Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.150 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием не може да си представи, че може да изгради собственото си щастие върху нещастието на Мелис. Мерием шокирана от отчаянието на Мелис, убеждава Левент, че трябва да се ожени за Мелис. Вижте още какво ще се случи в еп.150 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 30 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 149 на турския сериал „Откраднати мечти“ Левент признава на Мерием, защо се е сгодил за Мелис! Мелис се досеща, че не друг, а Хюля е подменила видеата.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 150 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 30 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Мелис заплашва Хюля, че ще я унищожи, ако не накара Левент да избере нея, а не Мерием.

Улвийе е много загрижена за Мелис и се опитва да убеди Левент, че трябва да спази обещанието си към нея.

Джемил се опитва да накара Айше да го изслуша, но тя отказва.

Доган се среща с Оя, за да провери дали Джемил казва истината, но Оя успява да го убеди в своята версия.

Мерием уверява Улвийе, че ще убеди Левент да постъпи правилно и да се ожени за Мелис, но Левент стига до заключението, че иска да живее с Мерием.

Хюля убеждава Мерием, че Мелис може да се самоубие от страх да не загуби Левент. Мерием не може да си представи, че може да изгради собственото си щастие върху нещастието на Мелис.

Мерием, шокирана от отчаянието на Мелис, убеждава Левент, че трябва да се ожени за Мелис.

Джемил пристига в ресторанта и застава пред Айше, която бърше масите отвънка. Айше студено го пита, защо е дошъл?! Той ѝ отговаря, че знае защо, а Айше му отвръща, че напразно е дошъл. Джемил я моли да го изслуша, но Айше е непреклонна и му казва да си върви!

Но, Джемил сяда на една от масите и казва на съпругата си, че няма да мръдне, докато не го изслуша. Айше го пита, какво иска да му каже още, че той да си тръгне?!

-Не е нужно да ми казваш нищо, аз съм тук, като клиент! Може ли да ми донесеш един чай да изпия? Тук съм като клиент. Не можеш да изхвърлиш клиент, нали? Айше, ще ти обясня всичко. Аз не съм виновен за това. Оя е тази, която го е инсценирала.

В този момент идва Доган, който чува разговора им! И разбирайки, че Оя е отново замесена се връща назад!

Джемил продължава: -Онзи ден ти бях много ядосан. Изпих твърде много алкохол. Отидох в офиса и Оя също беше там. Тя се възползва от ситуацията, направила е снимки и ти ги е изпратила. Не знаех нищо! Обичам само теб! Повярвайте ми, аз съм невинен!
Айше му отвръща, че не му вярва и не иска да се помирява с него и отново му казва да се маха!

Сафие и Нериман също излизат от ресторанта.

-Какво става тук? Каква е тази шумотевица? Айше, влез вътре! - пита и нарежда Сафие.
-Ела с мен, а майка ти ще си поговори с Джемил - казва Нериман и хваща за ръка Айше.

Джемил и Сафие сядат на масата и тя му казва, да ѝ каже какво има да каже. Джемил обяснява, че не е предел Айше и е невинен! А, Оя му заложила капан. И отново казва, че обичам Айше!

Сафие му казва, че не знае на кое да вярва, дали на думите или на това, което е видяла с очите си?! Джемил отново се опитва да обясни, че не е това, което е изглеждало на снимките.

-Примирих се с предишната ви история. Казах си, че сте млади и се обичате, че сте допуснали грешка. Но това, което направи след това, повече не мога да си затворя очите, а и Айше също не може. Всичко свърши, разбираш ли ме? Няма да ти позволя да се навърташ около дъщеря ми. Върви сега!

Джемил става, поглежда към Айше за момент и напуска ресторанта.

Действието се премества в имението, където Улвийе влиза в стаята на Мелис. Тя сяда до нея на леглото и ѝ казва, че всичко това, което са преживели тримата, никак не е лесно, но и тримата са прави и тя не знае какво да прави?!

Мелис ѝ отговаря, че знае, че тя нищо не може да направи, а всичко е в ръцете на Левент и ако той реши да се раздели с нея, тя много ще страда! Улвийе се опитва да успокой Мелис, като ѝ казва, че трябва да даде малко време на Левент и всичко ще се оправи. Мелис ѝ казва, че най много е искала да бъде с Левент и да има дете, но знае, че нищо от това няма да ѝ се случи. Улвийе става, като казва на Мелис, че ще отиде и поговори с Левент.

