдава.

Левент наднича в стаята, а Йомер му казва, че вече е лекар и го пита, след като свърши с баба си, дали да не го прегледа и него! Левент се съгласява.

Левент моли Мерием да поговорят.


Мерием неохотно излиза в коридора.

-Мерием, нали не си го то направила? - пита Левент, с което той отново предполага, че тя е способна на такова нещо. – Нали не си подпалила сватбената рокля?
-Дали съм го направила или не, каква е разликата? - пита Мерием с възмущение в гласа. - Повярвахте на това, което видяхте. Не ви е хрумнало да ме попитате.
-Когато видях горящата сватбена рокля и когато Мелис изкрещеше така... - Левент се опитва да обясни.
-Всичко е без значение, няма за какво да говорим - прекъсва го Мерием. - Вместо да говорите с мен, погрижите се за бъдещата си съпруга.

Мерием иска да си тръгне, но Левент я спира и казва: -Мерием, да ти напомня, че не съм аз този, който иска Мелис да стане моя съпруга. Сега ми казваш да отида и да се погрижа за жена си, но това е твоя работа. Когато аз исках да приключа всичко с Мелис, ти ме спря! Не ми ли каза да не го правя, защото тя ще се самоубие? Но, сега и двамата с теб горим. Заобиколени сме от огън, който преди можехме да потушим с чаша вода. Сега никой с нищо не може да потуши този пожар. Ти си тази, която позволи този пожар да се случи!

Мерием си тръгва без да каже нищо.

В този момент на Левент се обажда Джемил и му напомня, че утре ще се гледа делото на бащата на Мерием.

По време на вечерята Нериман и Сафие съобщават на Мина, че двама мъже са я търсили. Момичето пребледнява, когато чува за това.
По време на вечерята Нериман и Сафие съобщават на Мина, че двама мъже са я търсили. Момичето пребледнява, когато чува за това.

Действието се връща в имението. Мелис и Хюля влизат в стаята на Хюля и сядат на леглото.

-Слушай, нормално е да се ядосваш, но прекалено големият гняв става банален! Не прекалявай!- дава съвет Хюля на сестра си.
-Како, аз... - Мелис се надига, за да подчертае възмущението си.
-Не се преструвай на невинна. Мога да предположа какво ще направиш, още преди да си започнал да го планираш. Мерием не е запалила сватбената ти рокля. Дори и да искаш, тя няма да го направи! Притеснява те, че Мерием е тук, затова си подпалила роклята, за да обвиниш нея – казва Хюля.
-Да, направих го - Мелис потвърждава, без да разбира, че Бахадър току-що се е появил на открехнатата врата. -Запалих роклята си! Когато става дума за Левент, аз съм способна да изгоря дори това имение. Няма да мисля за никого. Дори сестра ми да е в имението, ще го запаля! Надявам се, че си го разбрала! – казва Мелис.
Разтреперан Бахадър отива направо в стаята на брат си, без да разкрива на съпругата и сестра ѝ, че е чул разговора им.
-Батко, много съм уморен! Предполагам, че знам, какво искаш да кажеш! Моля, не е нужно. Ще кажеш, че Мелис е тъжна. Знам това, добре. Обещах на Мелис, но и Мерием трябва да остане в тази къща. Ще изпълня обещанието, което дадох на майка ни, и ще се оженя за Мелис. Всички ще пострадат от това, най-вече аз!
-Не, Левент - възразява Бахадир. -Това не е единственото нещо, което можеш да направиш. Промених мнението си. Не е нужно да се жениш за Мелис.
-Батко, осъзнаваш ли какво говориш? - попита Левент, несигурен дали не е чул погрешно. -Казваш ми да не се женя за Мелис? Правилно ли чух?
-Точно това казах- потвърждава Бахъдър.
-Защо казваш това? Видя ли нещо? – пита Левент.
-Не Мерием, а Мелис е подпалила сватбената рокля. Чух я да говори с Хюля за това – обяснява Бахадър.

Левент се отпуска на стола си и скрива лицето си в ръце.

