Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент и Мерием прекарват заедно една нощ в къщата за гости. Мелис е бясна, че двамата са заедно. Вижте още какво ще се случи в еп.166 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 22 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 165 на турския сериал „Откраднати мечти“ Улвийе е убедена, че Левент и Мерем са женени. Това води до много неловки ситуации за тях.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 166 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 22 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

Улвийе, Мерием и Левент прекарват времето си заедно в хотела. Улвийе си спомня за най-красивите моменти, прекарани с покойния ѝ съпруг, докато заедно тримата гледат филм, а Мерием и Левент страдат, че не могат да имат общо бъдеще.

Улвийе все още е убедена, че Мерем и Левент са щастливо женени, а Йомер е техен син. Усещането за неосъществената любов, съчетано с разказите на Улвийе за нейното минало, е твърде тежко и за Левент и за Мерием.

Мелис е бясна, че Левент прекарва времето си с Мерием.

Доган и Мине, заедно с Джемил, търсят начин да убедят Айше в невинността на Джемил.

Аслъ се преструва на отчаяна и прави всичко възможно, за да накара Яшар да й направи предложение. Тя го убеждава, че възнамерява да напусне имението.

В имението пристига сватбената рокля на Мелис. Хюля се отнася скептично към мечтаната ѝ булчинска рокля и състоянието на еуфория, в което е изпаднала сестра ѝ.
-Не знам защо си такива, но да знаеш, че ще нося тази рокля и че младоженецът ще бъде Левент - заявява Мелис. -Между другото, обадих му се и той каза, че ще закъснее малко.

Хюля, без да вярва ѝ отвръща, че е сигурна, че Левент ще се върне. Мелис ѝ отговаря, че може са си говори каквото иска, но няма да ѝ развали настроението.

-Не казвам това, за да ти развалям настроението, а за да те върна в реалността. Съмнявам се, че Левент ще се върне тази вечер! Внимавай да не се побъркаш отново! - отвръща Хюля.

Действието се премества в ресторанта, където Доган признава на Джемил, че в началото не му е повярвал. Мине се намесва и казва, че вече знаят, че е невинен!

-Точно така. Оя ми разказа всичко. Тя го е направила, за да ви раздели – казва Доган.
-И тя успя! Толкова пъти ти казах, че Оя е лош човек, но ти не ми повярва. Сега си го видял със собствените си очи, заявява Джемил.
-Да, но не успяхме да запишем Оя! Искахме да запишем всичко, но тя разбра играта ни – казва Мине.-Тя го разбра, защото държеше телефона в ръката си, сякаш е микрофон- заявява Доган. -Можеше да го запишеш сам, ако беше толкова добър в това – отвръща му момичето.
-За какво си говорите? - пита Джемил.
-Прав си, нищо не ти е ясно. Най-добре ще е да ти разкажа всичко от самото начало.

Действието прескача няколко минути напред, докато Доган завърши разказа си. -Това е всичко! Просто искаме Айше да знае истината!

-И какво, ако тя разбере? Всичко вече е приключило. Какво може да се промени? Дойдох тук с мисълта, че става дума за нещо важно - казва Джемил с примирен гласа и се изправя и хваща дръжката на врата.
-Айше те обича! Тя те обича, въпреки че смята, че си я предал. Това не е ли важно? – пита Доган.
-Добре, но нали Айше каза, че вие двамата ще се ожените?
-Ех, какво не разбираш? Трябва ли да ти обясняваме всичко?
-Чакай малко. Значи това е било лъжа, така ли? - осъзнава Джемил. -Айше каза това само за да се разведе? Добре, но как ще го направим? Как ще успеем да я убедим? Сигурна е, че съм ѝ изневерил.
-Имам идея, но не съм сигурна, че ще проработи - заявява Мине.

Действието се премества при Мерием, Левент и Улвийе, която коментира филма: - Сега те ще се разделят, а толкова много се обичат! Какво ли не направиха, за да са заедно, кой ли не заставаше между тях… Каквото и да става, тези влюбени не трябва да се разделят, така ли е деца? – пита Улвийе.

-Да, ти си права, мамо! -казва Левент и като гледа Мерием добавя: -Те не трябва да се разделят!
-Но, ако трябва да се разделят?! – пита Мерием.
-В такъв случай през целия си живот, те ще бъдат нещастни! Те няма да могат да се забравят, но няма да могат и да се съберат и така ще се измъчват до края на дните си! – отговаря Улвийе и след малко добавя: -Ех, ако можеше всички да бъдат щастливи като вас…

Камерата ни показва с каква болка и тъга се гледат един друг Мерием и Левент.

Мерием започва да подсмърча, а Улвийе я прегръща и казва, че има една приказка, че синовете си избират жени, които да приличат на майките им, а тя много прилича на нея, и е също толкова чувствителна и я моли да спре да плаче, защото това е само филм. Телефонът на Левент звъни, той вижда, че е Мелис, но не ѝ вдига.

-Мамо, ти избра много тъжен филм, дори аз се разстроих – казва Левент с очи пълни със сълзи. Улвийе отговаря, че ако е знаела, че двамата така ще се разстроят е щяла да избере друг филм, но важното е, че те са заедно и имат прекрасен син!
Действието  се премества в стаята на Мелис, която се опитва да се 
обади на Левент, който въпреки късния час все още не се е прибрал, но 
той не си...
Действието се премества в стаята на Мелис, която се опитва да се обади на Левент, който въпреки късния час все още не се е прибрал, но той не си вдига телефона. Вбесена, тя хвърля телефона си на леглото.

Действието се премества в кухнята на имението, където Аслъ се преструва пред Яшар, че говори с някой. -Ще ти се обадя веднага щом си купя билет. Благодаря ти, че си с мен в тези трудни времена. Щастлив съм, че те има. Дочуване!

-Какво става, Аслъ? За какъв билет говориш? Къде отиваш?- пита Яшар. Аслъ му отговаря, че има една приятелка, която се е преместила в Одрин и възнамерява да отиде да живее и роди детето си при нея.

-Няма да ходиш никъде. Иди и си почини, докато мисля. Ще намеря решение, не се притеснявайте! – казва Яшар и излиза от кухнята. Аслъ се усмихва широко и си казва: -Давай, Яшар, мисли. Детето ми има нужда от баща!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...