Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.149 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент признава на Мерием, защо се е сгодил за Мелис! Мелис се досеща, че не друг, а Хюля е подменила видеата. Вижте още какво ще се случи в еп.149 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 29 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 148 на турския сериал „Откраднати мечти“ Хюля прави много гаден номер на Мелис. Всички разбират, че Мерием се е оженила за Текин, за да спаси Левент. Истината връхлита Левент като гръм от ясно небе…

НА КРАТКО какво се случва в епизод 149 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 29 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

След като научава цялата истина, Левент моли Мерием за прошка. Улвийе и Бахадир също се извиняват на Мерием.

Мелис изпада в истерия, убедена, че е изгубила Левент. Тя е сигурна, че именно Мерием е сменил видеата.

Айше се радва за приятелката си, убедена е, че сега Мерием и Левент отново ще бъдат заедно. Левент също иска това, но е притиснат от обещанието си към Мелис. Мерием се страхува да се надява на щастие с Левент. Мелис твърдо е решена, че няма да се предаде без бой.

Джемил решава да се бори за Айше, въпреки че тя не иска и да чуе за него.

Мелис събира фактите и се досеща, че не друг, а Хюля е подменила видеата.

Левент признава на Мерием, защо се е сгодил за Мелис.

Текст от potv.bg

Мерием обяснява на Левент, че не е могла да му каже истината, защото хората на Текин са били навсякъде и са можели да го убият.

-Мерием, какво само ти причиних?! Какви ли не думите, ти наговорих?! Как можах да не разбера?! Аз не разбрах, че ти си готова да жертваш себе си, заради мен – казва Левент, като обхваща лицето на Мерием нежно с ръце.
-Боже, какво си преживяла, колко ли много си страдала през това време?
-Ти за нищо не си виновен! – отвръща Мерием, а Левент, който я хваща за ръцете, казва, че ръцете са ѝ ледени и цялата трепери и я моли да отидат там, където ще могат да поговорят на спокойствие, защото той иска, тя да му разкаже за всичко, което е преживяла.
-Левент, аз не мога да се върна – казва Мерием.

Левент моли Мерием да не си отива, независимо, че му е ядосана. Мерием му отговаря, че трябва да върви, не защото му е ядосана, а защото Айше и Доган идват, за да я вземат.

Левент я моли да се обади на Айше, защото в това състояние, той никъде няма да я пусне, а и на улицата е опасно за нея.

Текст от potv.bg

Действието се премества в стаята на Мелис, която не е на себе си и пита сестра си, как е възможно това да се случи и кой ѝ го е причинил?! Мелис не може да предположи, че зад всичко стои Хюля. Мелис изпада в истерия, а Хюля се опитва да я успокой, като ѝ казва, че някой може да я чуе.

-Кой е сменил моето видео, с това, което Текин и е изпратил? Левент догони Мерием, а аз не можех да направя нищо! Той отиде при нея пред очите ми! Не можех да направя нищо, за да го спра! Сигурно го е направила онзи проклет Мерием! За всичко е виновна тя!

Мелис се хваща за главата и изведнъж... осъзнава нещо и пита сестра си, как е могла Мерием да запише това видео на лаптопа ѝ, като Мерием е била с Левент? Но, след секунди стига до извода, че проклетата Мерием е намерила начин и го е направила, и отново ѝ открадна Левент. Мелис е бясна и едновременно с това безсилна и отново избухва в ридания.

-Како, какво да правя сега? Левент го няма?!
Текст от potv.bg

Хюля казва на Мелис да млъкне и я принуждава да седне на леглото.

-Виж се в огледалото, виж се само как изглеждаш?! - Хюля насочва погледа ѝ към огледалото. -Като някаква луда. Вземи се в ръце! Левент не е отишъл никъде, дал ти е обещание и ще го спази. Той все още е твой годеник. Но ако продължавате да се държите така, ще го загубиш. Затова се успокой и бъди разумна. Мелис, запази спокойствие и внимателно наблюдавай какво се случва.

-Права си! Ако загубя контрол над себе си, ще загубя и Левент. Трябва да запазя спокойствие, независимо какво се случва, победителката трябва да бъда аз! – казва Мелис като поглежда отражението си в огледалото.
Текст от potv.bg
В същото време Мерием и Левент влизат в имението. Улвийе се извинява
 на момичето, изпитвайки големи угризение, че се е държала толкова лошо с
 моми...
В същото време Мерием и Левент влизат в имението. Улвийе се извинява на момичето, изпитвайки големи угризение, че се е държала толкова лошо с момичето. Мерием ѝ отвръща, че всяка майка би постъпила на нейно място, за да защити детето си.
Действието прескача при Айше и Доган, който влизат в двора в къщата 
на Джемил. Айше казва на Доган, че не може да повярва в това, което и е 
казала...
Действието прескача при Айше и Доган, който влизат в двора в къщата на Джемил. Айше казва на Доган, че не може да повярва в това, което и е казала Мерием. Доган ѝ казва, че е истина и най-накрая всички са разбрали, че Мерием не е виновна.