-Левент, трябва да ме направи щастлива, защото в противен случай, никой в това имение няма да е щастлив! – говори си сама Мелис.

Улвийе влиза в стаята на сина си. Тя му казва, че знае, че обича Мерием, но трябва да помисли за Мелис, защото тя никога няма да стане майка, и няма да може да изживее това най-прекрасно чувство в живота си. За нея сега е още по-трудно, защото си мисли, че ще го загуби!. Ако остави Мелис в това положение и се омъжи за Мерием, също няма да е спокоен. Няма да може да продължиш живота си, сякаш нищо не се е случило. Ето защо тя…, но Левент я прекъсва и ѝ казва:

-Мамо, мислиш ли, че Мелис ще бъде щастлива, ако се омъжи за човека, който не я обича? Много съжалявам за това, което ѝ се случи. Никога няма да си простя, защото аз съм отговорен за това. Днес тя иска да се омъжи за мен, но един ден ще разбере, че е нещастна. Тя няма да иска да бъде с мъж, който не я обича. Тогава обаче за всички ще бъде твърде късно.

-Сине, казвала съм ти го и преди. Мелис за теб... – тръгва да казва Улвийе, но Левент отново я прекъсва: -Знам, ще кажеш, че Мелис е подходящият човек за мен. Ще кажеш, че любовта ще дойде с времето. Но аз обичам Мерием и не мога да се откажа от нея. Не мога да обичам никого, освен нея! – откровен е Левент с майка си.
Оя пристига в кафенето, където я повика Доган. Тя го пита, какво е станало, че той я извикал толкова внезапно? Доган направо я пита, дали е устроила капан на Джемил? Оя се прави на изненадана и пита Доган, дали Джемил е каза това?
-Има ли значение кой го е казал? Отговори ми на въпроса, Оя! Подстави ли Джемил, или не?

Оя се възмущава, че Джемил е казал това!

-Не му ли заложи капан? - пита Доган, оставяйки се да бъде заблуден от поведението на Оя.
-Разбира се, че не! Вижте! - Оя показва на телефона си снимките, които е направила на себе си и на Джемил. -Това прилича ли ти на капан? Дойде и ми каза, че ме обича и че ще скъса с Айше – казва Оя, като, за да затвърди историята си пълни очите си със сълзи!
-Искам да кажа... Искам да кажа, че той беше и с двете ни! Ако някой е виновен за това, това е Джемил! Не търси друг виновник. Той е отговорен за всичко!

Доган рязко става и напуска помещението.

-Ще се върнеш при мен, Джемил. По един или друг начин - говори си сама Оя, като се усмихва доволно. -Ще направя всичко по силите си, за да стане това!

Действието се премества в имението, където Улвийе седи на терасата и мисли. Мерим също излиза на терасата и се доближава до Улвийе.

Мерием казва на жената, че не трябва да се тревожи за Мелис, защото всичко ще бъде, както трябва и нищо няма да се промени за нея, че след всичко, което е преживяла, повече никой няма да ѝ причини болка. Улвийе ѝ отвръща, че има много добро сърце…
В същото време камерата ни показва Левент, който си казва, че час по-скоро трябва да говори с Мелис, защото това е най-логичното решение.

Камерата ни показва и Мелис, която се чуди, дали Улвийе е говорила с Левент?!

В този момент Мерем влиза в стаята на Мелис, защото иска да поговори с нея, но Мелис се преструва, че спи. На излизане тя се сблъсква с Левент в коридора, който ѝ казва, че не е нужно да говори с нея, защото той ще го направи!

-Левента, не можем да ѝ причиним това на Хюля!
-Не можем? Не разбираш ли, че сега се жертваш за Мелис? И аз така мислех преди. Взех грешно решение, защото съвестта ми гореше. Но, знам, че няма да мога да направя Мелис щастлива, ако се оженя за нея! Ако ти се откажеш от мен, за да я защитиш, Мелис няма да е щастлива, защото сърцето ми принадлежи на теб, а Мелис винаги ще знае това!
-Но ти ѝ обеща. Мелис ще бъде наранена, като разбере, че си се отказал от обещанието си. Тя не заслужава това!
-И заслужава ли Мелис да се омъжи за някой, който не я обича? Някой, чието сърце принадлежи на друга?

