Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Левент не може да повярва, че Йомер всъщност е неговият син Ефе, че Хюля е отговорна за смъртта на съпругата му Рана и за изчезването на сина им. Вижте още какво ще се случи в еп.180 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 11 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 179 на турския сериал „Откраднати мечти“ Айше и Джемил се женят, а Левент и Мерием разкриват чувствата си един към друг. Хюля открива, че Аслъ е бременна, а Бахадър разбира, че той е бащата! Мелис отвлича Йомер!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 180 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 11 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

Левент не може да повярва, че Йомер всъщност е неговият син Ефе.

Хюля взема пари и бижута и възнамерява да избяга, като вземе Мелис със себе си.

Мерием и Левент намират бележката, която Улвийе е написала преди да получи инфаркт.

Левент е шокиран да научи, че Хюля е отговорна за смъртта на съпругата му Рана и за изчезването на сина им. Страхувайки се от гнева на Левент, Хюля напуска имението в паника. Преди да си тръгне, тя бута Аслъ по стълбите.

-Значи Мелис е знаела, че Ефе е жив! Защо не ни каза? – пита Левент след като разбра от Нюргюл, че Йомер е всъщност неговият син Ефе.
-Каква връзка има Текин с всичко това? Кажете ми нещо или ще полудея! – бесен е Левент

Камерата се премества в кухнята, където Аслъ и Яшар седят на масата.

Аслъ казва, че сега, когато знаят всичко, трябва да наемат нова прислужница, защото в края на краищата тя нося в себе си един Метеханолу. Не може да носи детето им и да работи като прислужница?! А, също така трябва да ѝ дадат собствена стая, защото детето не заслужава да се роди в дома на слуга!

Яшар само поклаща глава и ѝ казва, че отива да подиша малко свеж въздух. Едва сега Яшар вижда истинското лице на Аслъ – меркантилна жена, която се ръководи само от едно нещо в живота: собствената си изгода. Разочарован, той напуска кухнята. Аслъ гали корема си и с лукава усмивка си казва: -Само нека бебето се роди и ще се отърва и от този Яшар. Той вече не ни е нужен. Татко ще се погрижи за нас и ние ще получим това, което заслужаваме!

Мелис получава sms от сестра си: Трябва спешно да бягаме! Ще закопаеш и мен!

-Защо ме е изпратила това съобщение? Вероятно не са разбрали, че аз съм отвлякъл Йомер – предполага Мелис и набира сестра си. Чувайки я Хюля я пита, къде е, защото трябва веднага да се махнат от тук! Защото всички са разбрали, че Йомер е Ефе, а също знаят, тя го е знаела.
-Как са разбрали? Кой им е казал? – пита Мелис.
-Нюргюл се обади. Тя е чула разговора ти с Текин и им е разказа всичко!
-По дяволите! - проклина ядосана Мелис, а сестра ѝ я предупреждава да не си вдига телефона ако ѝ се обадят! Да ѝ изпрати адреса и да се отърве от телефона, а тя ще вземе парите и бижутата и ще отиде при нея! Мелис изпраща съобщение на сестра си с адреса. След това изважда картата от телефона си и я унищожава.
-Така ли ще приключи всичко? Ще вземе Левент Ефе и ще бъде с Мерием?! Не, не може да е така! Няма да ходя никъде, докато не убия тази жена! Никога! – заканва се Мелис

Левент влиза в стаята на Йомер, като я оглежда и сяда на леглото. В очите му се появяват сълзи. Взема възглавницата в ръцете си и вдишва аромата ѝ. Мерием влиза в стаята и сяда срещу него. Развълнуван Левент ѝ казва, че синът му е бил пред него през цялото време, а когато разбрал истината, го изгубил и дори не знае къде е, и я пита какво ще стане, ако го загуби отново? Като си отговаря сам, че този път няма да може да го понесе!

Мерием го успокоява, че това няма да се случи, ще скоро ще го открият, защото кой би могъл да нарани на едно дете? Дори Мелис няма да го нарани!

Камерата се премества в спалнята на Бахадър и Хюля, където Хюля хвърля набързо парите и бижутата от сейфа в голяма чанта, като си говори, че трябва да се махне от тук, преди да са говорили с Дурмуш, защото след като той им разкаже за Кудрет, Бахадър ще разбере всичко!

Изведнъж вратата на стаята се отваря и влиза Бахадър.

