Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.146 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием моли Левент да ѝ позволи да напусне имението, но въпреки привидната студенина, Левент също се затруднява да скрие чувствата си към Мерием и за най-голямо разочарование на Мелис не се включва в подготовката на сватбата им. Вижте още какво ще се случи в еп.146 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 24 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 145 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мерием е на път да разкрие истината на Левент, но е спряна отново от Текин. Оя замисля новата интрига, с която да помрачи щастието на Джемил и Айше.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 146 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 24 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Обитателите на имението се отнасят много грубо с Мерием и не крият недоволството си от факта, че момичето живее под един покрив с тях.

Единствено Йомер е радостен, че Мерием е до него.

Мине търси признаци на привързаност и интерес към нея във всеки жест на Доган.

Мелис използва всеки удобен случай да намекне за годежа си с Левент, за да измъчва Мерием.

Мерием моли Левент да ѝ позволи да напусне имението, но въпреки привидната студенина, Левент също се затруднява да скрие чувствата си към Мерием и за най-голямо разочарование на Мелис не се включва в подготовката на сватбата им.

Айше получава интимното селфи на Джемил и Оя. Тя се срива, убедена, че Джемил я е предал.

Мелис се свързва с Текин. Тя му нарежда незабавно да дойде и вземе Мерием от имението. Текин казва на Мелис, че все още не е готов да замине.

Текст от potv.bg
Сутринта Йомер казва на сестра си, че сега когато тя е тук и той е спал до нея е сънувал прекрасни сънища. Мерием му отвръща, че и тя спокойно спи когато, той е с нея.
Йомер казва на сестра си, че трябва да отиде и разкаже, на батко си Левент какво е сънувал и бързо излиза от стаята.

Действието се пренася в стаята на Левент, където Йомер го пита, дали сестра му може да го изпрати до училището, защото той много иска тя да види къде учи. В този момент идва Мелис, която пита Йомер, дали добре изглежда, защото ще отиде на родителската среща. Йомер с нежелания отговаря, че добре. Мелис се обръща към Левент и го пита, дали след родителската среща ще отидат във фирмата, а той ѝ отговаря, че да. Йомер казва на брат си, че отива в кухнята, защото сестра му му е обещала да му направи омлет.

Текст от potv.bg
Действието се пренася при ранения Текин, който се крие в изоставена сграда. Отпива няколко глътки вода от една бутилка, измива лицето си и превивайки се от болка си казва:
-Ах, Левент... Ще ми платиш скъпо за това, което ми стори. Ще ви покажа какво означава да ми правите капани. Това, което съм започнал, няма да остане недовършено.
Текст от potv.bg
Действието се пренася в ресторанта, а Нериман казва на Доган, че е 
много благодарна на Джемил, че е направил всичко възможно и брат ѝ се 
намира на...
Действието се пренася в ресторанта, а Нериман казва на Доган, че е много благодарна на Джемил, че е направил всичко възможно и брат ѝ се намира на спокойно място в затвора. Хвалбите по адрес на Джемил не се харесват на Доган и той излиза от зав
Действието се пренася в хола на имението, където майката на Левент предлага на сина си и Мелис да направят сватбата на вилата им.

В този момент Мелис вижда Мерием и бързо се съгласява, като се смее и говори високо, за да дразни горката Мерием и добавя, че още от днес ще ходи да се избере булчинска рокля, защото иначе няма да успее.

Разплакана Мерием бързо излиза от къщата.

Текст от potv.bg
-Но, ти нищо не каза Левент, харесва ли ти тази идея? – пита Улвийе.

Левент все едно не е при тях, защото изглежда доста замислен.

-Синко, какво ще кажеш? – пита отново майка му, а Левент ѝ отговаря, че не е чул какво е питала. Тя му казва, че е питала, дали са съгласни да направят сватбата на милата.

Левент отговаря, че ако Мелис е съгласна, той също е съгласен. Той им казва, че трябва да се обади и също излиза от къща, къде вижда Мерием, която си говори сама, че повече не може така!

