Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.168 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

За да отстрани Мерием от пътя си към сърцето на Левент, Мелис подпалва мечтаната си сватбена рокля! Вижте още какво ще се случи в еп.168 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 26 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 167 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мелис разкрива на Улвийе, че Левент и Мерем не са женени! Левент е ядосан на Мелис! Айше разбира, че Джемил е невинен и го моли да ѝ прости!

НА КРАТКО какво се случва в епизод 168 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 26 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

За да премахна завинаги Мерием от пътя си, Мелис подпалва мечтаната си сватбена рокля и обвинява Мерием, че е направила това.

Изненадан от ситуацията, Левент за миг подозира, че Мерием наистина го е направила!

Обидена и наранена от прибързаната присъда на Левент, Мерием признава, че тя го е направила. В крайна сметка Левент осъзнава грешката си, но Мерием не може да му прости.

Мелис, Левент и Улвийе са в хола, където Мелис избира нещо за сватбата, като казва, че на нея повече ѝ харесва сребърният и Улвийе, също казва, че и тя е харесала него.

-Левент, ти какво мислиш? – пита Мелис като подава каталога на Левент. В този момент идва Мерием, с една кутия, в който събира играчките, които е оставил Йомер на масата. Левент през цялото време му е все едно, все едно това не е неговата сватба. Виждайки Мерием Левент предлага, да го обсъдят по-късно.

-Мерием, ела по-късно да събереш играчките! Престани да ни се мотаеш из краката ни, а се махай! – побеснява Мелис.

Мерием си тръгва.

-Дъще, защо си го изкарваш на Мерием? – пита Улвийе.
-Майко, вие не се бъркайте, защото постоянно някой се появява и разсейва вниманието ни – отвръща Мелис.
-Добре тогава, гледайте си работата, а аз ще се прибера в стаята, за да не ви разсейвам – казва Улвийе и обидена става. Левент иска да я спре, но майка му казва, че и без това е имала нужда да си почине. Мелис започва да се обяснява, че тя я е разбрала неправилно.
-За какво се мислиш ти? Ти ме караш да се съмнявам, дали правилно постъпвам като се женя за теб! – бесен е Левент.
-Какво означава това? – пита Мелис.
-Повече никога да не си посмяла да обиждаш хората, който са ми скъпи! Повече няма да те предупреждавам по този въпрос! – отвръща Левент и излиза.

Камерата ни показва Бахадър, който тъжно гледа през прозореца. Идва Хюля, за да го повика за обяд, а той ѝ отговаря, че ще слезе по-късно. Хюля излиза от стаята си и среща Мелис ядосана да носи кутията със сватбената си рокля. Хюля я пита, какво мисли да прави, а Мелис ѝ отвръща, че нищо.

-Прави какво знаеш! Продължавай в този дух и загуби Левент! – говори си сама Хюля.

Камерата ни показва Мерием, която тъжна се прибира в къщата и си говори сама, че ако е все още в къщата и не обръща внимание на всичко, което става около нея, това е заради Левент, Йомер и Улвийе, но не знае как да понесе всичко това.

В този момент вижда Мелис да излиза навън, държейки голяма кутия в ръцете си.

-Мелис, какво правиш? – пита Мерием.

Мелис хвърля кутията пред краката на Мерием.

-Какво правя ли? Аз много исках тази рокля! Но, повярвай ми, че освен Левент, никой и нищо не е по-важно за мен от него! – заявява Мелис и изважда сватбената рокля от кутията, подпалва я и обвинява Мерием във всичко!
-Защо го направи, Мерием! - крещи тя с истерия в гласа. -Защо подпали сватбената ми рокля!!!

Идва Левент.

-Защо го направи, Мерием? - повтаря Мелис, избухвайки в плач. -Какво искаш от мен? Какво съм ти направила?
-Мерием, ти ли направи това? - пита Левент.
-Да, аз я запалих - потвърждава Мелис, макар че това не е вярно. Тя не може да повярва, че Левент изобщо може да предположи това!
-Защо го направи? Случи се случайно, нали? - пита Левент.
-Как случайно! - вика Мелис. -Не виждаш ли това? Тя го направи нарочно! Тя унищожи роклята ми!

-Мерием, защо направи това? - повтаря Левент.

Мерием си тръгва, без да каже и дума, без дори да се опита да се защити. Тя просто е отчаяна, че Левент може да си помисли, че тя може да направи това!

Айше и Джемил се разхождат в парка. Изведнъж мъжът спира и насочва погледа си към любимата си.

-Защо спряхме? – пита Айше. –

Просто исках да потъна в очите ти на спокойствие и да се изгубя в тях - отговаря Джемил.

-Прости ми, че не ти повярвах- добавя тя.
-Няма значение. Сега всичко е наред. Нямаше да загубиш доверието си в мен, ако не бях скрил нищо от теб. Важното е, че сме си взели поука. Нека това дърво, тази земя и това небе ми бъдат свидетели, че никога няма да скрия нищо от теб - Джемил откъсва цвете от тревата и го подава на Айше. - Ти също ми бъди свидетел.

Действието се премества в имението, където Мелис плачейки показва изгорената си ръката на Левент като му казва, че може да ѝ остане белег, и е уверена, че Мерием нарочно е изгорила роклята ѝ.

-Ще разберем какво е станало, а сега дай да намажем с крем раната ти – казва Левент.

Мерием, чиято ръка също е изгорена ги наблюдава тайно, а след това се качва по стълбите.

По-късно Бахадър влиза в стаята на Левент, който стои до отворения прозорец и се взира замислено в далечината. Бахадър казва на брат си, че това не може да продължава така, че ситуацията е объркваща с Мелис и Мерием... Едната е жената, за която някога е искал да се ожени, а другата е годеницата му, двете събрани под един покрив... може да види какви ужасни неща се случват.

Левент уверен му казва, че Мерием не го е направила, защото когато отишъл при тях Мерием е била в шок и сякаш се опитвала да разбере какво се случва. Тя дори се опитвала да потуши пожара. Ако беше подпалила роклята, щеше ли да я изгаси? – пита Левент.

Бахадър му отвръща, че именно това е направила, когато го е видяла. Защото няма да го извика и да каже, че тя запалила роклята и добавя, че Мерием сама е признала, че е запалила роклята, а ако е забелязал Мелис е много тъжна и уплашена, защото е купила с такава голяма радост роклята, а Мерием я унищожила, затова го моли да отиде и поговори с Мелис, да я утеши, като добавя, че Мерием живее тук заради майка им, но това положение няма да продължи вечно…

-Първо ще говоря с Мерием, защото я обвиних и дори не я слушах. Направих същото отново. Първо трябва да поговоря с Мерием, за да съм сигурен - казва Левент и си тръгва. Бахадър отива до прозореца и въздъхва дълбоко.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...