Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.165 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Улвийе е убедена, че Левент и Мерем са женени. Това води до много неловки ситуации за тях. Вижте още какво ще се случи в еп.165 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 21 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 164 на турския сериал „Откраднати мечти“ Левент и Мелис определят датата на сватбата си. Мерием е с разбито сърце!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 165 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 21 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Състоянието на Улвийе се влошава. Лекарят препоръчва да отиде сред природата, далеч от целия стрес. Левент закарва майка си и Мерием в хотел на брега на морето. Те са придружени от Мелис, която обаче трябва да се върне в Истанбул, за да купи мечтаната сватбена рокля.

Айше и Джемил вече са разведени. Убедени в невинността на Джемил, Доган и Мине решават отново да поговорят с него.

Хюля в присъствието на Бахадър обвинява Аслъ, че е откраднала чантата ѝ, и иска да изгони прислужницата. Момичето е притиснато от обвинението и от факта, че Бахадър автоматично я смята за виновна.

Яшар обаче се начесва и казва, че той е купил чантата. Страхувайки се за детето, Аслъ решава да напусне имението.

Улвийе е убедена, че Левент и Мерем са женени. Това води до много неловки ситуации. За съжаление на Мелис, Левент е принуден да остане при майка си и Мерием по-дълго, отколкото е планирал.

„Откраднати мечти“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Откраднати мечти“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

Левент и Мерием прекарват заедно една нощ в къщата за гости. Мелис е бясна, че двамата са заедно. Вижте още какво ще се случи в еп.166...

При Улвийе идва лекар, за да я прегледа, след което той разговаря с Левент, Бахадър и Мерем в коридора.
-Мислех, че завръщането на госпожа Улвийе у дома ще ѝ се отрази добре. Изглежда, че загубата на паметта ѝ се дължи на все повече неща, които я притесняват. Някои неща я карат да потиска спомените, които не иска, и продължава да живее във въображението си. Мислете за това като за травма. Когато си спомня спомени, които са били болезнени за нея, тя ще се държи така, сякаш никога не са се случвали. Това е причината г-жа Улвийе да смесва минало и настояще .

Левент пита лекаря, дали може да направят нещо, а той му отговаря, че може да заведе г-жа Улвийе сред природата, където няма да вижда неща, които да я притесняват. Бахадър веднага предлага да заведат майка си в хотела на Хакан, където е тихо и спокойно и казва, че сега ще му се обади.

Докторът казва Улвийе да продължи да приема лекарствата си, а когато се върне, да отидат на контролен преглед.

Бахадър изпраща лекаря , а Левент казва на Мерием, че майка му се чувства най-спокойна с нея и я пита, дали може да отиде с нея? Мерием му отговаря, че ще отиде, защото ще се отрази добре и на нея и казва, че ще отиде да приготви нещата на госпожа Улвийе.

В следващата сцена виждаме как Айше отива в ресторанта. Думите, които чува днес в съдебната зала, все още звучат в главата ѝ, че бракът им с Джемил е прекратен!

Айше влиза в ресторанта. Погледите на всички се насочват към нея. -Разведохме се! - съобщава тъжна Айше. -С Джемил вече не сме женени. Не питайте за нищо друго, не ми е лесно.

Доган се приближава до Мине и говори шепнешком: -Не успяхме.

-Може да опитаме отново, какво като са се развели?! Ами ако ги убедим да си дадат още един шанс! - заявява Мине
-Как? – не разбира Доган, а Мине му отвръща, че ще му обясни по-късно.

Действието се връща в имението. Мерием, Левент и Мелис заедно с г-жа Улвийе тръгват за хотела. В същото време Хюля влиза във всекидневната, където е Бахадър. И му казва, че не ѝ е повярвала, но Аслъ е крадец и може да го докаже. Бахадър ѝ отговаря, че вече ѝ е казал, че Аслъ не може да направи такова нещо!

-Елате и ще видиш с очите си! Хюля хваща Бахадър за ръка и го завлича в кухнята. Аслъ пита Хюля, дали има нужда от нещо, а тя ѝ отвръща, че предният път я е защитила, но сега това се е променило и иска веднага да напусне работата си.
-Но защо? Какво съм направил?
-Защото в нашата къща няма място за крадци!

Аслъ е изненадана, а Бахадър обяснява, че Хюля смята, че при нея има нещо, което е нейно.

-Аз не знам за какво става дума, но вероятно е недоразумение – отвръща Аслъ.
-Няма недоразумение, Бахадър! Толкова дни търсих, че прегледах всичко! - настоява Хюля и отваря един от кухненските шкафове и изважда дамска чанта. -Когато потърсих чантата, която Бахадър ми купи, открих, че през цялото време е била тук, в шкафа на Аслъ. Невъзможно е да си е купила такава чанта със заплатата си.
-Това не е вярно. Не съм откраднала нищо - моли се Аслъ.
-Да видим дали сега ще признаеш, че си я купил за нея – мисли си Хюля, убедена, че чантата е подарък от съпруга ѝ.
-Аслъ, защо тази чанта е тук? Можеш ли да ни го обясниш? Или това е реплика? - пита Бахадир.
-Тази чанта е моя! Не съм докосвала чужди вещи! - категорично отговаря Аслъ.
-Господин Бахадър, аз съм този, който купи тази чанта за Аслъ. Ако искате, мога да ви покажа касовата бележка. И това не е реплика, а оригинал - заявява Яшар, който току-що е влязъл в кухнята.
-Няма нужда! Думите ти са ми достатъчни. Аслъ, станало е недоразумение. Извинявам се – смутен отговаря Бахадър и си тръгва. Хюля хвърля чантата на пода и го последва.
-А ти продължаваш да твърдиш, че трябва да кажа всичко на Бахадър, обръща се Аслъ към Яшар със сълзи на очи. - Те не знаят истината и какво просто не правят, за да ме изгонят. Кой знае какво биха направили, ако разберат чие е детето. Какво да правя? Къде да отида?

