Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелис наема платен убиец, който да застреля Мерием! Вижте още какво ще се случи в еп.152 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 2 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 151 на турския сериал „Откраднати мечти“ Левент съобщава на Мелис решението си, но радостта ѝ е помрачена, когато разбира, че именно Мерием е убедила Левент, да не развали годежа им. Мелис решава да се отърве от Мерием.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 152 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 2 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Джемил прави всичко възможно, за да накара Айше да повярва в неговата невинност, но Айше му казва, че иска да се разведат.

Хюля е разтревожена от спокойното поведение на Мелис. Оказва се, че сестра ѝ е наела наемен убиец, който да застреля Мерием. Хюля научава за плана на сестра си и се опитва да я разубеди. Въпреки че двете сестри се опитват да овладеят ситуацията, наемният убиец стреля по Мерием.

Изправени пред опасност, Левент и Бахадър решава да изпратят Мерием в Италия.

Левент води Мерием във вилата на Ремзи, където преди време двамата са намерили подслон. Ремзи е убеден, че Левент и Мерием са оженили.

Текст от potv.bg

След като Айше получи пакет от Джемил, в който намери шал и бележка, в която той още един път я моли да го изслуша. Айше с видимо нежелание излиза и отива при Джемил, като грубо го пита, за какво иска да говорят. Джемил за не знам кой път ѝ казва, че е станало голямо недоразумение, което е голям срам за връзката и любовта им, но ако му прости, той ще направи всичко, за да ѝ се реваншира.

-Не, Джемил! – отсича Айше. -Ти направи, това което трябваше да направиш, сега е мой ред! Поверих ти най-ценното в моя живот, доверието си, но ти го разби на парчета. Чувствата ми към теб не съществуват, всичко е приключи!
-Айше, защо не искаш да разбереш? Казвам ти, че няма нищо такова! Всичко е лъжа! – повтаря се Джемил.

Айше му отговаря, че не вярва на нищо, което казва и като му връща шала, който намери в пакета, заедно с бележката му казва, че иска да се разведе с него!

Айше влиза обратно в ресторанта, а Джемил пускайки шала на земята си тръгва съсипан…

Текст от potv.bg

В същото време в имението Мелис радостна помага на Аслъ да подреди масата край басейна. В кухнята влиза Улвийе, а Мелис ѝ казва, че не я е попитала, но времето е много хубаво, затова е казала на Аслъ да сложи да обядват отвънка. В този момент влиза Хюля, която казва, че също е искала да види сестра си, а Улвейе хвали Мелис, че е приготвила много хубави неща за ядене и излиза.

-Какво става, Мелис? Нима сега е най-подходящото време, за да готвиш? Защо изведнъж стана толкова спокойна? – пита Хюля.
-Защото това ще бъде, последният обяд с г-жа Мерием и аз съм в прекрасно настроение – отговаря Мелис.

Сестра ѝ я пита, какво означава това, но… Мелис не ѝ дава обяснение.

Действието се премества край басейна, където са Бахадър и Улвийе и идва и Левент. Бахадър го пита, дали съобщението, което е получила Мерием не е от Текин, а той го успокоява, че не е, но скоро ще се избавят и от него. Пристигат Хюля и Мелис, а след тях и Мерием.

Текст от potv.bg

Хюля казва пред всички, че ще влязат за малко с Мелис вътре, защото иска да обсъди нещо с нея.

-Кажи ви какво си намислила?
-Ще се отървем от Мерием завинаги. Сега трябва да отида при Левент. Не е добре, когато са един до друг!
-Спри се! Какво означава това?
-Проблемът с Мерием ще бъде решен скоро, защото наех човек. Вероятно сега се е прицелил в Мерием. Затова искам да се уверя, че около Мерием няма никой!
-Ти полудя ли?!
-Како, Левент казва, че ще спази обещанието си, но го е направил, защото Мерием го е помолила. Какво ще стане, ако Мерием се откаже? Какво ще стане с мен, ще загубя всичко, затова единственото ми решение е да се отърва от Мерием завинаги. Нека умре, нека Левент се успокои и аз също!

Хюля казва на сестра си да не бъде глупава и да започне да мисли нормално! Защото гневът ѝ я е заслепил и може да загуби и това, което има! Като продължава да дава примери на сестра си: -Не си ли спомняш в какво състояние беше Левент след загубата на Рана? Той си тръгна и се върна след пет години и може би никога нямаше да се върне, ако не беше фактът, че се привърза към Йомер. Какво ще стане, ако той отново си тръгне?

-Не, разбира се, че не искам това, но не мога да гледам повече, Мерием! – отвръща Мелис.
-Левент няма да може да понесе отново същата болка. Веднъж успя да я преодолее, но няма да може да го направи отново. Дори Йомер няма да го спре! И ти няма да го видиш!
-И какво да правя? - пита Мелис.

-Обади се на човека и му кажи, че си променила решението си!

Мелис набира номера на платения убиец, но той не се обажда.

Хюля ѝ нарежда веднага да му изпрати съобщение!

Текст от potv.bg
В същото време камерата се приближава към мъж с качулка пред вратата
 на имението. Той изважда пистолет и се прицелва в Мерием!
В същото време камерата се приближава към мъж с качулка пред вратата на имението. Той изважда пистолет и се прицелва в Мерием!

Мерием и Хюля излизат навън. Мелис моли Мерием да ѝ помогне в кухнята.