-Отиваш ли някъде, Хюля? - пита мъжът, като хвърля изпитателен поглед към жена си. - Какво има в чантата?
-Бахадър, отивам да потърся Мелис. Седим и чакаме информация от полицията. Ако Мелис наистина е отвлякла Йомер, аз съм човекът, който може да я намери.
-Слушай, Мелис може да е опасна дори за теб в момента -казва той. -Тя не знае, че я подозираме. Не мисля, че тя ще си помисли, че съм престанал да ѝ вярвам. Йомер е още малко дете, трябва да мислим за него. Имам най-голям шанс да се свържа с Мелис. Трябва да го направя за Йомер!-Чакай! Ще говоря с Джемил и ще се върна веднага - Бахадър излиза от стаята, а Хюля въздъхва с облекчение. -О, трябва да се измъкна, преди Бахадър да разбере - казва си тя.

Камерата се връща в стаята на Йомер. Мерием взема рисунката, която лежи на леглото. Докато я държи пред очите си, Левент забелязва надписите на гърба.

-Какво пише там? - пита той заинтригувано. Мерием обръща снимката и изведнъж се шокира. Левент взема рисунката от нея и сам прочита написаното, като рязко става и вълна от ярост го облива.

Мерим му казва, че госпожа Улвийе се опитвала да ѝ каже нещо, преди да получи инфаркт. Тя ми каза, че е записала всичко, явно това е нейната бележка!

Улвийе влиза в стаята.

Вие сте тук! - казва жената, която не знае нищо за отвличането на внука си. -Дойдох да видя как е Ефе. Левент, какво ти е? - Тя забелязва, че синът ѝ е много ядосан. -А и Бахадър също беше малко странен. Нещо се случва. Какво криете от мен?

Левент пита майка си, дали може да си спомни, какво се е случило онзи ден, когато получи сърдечен удар?

-Ти ли си го написала? - Левента подава на майка си рисунката. Улвийе прочита записания текст и изведнъж си спомня всичко. Тя си спомня целия разговор между сестрите, който е чула.
-Да, аз го написах - потвърждава разтрепераната жена. -Спомням си. Чух ги да си говорят!
-Ще те убия, Хюля! - казва Левент, целият треперещ от надигащия се в него гняв. Той побягва от стаята, но Мерием го спира.
-Успокой се. Нека първо да разберем какво се случва - възразява Мерием. -Какво още трябва да се разбере тук? Тя е убила Рана! Тя криеше сина ми години наред! Тя унищожи живота ми! Тя ще си плати за това!

В този момент Бахадър се появява в коридора, който пита загрижено брат си, какво става?

Левент показва на брат си, бележката, която е причина за инхаркта на майка им.

-Това е невъзможно... - казва Бахадър пребледнял като стена. - Невъзможно е Хюля да направи подобно нещо. Левент, това е лъжа. Това определено е играта на Мелис. – Съсипан Бахадър отхвърля мисълта, че жена му може да е такова чудовище.
-Няма игра, братко. Хюлия е отговорна за всичко. Мелис е неин съучастник. Трябва да принудим Хюля да признае всичко.
В същото време Хюля напуска стаята. На стълбите среща Аслъ.
-Госпожо Хюля, напускате къщата, защото Бахадър прие бебето? - пита прислужницата, която усеща, че сега положението ѝ в къщата е много силно.
-Нека не го наричаме напускане - отговаря Хюля, като се опитва се усмихне уверено. - Реших да си тръгна за известно време. Ситуацията не е лесна за мен, както може би предполагаш.
-Знам, но не се натъжавай. Когато бебето се роди, ще можеш да идваш и да си играеш с него, когато пожелаеш – казва Аслъ.
-Искаш ли да ти кажа нещо? Никога не съм губила паметта си - признава Хюля и веднага лукавата усмивка изчезва от лицето на Аслъ. - Спомням си всичко, което направи с мен, когато бях парализирана.
-Какво имате предвид? – Аслъ е ужасена.
-Ето как. Откакто се върнах, чакам най-подходящия момент, за да си отмъстя. Знаеш ли, този момент току-що настъпи! - Хюля слиза едно стъпало надолу и се изправя лице в лице с Аслъ и казва: - Време е за отмъщение! И с едната си ръка тя бута Аслъ, която се преобръща и се търкаля по стъпалата до самия край.

Аслъ лежи на пода и се хваща за корема с гримаса на болка на лицето.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...