Камерата се премества във всекидневната, където са Бахадър и Хюля. Бахадър казва на жена си, че тя не помни миналото, но Аслъ работи за тях от години и затова той е сигурен, че тя не би направила подобно нещо и е срамота да я подозират. Хюля фокусира очите си върху него и си мисли:

-Бахадър, аз много добре помня миналото, затова Аслъ ще си тръгне оттук!

Хюля се извинява на Бахадър, че го е поставила в тази неловка ситуация и ще се качи да си почине.

Действието се пренася в къщата за гости, където пристигат Улвийе, Мерием, Мелис и Левент. Улвийе много харесва мястото. Левент отива да свали багажа от колата, а на Мелис ѝ се обажда дизайнера, от който тя непременно иска да си купи сватбената си рокля, за да ѝ каже, че роклята, която тя си е харесала може да отиде да я премери, защото жената, която я е запазила се е отказала от нея и може да ѝ я запази за два часа. Мелис казва, че не е в града, но веднага ще дойде.

Влиза Левент с багажа, а Мелис му казва да тръгват. Улвийе моли Левент да остане, за да обядва с нея. Мелис казва на Левент, че тогава ще си вземе такси, защото роклята, която толкова много иска, може да я запазят само за 2 часа.
Улвийе се разхожда с Левент и Мерием сред природата. Г-жа Метеханолу взема Мерием за съпруга на сина си и ги пита, защо са сърдити, да не би да се скарали и ги моли да се хванат за ръце.

Левент и Мерием, за да не разстроят Улвийе се хващат за ръце и двамата си мислят, защото това не е истина и те наистина да са мъж и жена!

Междувременно Мелис се прибира в имението и щастлива съобщава на сестра си, че е купила сватбената рокля, за която е мечтала.
-Сватбена рокля си купила, а младоженеца къде забрави? – пита Хюля. Мелис ѝ обяснява, че Левент е останал да обядва с майка си и ще се прибере, а ако ли не, тя ще намери начин да го накара да си дойде.

Мелис се обажда на Левент, а той ѝ казва, че след малко си тръгва. Левент иска да се върне в имението, но майка му го моли да остане при нея и Мерием в къщата за гости.

Левент обяснява на Мерием, че ще остане докато майка му заспи и я моли да му прости, за всичко, което е станало. Мерием му отвръща, че няма защо, важно е майка му да се оправи.

Улвийе се връща с Левент и Мерием в къщата за гости и казва на Левент и Мерием, че тя ще полегне на дивана, а те да отиват в стаята да си починат, като предупреждава сина си да не си тръгва по среднощ, за да не се притеснява за него!

Левент и Мерием са принудени да влязат в стаята. Мерием казва на Левент, че това, което правят е неправилно и тръгва да излиза. Левент поставя ръка на ръката ѝ, с която посяга да отвори вратата и ѝ казва, че след като майка му е сметнала, че те са достойни един за друг, че Йомер е техен син…

-Дори и за г-жа Улвийе, аз смятам, че това, да останем в една стая е неправилно – отговаря Мерием.
-Знам! Знам! – отвръща Левент.

Мерием съблича палтото си и отива при г-жа Улвийе, а след нея излиза и Левент. Жената притеснена ги пита, да не би да са се скарали, а Левент ѝ казва, че искат да погледат някой филм. Г-жа Улвийе се съгласява, да погледат филм, но само ако тя го избере!

Г-жа Улвийе щастлива се обръща към Левент и му казва, че това е първият филм, който са гледали с баща му и го пита, дали искат да го гледат…
Действието се пренася във вечерта, когато в ресторанта пристига Джемил, където го чакат Доган и Мине.
-Разведох се с Айше. Какъв ти е сега проблемът?! - пита Джемил, без да знае, че Доган го е повикал с добри намерения.
-Всичко е наред, Джемил, няма проблем! Изикахме те тук, защото знаем, че си невинен и искахме да поговорим с теб – казва Мине, а Доган го потвърждава.

Действието се премества в имението, където Аслъ седи на кухненската маса с тъжна физиономия. Яшар влиза в стаята и сяда до нея и я пита, дали е добре, а тя му отговаря, че е взела решение да напусне имението.

-Ще потърся решение за себе си и за детето. Няма друг изход. Когато коремът ми порасне, ще ме питат кой е бащата. Със сигурност няма да ми позволят да остана, дори да кажа, че е Бахадър. Като се замисля, ако разберат, че Бахадър е бащата, може да ми вземат бебето. Не мога да позволя това да се случи. Най-добре ще е да си тръгна, преди ситуацията да се усложни още повече!
-Не е нужно да си тръгваш. Със сигурност има и друго решение - твърди Яшар. - Къде изобщо искаш да отидеш в това състояние?
-Не знам. Нищо не знам! Готов съм дори да спя на улицата, стига да не ми вземат детето - отговаря Аслъ с притеснено изражение на лицето.
Яшар моли Аслъ да не си тръгва, а той ще намери някакво решение!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...