Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.151 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент съобщава на Мелис решението си, но радостта ѝ е помрачена, когато разбира, че именно Мерием е убедила Левент, да не развали годежа им. Мелис решава да се отърве от Мерием. Вижте още какво ще се случи в еп.151 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 1 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 150 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мерием не може да си представи, че може да изгради собственото си щастие върху нещастието на Мелис. Мерием шокирана от отчаянието на Мелис, убеждава Левент, че трябва да се ожени за Мелис.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 151 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 1 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Доган подкрепя Айше в трудните ѝ моменти и въпреки че тя се държи с него като с приятел, той се надява на нещо повече.

Левент съобщава на Мелис какво решение е взел. Радостта на Мелис е помрачена, когато научава, че именно Мерием е накарала Левент да го направи.

Мелис решава да се отърве от Мерием.

Мелис изпраща заплашителен sms от телефона на Текин на Мерием. Момичето се опитва да го скрие от Левент, но той го прочита.

Мерием моли Левент да я пусне, но той е непреклонен.

Текст от potv.bg

Мелис пита сестра си, ами ако Мерием не говори с Левент, какво ще стане. Хюля ѝ отвръща, че Мерием е толкова наивно момиче, че е сигурна, че е веднага отишла да говори с Левент.

-Дано да е така, както казваш, како? Иначе много ще те заболи! – заплашва я Мелис.

В този момент влиза Левент, а Хюля им казва, че ще ги остави насаме. Левент застава пред Мелис и ѝ казва: -Това, през което преминаваме, е много трудно за всички и затова няма да го удължавам. Взех решение, Мелис. Не знам какви ще са последствията, но ще направя всичко възможно, за да го изпълня. Може би не е редно да ти го казвам, но искам да знаеш!

Мелис преглъща слюнката си, усещайки как напрежението се покачва. Тя се опасява, че интригите на сестра ѝ са били напразни и Левент все пак ще избере Мерием.

Текст от potv.bg
-Обичам Мерием и винаги ще я обичам - заявява Левент, като поглежда към празното шишенце от лекарства и сяда до Мелис…
-Но това не означава, че няма да спазя обещанието, което ти дадох. Не съм променил решението си. Ние ще се оженим. Бях шокиран, когато разбрах истината. Сам знаеш, че Мерием е невинна и че е преживяла всичко това заради мен. Но когато погледна от твоята страна, ти също си невинна, а и винаги си проявявали разбиране към мен и затова не се отказвам от решението си. Всичко, което искам от теб, е да ми дадеш малко време, защото много преживях и искам да дойда на себе си!

Левент ѝ казва да си почине и като взема празното шише от лекарства ѝ казва, повече да не прави такива неща!

-Аз не исках да те плаша – отвръща Мелис, а Левент излиза от стаята ѝ.

На вратата той се сблъсква с Мерием.

Текст от potv.bg
-Аз бях тръгнала да проверя Йомер – казва Мерием, а Левент ѝ казва, че е казал на Мелис какво решение е взел, след като за тях няма надежда.
-Всичко така трябва да бъде! – отвръща Мерием. Камерата ни показва Мелис, която отново подслушва разговора им. -Ти взе правилното решение!
Текст от potv.bg
-Значи, ти си взел това решение, защото Мерием те е убедила и ако тя поиска, ти ще ме оставиш – говори си сама Мелис.
-Значи, ти си взел това решение, защото Мерием те е убедила и ако тя поиска, ти ще ме оставиш – говори си сама Мелис.
Камерата ни показва Левент, които е на терасата, видимо ядосан, че е принуден да вземе това решение.
Камерата ни показва Левент, които е на терасата, видимо ядосан, че е принуден да вземе това решение.
Камерата отново ни показва Мелис, която си мисли, че докато Мерием е около Левент, тя постоянно ще му влияе, затова трябва да се отърве от нея!

Мелис отива до нощното шкафче и изважда телефона на Текин от чекмеджето, като си говори сама, че ще изпрати две-три заплашителни съобщения от името на Текин, след което Мерием трябва да избяга, далече, далече от Левент и няма да посмее да се върне.

В същото време Хюля научава от Бахадър, че Левент е платил голяма сума пари, за да спаси Мерием от лихварите, още преди да разбере какво тя е направила за него и решава да полази по нервите на сестра си!
Текст от potv.bg

Хюля влиза в стаята и казва на Мелис, че иска да ѝ каже нещо, но Мелис я прекъсва и ѝ казва, че Левент ѝ е казал, че не се отказва от брака си с нея. Мелис бързо прибира телефона на гангстера в джоба си.