Мерием иска да каже нещо, но Левент ѝ казва, че ще се справи, и тя да не се притеснява! Защото, това е най-добро за всички тях!

Камерата ни показва Мелис, която е до вратата и се свлича на пода, 
съкрушена от току-що чутото. -Не можеш да ме оставиш - прошепва тя и 
закрива ус...
Камерата ни показва Мелис, която е до вратата и се свлича на пода, съкрушена от току-що чутото. -Не можеш да ме оставиш - прошепва тя и закрива устата си с ръце, за да не се чуят риданията ѝ.
Действието се премества в ресторанта, където Доган казва на Нериман, а Мине също го чува, че Джемил е лъжец, защото е искал да бъде едновременно и с Оя и с Айше! Нериман го успокоява, като му казва, че и Айше и Сафие са изгонили Джемил, а той трябва да направи нещо, че да привърже Айше към себе си.

Действието се пренася в имението, където Мелис седи на дивана в стаята на сестра си. Хюля влиза в стаята и я пита: -Какво става, Мелис? Толкова ли много, ти липсвах? Хюля показва пръстена, който е получила от Бахадър! -Това ми купи, любимият мъж! Всичко, което загубих, постепенно си го връщам!

Мелис се изправя, хваща сестра си за раменете и я притиска към стената и я предупреждава: -Ако не оправиш живота ми, който ми съсипа, ще те унищожа!

-Ти луда ли си? Какво правиш? - пита ужасена Хюля, виждайки яростта в очите на сестра си.

-Да, аз съм луда! Ядосан съм заради теб! Ако не беше унищожили всичко, Левент щеше да се ожени за мен! Но сега той е решил да развали годежа и да се ожени за Мерием! Ако не поправиш това, което направи, ако Левент не се ожени за мен, тогава не съм отговорна за това, което ще ти се случи. Аз нямам какво да губя! Ще разкажа всичко на всички! Хюля ѝ казва, че знае какво да направят!

Действието се пренася в ресторанта, където Мине е заспала на един от столовете, а Доган иска да я събуди, а Айше му казва да я остави, защото снощи късно са си легнали. Доган събужда Мине, двамата се карат, а Айше моли Доган да не се кара с момичето. Доган казва, че спира само, заради Айше. Айше се усмихва, а той ѝ казва, че ако знае, че така ще се усмихва, постоянно ще се кара с Мине. Ядосана от чутото Мине обидена напуска ресторанта, а Доган гледа след нея учудено.

-Какво стана? Когато мълча се обижда, когато говоря също се обижда? – пита Доган, който не може да разбере, че Мине е влюбена в него.
Действието се пренася в имението, където Хюля притеснена влиза да говори с Мерием.
-Мерием, случи се нещо много лошо! - казва радстроена Хюля. -Мелис е чула разговора ви с Левент! Тя се чувства много зле. Когато чула, че Левент ще я напусне, тя получи паник атака. Не можах да я успокоя. Страхувам се, че може да си направи нещо.

Мерием я пита, дали е говорила с Левент за това? Хюля ѝ отвръща, че не, а сестра ѝ преминава през труден период, като ѝ казва, че сигурно е чувала, че тя няма да може да има деца, което напълно я сломило, а и сега като разбрала, че и Левент ще я напусне, тя много се притеснява за сестра си, че може да си направи нещо лошо. Хюля добавя: - Мерием, изглеждаш добър човек. Ти си единственият човек, който може да разреши тази ситуация. Няма да построиш щастие върху нещастието на Мелис.

Мерием я уверява, че не иска това!

-Благодаря ти, Мерием. Още щом те видях, разбрах, че имаш добро сърце. Моля те, нека това остане между нас. Не искам Мелис да бъде наранена.

Мерием ѝ обещава, че няма да каже на никого. Хюля, като се кани да си тръгва я пита, дали може да приготви чай за Мелис, защото тя не иска да я оставя сама! Мерием ѝ казва, че ще направи и отива в кухнята. Хюля се усмихва, доволна, че всичко е минало според очакванията ѝ.

Мерием е в кухнята и си мисли за разговора, които проведе преди малко с Хюля и си казва, че не може да постъпи така с Мелис и трябва да поговори с Левент. В този момент в кухнята влизат Йомер и Левент. Мерием вижда, че Йомер е потен и му казва веднага да отиде да се преоблече, защото може да се простуди!