Мерием тръгва към кухнята и точно да се качи по стълбите, изведнъж отеква изстрел! Мерием пада. Левент притеснен се приближава до нея и ѝ помага да се изправи. За щастие нищо не ѝ се е случило, дори не е одраскана. Мъжът нарежда на всички да влязат в къщата.

Камерата ни показва двете сестри. Хуля нарежда на сестра си, отново да изпрати съобщение, за да не позволи на мъжа да стреля отново.

Улвийе цялата трепери и пита сина си, кой може да го е направил. Всички се събират в хола, Яшар идва и казва, че е огледал около имението, но никой не е видял.

Текст от potv.bg
-Батко Левент, чух ужасен шум, какво е станало? – слиза Йомер по стълбите. Мерием го успокоява, че няма от какво да се страхува, а Левент му обяснява,...
-Батко Левент, чух ужасен шум, какво е станало? – слиза Йомер по стълбите. Мерием го успокоява, че няма от какво да се страхува, а Левент му обяснява, че строителите от строежа до тях са вдигнали шум. Мелис го хваща за ръка и му предлага да от
Мерием казва на останалите, че е убедена, че Текин се е опитал да я застреля. Улвийе казва на синовете си, че трябва да извикат полиция.

Камерата ни показва Хюля, която си мисли, какво ще прави глупавата ѝ сестра, ако дойде полиция.

Мерием казва, че не трябва да забъркват полицията, защото с това още повече ще ядосат Текин и единственото решение е да напусне имението. Левент обаче категорично се противопоставя на тази идея.

Текст от potv.bg
Камерата ни показва Мелис, която е в стаята си и се ядосва, че 
Левент не вижда никой друг, освен Мерием! И след като не може да я 
изтръгне от сърц...
Камерата ни показва Мелис, която е в стаята си и се ядосва, че Левент не вижда никой друг, освен Мерием! И след като не може да я изтръгне от сърцето на Левент, ще я измъчва докато е близо до него.

Действието се премества в хола, където Мерием моли майката на Левент да накара сина си, да я пусне да си тръгне.

-Ти, никъде няма да ходиш, Мерием! – категорична е Улвийе.
-Мерием, ти никъде няма да ходиш, не се притеснявай, сега ще се обадя на полицията и всичко ще се реши! – казва Левент, като взема телефона си.

Но в този момент Мерием получава съобщение от телефона на Текин: Не се шегувам, Мерием. Ще напуснеш веднага тази къща и няма да се обаждаш в полицията, иначе ще ви застрелям всички!

Мерием се панира още повече! Левент я уверява, че ще намери решение.
Текст от potv.bg
Левент говори с брат си, като му казва, че за сигурността на всички ще заведе Мерием на сигурно място, а Бахадър му казва, че това е само временно решение, че ще е най-добре за всички, ако Мерием замине за Италия при г-н Ведат, защото Текин може да направи всичко и няма да им даде спокойствие.
-Мерием, не ми възразявай! Ти ще заминеш за Италия, уж по-работа при г-н Ведат. Бахадър му разказа за ситуацията и той веднага се съгласи! – казва Левент. Камерата ни показва Мелис, която се усмихва доволно! -Хайде, събирай се, ще те заведа на безопасно място! – добавя Левент.
Текст от potv.bg
Левент отвежда Мерием във вилата на Ремзи - мястото, където те намериха подслон след автомобилната катастрофа преди години.

Мерием си спомня, как тогава Левент ѝ казва, че ако иска да влезе или да остане навън, където има страшни зверове.

-Хайде да влизаме, докато не се дошли зверовете – смее се Мерием. -Ти тогава изплаши ли се? – пита Левент, а тя кима с глава.

Ремзи ги посреща и потупва Левент по рамото.

-Вие сте се оженили сте дошли да ме видите ли? Добре, че ме послуша, синко! Още тогава знаех, че двамата никога няма да се разделите. Онова момиче беше истинска отровна змия. Слава Богу, не си се хванал на лъжите и интригите ѝ. Страхувах се, че ще те накара да се ожениш за нея, но ти, слава Богу, избра правилния път. С брака шега не бива. Или има нещо друго заради, което стои сте дошли. Влезте вътре, да поговорим.
Текст от potv.bg
Действието се пренася пред заведението, където Айше тръгвайки си, 
вижда шала, който ѝ изпрати Джемил да се въргаля в праха. Тя го вдига и 
тъжна тр...
Действието се пренася пред заведението, където Айше тръгвайки си, вижда шала, който ѝ изпрати Джемил да се въргаля в праха. Тя го вдига и тъжна тръгва с майка си за вкъщи.

Действието се връща във вилата на Ремзи, които им казва, че спешно трябва да се прибере вкъщи, а до тогава Левент трябва да остане с Мерием и като се върне, ще може да се прибере, а той ще остане с Мерием, докато не стане време да полети за Италия.

Останали сами Левент гледа Мерием и ѝ казва, че всичко е можело да бъде другояче!

-Каквото и да правим, сам виждаш, че не се получава! – отговаря Мелис. – Кога ще са готови документите за Италия?
-Джемил се опитва да ускори процеса! Аз ще довеждам да се виждаш с Йомер…. В Италия ще продължиш образованието си… Заминаването ще ти бъде от полза…

Левент се опитва се да увери Мерием или по-скоро себе си. Той разперва ръце да ги стопли на печката, когато вижда как Мерием тъжно поглежда към пръстена на ръката. Левент автоматично свива ръката си в юмрук…
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...