Връщаме се в имението, където Хюля е доволна от това, което причини на сестра си.

-Мислиш си, че всичко ще ти се размине безнаказано, за това, което ми причини?! – говори си сама тя в спалнята, когато при нея влиза Бахадър, който не изглежда добре.

Хюля го пита, как е, а той ѝ отговаря, че е много объркан, защото всичко, което досега са мислили за истина, се оказала една голяма лъжа и те много несправедливо са постъпили с Мерием.

Бахадър признава на Мелис, че брат му много обича Мерием и не изпитва нищо към Мелис, но ще се ожени за нея, само защото го мъчи съвестта.

Айше се обажда на Мерием и я пита, как видеото се е озовало на компютъра на Мелис, а Мерием ѝ казва, че и тя не знае.

Може като е дала телефона си на Йомер да гледа анимационни филмчета, нещо да е станало…

Айше ѝ отвръща, че изглежда все едно някой нарочно го е направил!

Айше пита приятелката, сега Левент, като знае истината ще отмени ли сватбата с Мелис?!

Мерием ѝ отговаря, че след всичко, което е станало не е мислила за това…

Текст от potv.bg
Мерием е терасата и върти халката си. Левент също излиза, а в този момент Мелис изпуска пръстена. Левент намята момичето с вълнена наметка, след което вдига пръстена от земята.

Левент я пита, дали повече няма да го сложи, а тя му отговаря, че не и слага пръстена на парапета на терасата.

-Иска ми се да се върнем в деня, в който ти сложи този пръстен. Знаеш ли, колко много исках да ти попреча? Всичко в мен се преобърна, когато този мъж пред мен каза, че ти си негова жена.
- Левент стиска ръцете на Мерием. -Всеки път, когато виждах да държи ръцете ти, ми се искаше да умра. Сърцето ме болеше, Мерием. Беше ми много трудно. Но сега всичко приключи, всичко е минало, нали? - Мерием кимва с глава и казва, че е така. Левент продължава: -Ще наваксаме времето, което загубихме заради него, и ще направим всичко възможно да излекуваме раните си.
Нима, Айше, е права? Дали той няма да се откаже от сватбата си с Мелис? - пита се мислено Мерием.

В този момент на терасата се появява Мелис. Мерием казва, че ще отиде да види Йомер и влиза в къщата.

Текст от potv.bg
Мелис застава до Левент и го пита, дали може да поговоря? Левент ѝ отвръща, че друг път. Мелис му казва, че иска да знае какво ще се случи с тяхната връзка, сега, след като е разбрал за саможертвата на Мерием, като подчертава, че не може да забрави за ангажимента си към нея.
-Засега не знам какво да правя! Трябва да помисля. Моля те, не ме притискай! - отговаря Левент.

-Но, аз искам само нашите бъдещи планове да не пострадат. Не искам да те загубя!

-Това, което преживях преди малко, не е лесно за мен! Не искам да говоря за това сега!-Добре. Да бъде така, като ти искаш!

-Благодаря ти! Лека нощ! – казва Левент и си тръгва.
-Трябва да запазя спокойствие! Играта все още не е приключила. Аз съм тази, която трябва да спечели, а не тя! - казва си Мелис като се обляга на парапета и вижда, че на него е оставен пръстен.
Текст от potv.bg

Айше казва на Мене, че връзката ѝ с Джемил е приключила, а чувствата между нея и Доган не са взаимни, защото тя не изпитва нищо към него.

В същото време Джемил се чуди, как да убеди Айше, че няма нищо общо с Оя.

Преди да заспи, Мерием си мисли, че не може да изгради щастието си с Левент, върху нещастието на Мелис.

Действието прескача на следващия ден.

Мелис се разхожда в градината, като си говори, че никога няма да даде Левент на Мерием, дори ако се наложи ще умре.

Текст от potv.bg

Левент изпраща съобщение на Мерием да отиде в градината.

Мерием веднага отива в градината и пита Левент, дали всичко е наред? Защото ѝ е изпратил съобщение толкова внезапно... Левент ѝ отговаря, че просто е искал да провери, дали тя е добре? Мерием му отвръща, че тя също е искала да му каже, да бъде внимателен, защото Текин все още се крие някъде.