-Най-лошото беше, че тя говореше за това, сякаш се хвалеше - продължава Бахадир. -Левент, когато сглобих всички части, пъзелът на Мелис изглежда ужасен. Чувствата ѝ не са любов. Тя е обсебена от теб. Сега виждам всичко толкова ясно. Тя е обсебваща и опасна жена, която е готова да изгори мечтаната си сватбена рокля и не само това.
-Знам, батко. Наясно съм с това. Но преживях толкова много, че нямам сили да се изправя срещу нея!
-Сега, когато знаеш всичко. Какво ще правиш? – пита Бахадър, а Левент му отговаря, че не знае, защото се чувства изгубен и го пита какво според него да направи?!
-Предвид състоянието на Мелис и това, което е направила, не бива да се жениш за нея! Не си причинявай това. Моля, помисли отново. Не ти го казвам като твой брат, а като човек, който те е убеди да сключиш този брак – казва Бахадър.
-Аз го направих. Дадох обещание на мама и трябва да го спазя. Принуден съм да го направя – отговаря Левент.
-Ще се хвърлиш в огъня?! – пита Бахадър.
-По-добре е, отколкото да се разкайваш за неизпълнено обещание. Може би аз съм причината майка ми да получи сърдечен удар. Толкова пъти сме спорили заради Мелис. Каквото и да се случи, аз ще спазя обещанието, което дадох на мама. Ще се оженя за Мелис!
-Добре тогава! Свърших работата си като по-голям брат. Останалото трябва да решише сам - съгласява се Бахадър, който излиза от стаята на брат си.
-Трябваше да знаеш, че Мерием не го е направил ! говори си сам Левент. -Отново я накарах да се почувства неудобно без причина.

Бахадър се отправя към спалнята. Вътре вече няма Мелис, а само жена му. -Мили мой, какво става? - пита Хюля, като пили ноктите си. Тя забеляза тревогата по лицето на съпруга си и го пита защо е толкова напрегнат?

Бахадър ѝ отговаря, че е разбрал всичко и тя не може да го скрие от него!

-Всичко? - Хюля изпада в ужас и гласът ѝ започва да трепери. - Не разбирам. Не крия нищо от теб. Защо ме гледаш така? -Нищо не криеш? Сигурна ли сте? Разбрах всичко. Как можеш да скриеш истината от мен? -Бахадър, аз... -Мелис сама е подпали роклята си. Чух го. Защо го скри от мен?
Хюля въздъхва с облекчение дълбоко в себе си и казва с тих глас: Прости ми, моля. Бях в трудна ситуация. -Няма значение. Ядосан съм на Мелис. -Не знам какво да кажа. Срам ме е от нея. Сега го усещам.-Какво имаш предвид, че не си знаела преди? -Не знам откъде си го чул, но Мелис ми го призна едва когато започнах да я притискам. -Добре. Кажи на сестра си да внимава с поведението си, защото започна да реагира прекалено остро. -Добре, ще говоря с нея. Това определено ме притеснява.
-Говорих с Левент, казах и на него.-Добре си направил и той има право да знае! -Не крий нищо от мен, Хюля! - предупреждава я Бахадър. -Всичко е наред, скъпи, обещавам - отговаря Хюля и се отправя към стаята на сестра си.
Хюля застава пред Мелис и ѝ казва, че Левент знае всичко. Мелис е изненадана , а Хюля ѝ казва, че Бахадър ги е чул.
-Браво, зетко! Той съсипа всичко! Какво трябва да направя сега? Какво да кажа на Левент? Той дори може да се откаже от сватбата. Трябва да измислим нещо, за да мога да убедя Левент!

В този момент от дълбините на къщата се чува тракането на отваряща се врата. -Може би идва Левент - казва Мелис и бързо напуска стаята. Хюля кръстосва ръце на гърдите си и се усмихва на себе си. Проблемите на сестра ѝ явно ѝ носят удовлетворение.

Левент поглежда в стаята на Йомер, където се намира Мерием. Левент я пита, дали е свободна. Мерием му отговаря: -След като сте влезли, без да почукате, очевидно не ви интересува дали съм свободен.

Левент ѝ казва, че ѝ дължи едно извинение и я моли да тръгне с него, като я хваща за ръка.

-Имам право да знам какво се случва, нали? – пита Мерием.
-Разбира се. Ние, тоест Мелис и аз... Искаме да те помолим за прошка." Камерата се премества за кратко в коридора. Виждаме Мелис да подслушва на вратата.

Левент обяснява, че Мелис я е обвинила лъжливо, защото тя сама е подпалила роклята си, а гой не може да приеме това и Мелис трябва да ѝ се извини.

Мерием му отговаря, че не иска извинение и няма да ходя никъде. Като добавя, че за в бъдеще да не обвинява никого, без да го е изслушал! Левент ѝ отвръща, че иска да я защити. Мерием му отговоря, че няма нужда от защита и продължава: -Не виждаш ли, че нещата се влошават, защото искаш да ме защитиш? Мелис все повече ми се ядосва, а на мен ми писна да съм нейна мишена.

-Добре, тогава ми кажи какво да правя и аз ще го направя! – заявява Левент.
-Престорете се, че не съществувам, може би тогава Мелис ще се успокои. Оставете ме на мира, моля ви!

Левент излиза от стаята на Мерием, а Мелис, която подслушваше бързо се скрива. Аслъ пресреща Левент и му казва, че майка му иска да говори нещо с него.

Улвийе иска да подари на Мелис пръстен, принадлежал на баба му, но Левент се противопоставя на идеята ѝ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...