Текст от potv.bg
-Г-н Левент, аз повече не мога да остана, аз трябва да си тръгна от тук – казва Мерием.
-Ти никъде не може да ходиш, ще останеш тук! Защото тук е най-безопасно за теб. И ако не си забелязала, тези хората те търсят навсякъде за да те убият, затова никъде няма да ходиш!
-Аз мога да се погрижа за себе си! Ще се скрия от тях, но аз трябва да си тръгна от тук!
-Да, да си тръгнеш за теб е лесно и друг път си го правила, ами Йомер? Ако нещо се случи с теб, помислила ли си за Йомер, как ще го понесе… Мерием, не виждаш ли колко е щастлив сега Йомер с теб?! Ако си отидеш и нещо ти се случи, какво ще му обясня? Не можеш да постъпиш така!

Мерием му отговаря, че той е прав и тя ще остане, заради Йомер. В същият момент излиза Мелис и ги вижда.

Мерием го пита, колко време трябва да остане в имението, защото не иска да тревожи живеещите в него. Левент ѝ отговаря, че не знае и докато не е уверен на 100% за нейната безопасност, никъде няма да я пусне.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Джемил, където Айше и Сафийе се приготвят да излизат, защото трябва да отидат да купят продукти за ресторанта.

Междувременно Айше получава съобщение със снимките, които Оя си направи с Джемил, когато той беше пиян, но естествено Айше не знае при какви обстоятелства са направени тези снимки. Майка ѝ също ги вижда. И двете са шокирани.
-Само вчера планирахме сватбата! - казва разплакана Айше. - Защо ми изневери? Не го разбирам.
-Не само ти! Той изневери на всички нас! – бясна е Сафие. -Защо притесняваш дъщеря ми, ако искаш да се снимаш с друга!
-Мамо, какво да правя? - пита съкрушената Айше. Сафие сяда до нея и я прегръща.

Действието се пренася във фирмата в кабинета на Джемил, който говор с някой по телефона, като казва, че къщата много му харесала, но трябва да я види и съпругата му и тогава ще вземат решение. Джемил иска да съобщи на Айше, но ядосана тя не му вдига.

Текст от potv.bg

Действието се премества в имението при Левент и Мерием. Мелис издава присъствието си, виждайки я Мерием влиза в къщата.

-Левент, не искам да се намесвам, но няма ли Йомер отново да страда? Мерием е тук, но... Тя и преди е напускала Йомер, оставяла го е в отчаяно състояние. Откъде знаем, че това няма да се повтори? Благодарение на нас Йомер свиква с нея. Ще бъде лошо, когато Мерием отново си тръгне. Мисля си за Йомер, това ще разбие психиката му. Знам, че Мерием е в трудна ситуация, че има проблеми. Няма да си спокоен, ако не ѝ помогнеш, а аз те обичам именно за това. За това, че имаш толкова добро сърце. Помислих за това и измислих решение, така че Йомер да не бъде тъжен, а Мерием да остане в безопасност. Може би трябва да поговорим с г-н Ведат. Мерием ще бъде в безопасност в Италия.
-Не, няма да говорим с г-н Ведат. Мерием ще продължи живота си в Истанбул – отсича Левент.
-Но Левент...
-Йомер ще се разсърди, ако Мерием е далеч. Моля те, не повдигай отново тази тема. Мерием ще остане тук, докато не се уверя, че е в безопасност. Но си права, че през този период Йомер ще свикне с нея още повече, но Мерием няма да го остави отново.
-Но... – опитва се да възрази Мелис.
-Решението ми е окончателно и не искам да спорим. - Левент влиза в къщата.
-Съжалявам, Левент, не мога да чакам толкова дълго - казва си Мелис. - Прави каквото искаш, но тя ще си тръгне оттук.
Текст от potv.bg

В следващата сцена Мелис влиза в стаята на Йомер, където Мерием оправя леглото.