В този момент камерата ни показва Мелис, която тайно слуша разговора на Левент и Мерием.

Как се е осмелила да покаже видеото, като тя не знае, че Текин е мъртъв?! - мисли си Мелис.
-Текин може да те нарани! След като е изпратил паспорта и писмото в имението, значи знае, че съм тук. Във всеки един момент той може да се появи пред вас, мислейки, че съм ви казала. Моля ви, бъдете внимателни!
-Мерием не го е направила! Тя не е тази, която е сменила видеата. Трябваше да се досетя, че ти си го направила, трябваше да се досетя за това още в самото начало! - мисли си Мелис.

Левент казва на Мерием да бъде спокойна, защото Текин не може да му направи нищо, защото полицията го търси, но ѝ обещава да бъде внимателен. Мелис казва, че трябва да върви, защото Йомер се е събудил и трябва да му приготви закуска. Левент я моли да поговорят след това.

Текст от potv.bg

Мелис влиза в стаята на сестра си и я поглежда втренчено.

-Защо гледаш така? Добре ли изглеждам? Прекалено много ли съм се гримирала? - пита Хюля.

Мелис хваща сестра си за китката на и я пита с обвинителен тон: -Ти го направи, нали? Ти смени видеата и показа това на Левент?! Да не си посмяла да ме излъжеш?!

-Пусни ме! Причиняваш ми болка! -От това ще те заболи още повече. Ще си платиш за това, което ми причини!-Мелис, казах ти да ме пуснеш! Не мислиш трезво от ярост. Как може аз да съм го направила?! -Не знам, но ще разбера. Тогава ще търсиш дупка, в която да се скриеш от мен!-Какво ще правиш? Пак ли ще ме бутнеш по стълбите? -Ако наистина си го направил, няма да оставя работата недовършена - заявява Мелис.

В този момент Бахадър влиза в стаята. Сестрите за момент се усмихват мило една на друга, за да не събудят подозрение у Бахадър, като Хюля добавя, че много се радва, че Мелис е харесала как се е облякла.

-Скъпа, готова ли си? – пита той.

Мелис казва на сестра си да не забравя за какво са си говорили, а Хюля ѝ обещава да довършат разговора си и излиза с мъжа си.

Останала сама Мелис се заканва, че този път наистина ще приключи със сестра си!
Текст от potv.bg

Междувременно Мерием излиза навън с горещ омлет в чинията си. Тя вика Йомер. Левент се приближава към нея, а тя му обяснява, че търси брат си, защото не е закусил.

-Това…, за какво искаше да говориш с мен? Ако искаш, можем да поговорим сега – предлага Мерием.

-Опитвам се да събера всичко в главата си. Искам да поговоря с теб и да те помоля за помощ, защото освен теб, никой не може да ми помогне!... Ти не можеше ми кажеш защо се омъжи за Текин, защото си бил принудена да го криеш, но аз не съм! Сгодих се с Мелис, защото след инцидента, който претърпяхме, Мелис няма да може да има деца.

-Какво?! - изненадана е Мерием.

-Аз бях принуден да направя нещо за Мелис, за да не се разстройва. Заради мен стана катастрофата…. Чувствах се принуден да бъда с нея. Мислех, че това е единственият начин да ѝ се реванширам. Но сега когато ти си тук, не знам какво да правя. Кажи ми нещо. Какво да направя или какво да направим ние? Чакам една единствена дума от теб! Готов съм да направя всичко каквото пожелаеш!

Мерием объркана от признанието му му отвръща, че не знае какво да му отговори.

-Обичам само теб! Сърцето ми принадлежи само на теб. Никога не съм гледал Мелис по този начин, както гледам теб, дори не мога да го направя!
-За тази катастрофа съм виновна и аз. Това се случи, защото ми беше ядосан – казва Мерием.

-Не, ти не си виновна. Всичко се случи заради мен! - Левент взема ръката на Мерием в своята. - Всичко ще се оправи, повярвайте ми! Просто ми дай малко време! Главното е, ти да бъдеш с мен, за останалото аз ще се погрижа!

В този миг пристига Йомер, който разваля интимния момент между двамата. Мерием бързо издърпва ръката си от ръката на Левент.

Текст от potv.bg
В същото време Мелис бясна на сестра си се прибира в стаята си, като си говори сама, че тъкмо всичко между нея и Левент се е оправило, а тя е съсипала всичко! Сега Левент ще я зареже и ще бъде с Мерием! Мелис се държи като луда и си казва, че никога няма да позволи Левент и Мерием да бъдат заедно.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...