-Чудесни новини. Но все пак трябва да те предупредя. Левент е платил цяло състояние от компанията, за да спаси Мерием от лихварите.
-И какво от това? За него Мерием е героиня, която е спасила живота му, затова иска да ѝ се отплати. Това е всичко.
-Не е съвсем така, скъпа Мелис – отвръща Хюля. Мелис ѝ казва да говори каквото има да казва!
-Левент е платил парите, преди още да е знаел истината за Мерием - обявява Хуля.
-Как така?! – изненадана е Мелис.
-Помисли си, само, че тогава е дал парите, въпреки че Мерием е била виновна! Този път успя да го убедиш, но бомбата може да избухне всеки момент… - обяснява Мелис
-Ако не беше извадила истината за Мерием наяве, нищо от това нямаше да се случи! За всичко си виновна ти, како!
-Ти , май не ме чу?! Левент е платил огромна сума пари, преди да е знаел. Той би дал и душата си за Мерием. Левент я обича независимо от всичко. Дойдох да ти кажа веднага щом го чух!
-И защо дойде? Защото ме обичаш? Само преди два дни ти изкопа яма, в която да падна! -обвинява Мелис Хюля
-Заради теб бях прикован на легло в продължение на месеци и бях подложена на унижения. Нали не си мислеше, че няма да ти отмъстя? И тъй като сега едно на едно, ще те защитя, сестричке. Каквото и да правиш, помни думите ми! Мерием е много важна за Левент, много специална. Но, ти го знаеш много добре това! Знаеш, че Левент винаги ще обича Мерием - казва Хюля и си тръгва.
Текст от potv.bg
-Левент никога няма да бъде твой – заканва се Мелис, като си говори сама. -Ще се отърва от теб завинаги. Вече никой не може да ме спре!

Мелис взема телефона и се обажда, като казва на някой, че иска да го направи точно днес! А парите не са важни! Единственото, което има значение, е, че най-накрая тя ще изчезне!

Текст от potv.bg
Мелис изпраща съобщение на Мерием от телефона на Текин.

Всички са се събрали в хола.

Мерием събира нещата на Йомер, когато той слиза по стълбите като носи телефона на сестра си и ѝ казва, че е получила съобщение. Мерием взема телефона си и поглежда към Левент.

Левент вижда как Мерием го чете и изведнъж изпада в ужас.

Притеснена Мерием казва, че е получила съобщение от Айше и ще отиде да ѝ се обади.

-Мерием! – Левент тръгва след нея, а Мелис доволна седи и се усмихва под мустак. След малко казва на сестра си, че отива да си почине в стаята.

Хюля сяда до Бахадър и се чуди, защо сестра ѝ е толкова спокойна, когато Левент тръгна след Мерием?!
Текст от potv.bg

Левент влиза след Мерием в стаята на Йомер и без да вярва на твърдението ѝ, че съобщението е от Айше, той взема телефона от нея и прочита съдържанието на sms: Мерием, ще платиш, че ме предаде, както ти, така и тези, които ти помагат!

Мерием трепереща от страх при мисълта за отмъщението на Текин, моли Левент да я пусне, да се махне от имението, защото Текин може да нарани някой.

Левент ѝ казва, че няма, да я пусне, да си тръгне от тук! Като я моли да се успокои, защото никой няма да пострада.

Текст от potv.bg
Левент моли Мерием да седне, защото в противен случай ще припадне, защото цялата трепери! Мерием изпада в паника!
-Добре, успокой се! Дишай спокойно! По-добре ли се чувстваш? Погледни ме в очите. Няма да отидеш никъде, хайде, съгласи се с това! Този човек те принуждаваше да правиш това, което искаше, но този път няма да стане. Този път не си сама! Аз съм тук, не се страхувай! Добре ли си? – пита Левент с уверен глас, който вдъхва сигурност на момичето. Мерием кимва с глава, независимо, че все още трепери.
Текст от potv.bg
Камерата се премества в коридора, където Мелис подслушва пред вратата на стаята.
-Това са последните ти мигове, Мерием! Наслади им се, защото когато умреш, за мен всичко ще започне от начало! – мисли си Мелис.
  • Какво е намислила Мелис?
  • Ще прости ли Айше на Джемил?

Ще разберем съвсем скоро…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...