-Какво е станало?- пита Мерием виждайки Мелис.
-Как можеш да останеш тук? Добре, разбирам, че си в опасност, но не можеш да останеш тук. Помислих за решение. Тук никога няма да си в безопасност. Текин винаги ще те преследва. Но ако заминеш за Италия с г-н Ведат, ще се спасиш от тези, които те преследват и ще създадеш нов живот за себе си.
-Не мога! Не мога да отида толкова далеч и да оставя Йомер.
-Вече си си тръгвала. Може да го направиш отново.
-Знаеш много добре защо напуснах Левент и оставих Йомер.
-Значи няма да си тръгнеш? Няма страшно, ще дойде ден, в който ще съжаляваш, че не си приел това предложение.
Текст от potv.bg
Мелис отива в хола и сяда до Улвийе с тъжно лице.
-Какво е станало? Има ли проблем? – пита майката на Левент.
-Могат ли проблемите да спрат, когато Мерием е тук? Откакто тя дойде, Левент само мълчи.
-Тя няма да остане тук дълго, не се притеснявай. Тя ще си тръгне след няколко дни.
-Не мисля така, казва Мелис.
-Мисля, че тя ще намери начин да остане тук. Тя дори каза това на Йомер. Детето се разхожда щастливо, че сестра му няма да си тръгне. Разбира се, тя използва и Йомер в играта си. Ясно е, че възнамерява да остане тук.
-Няма да позволя това да се случи, бъди спокойна. Ще поговоря с Левент, нека той намери решение. Не мога повече да си затварям очите, че това момиче вреди на семейството ми. Мелис доволно се усмихва.
Текст от potv.bg
Известно време по-късно Улвийе, Бахадър и Хюля разговарят в хола.
-Аз също не искам Мерием да е тук - заявява мъжът. -Ще говоря с Левент

Левент, който тъкмо минава през коридора, влиза в хола и пита: За какво искаш да говориш с мен?

-Сине, ти я доведе за няколко дни - Улвийе взема думата. -Но ако това гостоприемство продължи, спокойствието на всички ще бъде нарушено. Не мога да си затворя очите за това. Намери място за нея.
-Присъствието на Мерием тук е неприятно за всички, заявява Бахадър.
-Какво да правя, братко? Трябваше да я дам на лихварите ли?
-Знаеш, че не исках да кажа това.
-Сине, никой не ти казва да я изхвърлиш на улицата. Нека намерим подходящо място за нея. Ако е остане, Йомер трудно ще се раздели с нея.
-Не виждаш ли колко щастлив е Йомер, откакто се появи Мерием?- пита Левент. -Мерием също осъзнава, че не е добре дошла тук. Тя искаше да си тръгне, но аз не я оставих да го направи. Ако Мерием замине, преди да разбера, че е в безопасност, ако нещо се случи с нея, можете да си представите, каква ще причини това на Йомер. Мерием е тук преди всичко по тази причина.
-Не виждаш ли, че Йомер се привързва още повече към нея? - пита Бахадър. -Когато всичко приключи, какво ще правиш тогава?, добавя той.
-Бавно ще приучим Йомер към новата ситуация, казва Левент.
-А ако тя си тръгне внезапно? Не ѝ вярвам - заявява Улвийе.
-Но аз й вярвам. Мерием няма да направи нищо, за да натъжи Йомер. Мерием ще остане тук. Ще бъде добре, ако свикнете с това – заявява Левент.
Текст от potv.bg
Действието се премества при Мелис, която се опитва да се свърже с Текин.
-Какво искаш този път? - пита Текин.
-Какво искам ли? Да дойдеш и да вземеш жена си оттук! Къде си сега?
-Мелис, за Бога, успокой се. Раните ми все още зарастват. Успях да извадя паспорти.
-Чудесно. Ела тази вечер и вземи жена си оттук. Махнете се възможно най-скоро!
-Не мога. Не съм готов!
-За какво не си готов! Изглежда не разбираш сериозността на ситуацията. Позволи ми да ти го обясня хубаво. Мерием е в имението, до Левент! Изпрати ми местоположението си. Ще дойда, за да поговорим очи в очи.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...