-Аз искам да ти кажа нещо – казва Мерим, но точно в този момент в кухнята влиза Аслъ и я прекъсва. Мерим казва, че ще занесе чая и излиза от кухнята.

Действието се премества в стаята на Мереием, където Хюля подава на Мелис шишенце с лекарства, като ѝ казва, че Мерием трябва да си мисли, че тя иска да се самоубие, заради нея!

-Мислиш ли, че ще се получи? - пита Мелис.
-Разбира се, че ще се получи. Просто ме послушай и накрая ще ми благодариш. Сега си тръгвам и не забравяй какво ти казах.

Хюля си тръгва и в коридора среща Мерием, като ѝ казва, че я е повикал Бахадър и дали може да постой с Мелис, докато тя се върне. Мерием влиза в стаята на Мелис и е ужасена, когато вижда как Мелис изсипва шепа таблетки върху ръката си и иска да ги погълне.

-Мелис, какво правиш! - крещи Мерием, тича до Мелис и ѝ пречи да погълне лекарствата.
-Остави ме! - крещи Мелис с глас, изпълнен с отчаяние. -Защо се опитваш да ме спреш? Аз не искам да живея! Искам да умра!

Хюля влиза в стаята.

-Какво става тук? Какви са тези викове? При вида на разпръснатите по леглото таблетки Хюля се прави на изненадана.
-Ако не бях дошла, тя щеше да ги погълне всичките - обяснява Мерием, а Хюля сяда до сестра си и я прегръща.
Левент влиза в хола, където са майка му и брат му и им казва, че 
иска нещо да обсъди с тях!  Той иска да им съобщи, че е взел решение да 
не се жен...
Левент влиза в хола, където са майка му и брат му и им казва, че иска нещо да обсъди с тях! Той иска да им съобщи, че е взел решение да не се жени за Мелис, но внезапно в стаята се втурва Мерием и го прекъсва, като го моли да поговорят. Двамата и
-Мерием, какво е станало? - пита Левент.
-Откажи се от мен, Левент. Правим грешка, всичко това ще завърши зле. Трябва да се ожениш за Мелис.
-Защо не ме разбираш? Мисля не само за себе си и за нас, но и за Мелис. Колко дълго ще успее да живее с мъж, който никога не я е обичал и няма да я обича? Повярвайте ми, това е най-доброто за всички!
-Не, това не е правилно! Правилно е да се ожениш за Мелис! - настоява Мерием. Левент прегръща ръцете на любимата си ѝ казва, че тя е единствената подходяща жена за него! Мерием му казва, че не може да причинят това на Мелис!
-Ти все още не ме разбираш. Това няма да е добре и за Мелис. Тогава тя също ще страда много. Колко пъти съм да ти го повторя!
-Левент! - Мерием отблъсква ръцете на Левент. -Мелис току-що се опита да се самоубие! Трябва да избереш Мелис, не, за да я направиш щастлива, а за да продължи живота си. Трябва да се ожениш за Мелис!

Джемил не се отказва и отново идва в ресторанта, но е шокиран, когато вижда Айше да се гушка в Доган…

Той обаче не си тръгва, а крещи името на жена си, след което се изправя лице в лице с Доган. Айше го пита, какво прави тук и не е ли разбрал, че мястото му не е тук! Тя му казва да се маха. Джемил отново я моли да го изслуша, но Айше е непреклонна!

Действието се връща в имението. Мелис пита сестра си, ами ако Мерием не говори с Левент, какво ще стане. Хюля ѝ отвръща, че Мерием е толкова наивно момиче, че е сигурна, че е веднага отишла да говори с Левент.
-Дано да е така, както казваш, како? Иначе много ще те заболи! – заплашва я Мелис.

В този момент влиза Левент, а Хюля им казва, че ще ги остави насаме. Левент застава пред Мелис и ѝ казва: -Това, през което преминаваме, е много трудно за всички и затова няма да го удължавам. Взех решение, Мелис. Не знам какви ще са последствията, но ще направя всичко възможно, за да го изпълня. Може би не е редно да ти го казвам, но искам да знаеш!

Мелис преглъща слюнката си, усещайки как напрежението се покачва. Тя се опасява, че интригите на сестра ѝ са били напразни и Левент все пак ще избере Мерием.

-Обичам Мерием и винаги ще я обичам - заявява Левент.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...