Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием е на път да разкрие истината на Левент, но е спряна отново от Текин. Оя замисля новата интрига, с която да помрачи щастието на Джемил и Айше. Вижте още какво ще се случи в еп.145 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 23 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 144 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мерием се съгласява да остане в имението. Улвийе не крие неодобрението си и, за да подчертае връзката на Мелис и Левент, организира годежа им.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 145 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 23 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

В имението всичко е готово за годежа и всички очакват с нетърпение пристигането на Левент. Когато Мелис започва да губи надежда, се появява Левент и церемонията започва. Тя е неочаквано прекъсната от Мерием, която е решена да признае истината. В същият момент обаче тя получава съобщение от Текин.

Мерием гледа с ужас видеото, което е получила от Текин. Мъжът отново я заплашва и заявява, че скоро ще дойде за нея.

Става все по-ясно, че Мине изпитва чувства към Доган. Той обаче не вижда никого, освен Айше.

Оя е ядосана, че Джемил я пренебрегва и когато мъжът ѝ дава да разбере, че между тях не може да има нищо, Оя решава да си отмъсти.

На Мерием ѝ е трудно да понася да гледа Левент и Мелис заедно, а на всичкото отгоре Улвийе ѝ дава да разбере, че не е желан гост в дома им.

Айше приготвя супа за Мерием и я занася в стаята ѝ, като я моли да хапне, а тя ѝ отговаря, че няма апетит. Айше оставя подноса на нощното шкафче и моли приятелката си да поговорят.

-Къде е Йомер? – пита Айше.
-На него му се приспа и аз го сложих в стаята на Левент.

Айше казва на Мерием, че днес ще бъде годежът на Левент и Мелис и ако нещо не направят нещо, ще се случат ужасни неща. Мерием е изненадана, а Айше не спира да говори, че сега Левент и семейството му си мислят лоши неща за нея, а тя не прави нищо, за да ги опровергае, затова днес нейният любим, ще се сгоди за друга.

-Какво ли не направи за любимия си Левент, дори живя с психопата Текин, и сега ако не направиш нещо, ще съжаляваш до края не дните си! Затова вземи и се обади на Левент и му разкажи всичко!

Действието се пренася при Левент, който изглежда много объркан. Той си спомня обещанието, което даде на бащата на Мерием, че ще се грижи за нея, а в същото време си спомня и думите на лекаря, който каза, че Мелис няма да може да има повече деца. Той посяга да се обади на Мерием, но се отказва.

Камерата се връща при Мерием, която е сама в стаята и също се колебае, дали да се обади на Левент.

Докато се колебае Левент ѝ се обажда, тя му казва, че трябва да му каже нещо, но Левент я моли да го изслуша, но ѝ казва да говори първо тя. Мерием се опитва да каже истината, но в последната минута премисля и му казва, че му е много благодарна, че е помогнал на баща ѝ и го пита, той какво е искал да ѝ каже.

Левент също не може да ѝ каже, това което иска и ѝ казва, че е искал да ѝ предаде поздрави от баща ѝ и да не се притеснява за него, защото той ще направи всичко за него, за да го измъкне от там.

В стаята влиза Айше, а Мерием плачейки я прегръща….

Действието прескача във вечерта. Всичко е готово за годежа, но Левент все още го няма.

Звъни се на врата, Аслъ отива да отвори, но това е Джемил. Мелис го пита, не е ли бил с Левент, той ѝ казва, че са били заедно, но е възникнала някаква работа на Левент и като я свърши, веднага ще дойде.

Джемил вижда Айше и отива при нея. Тя му казва, че не така си е представяла годежа на Левент, а Джемил ѝ отвръща, че всичко, което знае е, че Левент не обича Мелис.

Мелис се опитва да се свърже с Левент, но той не отговаря на обажданията ѝ. Мелис си мисли, че той няма да дойде, но Левент пристига.

Церемонията започва.

Мерием слиза по стълбите, за да каже истината и в този момент получава видео предупреждение от Текин.

Тя се приближава, Айше им казва, че Мерием има нещо да им каже.

Всички са в очакване, но тя обаче не казва какво крие от всички, а поздравява Левент и Мелис и разплакана се връща обратно в стаята.

Оя се обажда на Джемил, но той не отговаря. Сблъсквайки се с това, тя решава да осъществи поредната си интрига.
-Ти сама си изпроси това, казва си тя. -Аз не съм виновен за това, което ще се случи сега. - Тя преглежда в телефона си снимките, които е направила на себе си и на Джемил, докато той беше пиян.
Става все по-ясно, че Мине изпитва чувства към Доган. Той обаче не вижда никого, освен Айше.
Става все по-ясно, че Мине изпитва чувства към Доган. Той обаче не вижда никого, освен Айше.
Действието се връща в имението. Мерием влиза в стаята си. Тя сяда на леглото и пуска видеото, което ѝ изпрати Текин. На екрана се появява лицето на Текин, който казва:
-Жена ми, както виждаш, аз не съм мъртъв. Докато съм жив, трябва да изпълняваш обещанието, което си ми дала. Не смейте да си помисляш да кажеш на Левент истината. Не си мисли, че можете да се отървете от мен. Отсега нататък нещата ще бъдат различни. Досега те уважавах и дори не те докосвах, но сега няма да е така! Не забравяй! Измъкнах Левент от затвора, защото ти се съгласи да се омъжиш за мен. И знаеш какво ще се случи, ако не ме послушаш. Внимавай какво правиш, единствена и неповторима. Скоро ще дойда за теб. Много ми липсваш. Ще се видим по-късно.

В този момент Айше влиза в стаята.

-Защо не каза истината? - пита тя, като прикляква пред приятелката си. -Как можа да позволиш на Левент да се сгоди?, казва тя.
-Излязох от стаята с намерението да кажа истината, но Текин изпрати запис.... -Какъв запис?

Мерием пуска отново видеото от Текин и подава телефона на Айше.

Действието се премества в хола, където Улвийе казва на Левент и Мелис, че трябва да побързат и със сватбата.

Мелис веднага се съгласява, а Левент нищо не казва, а Джемил го спасява от неловката ситуация, като му казва, че трябва да си върви, защото има да недовършена работа. Левент казва, че ще го изпрати и го пита, какви проблеми има, а той го моли Айше да остане при Мерием, за да я подкрепи, защото той няма да се качва при тях, но по-късно ще ѝ изпрати съобщение.

Действието се връща при Айше и Мерием.

-Вече нямам възможност да му кажа истината, трябва да си тръгна оттук, казва Мерием, примирена със съдбата си. -От днес нататък те са семейство. Не мога повече да стоя тук и да се преструвам, че нищо не се случва. Нямам сили дори да го направя.
-Дори не си го помисляй, Мерием. Не може да го направиш. Ако не мислиш за себе си, помислете за Левента и Йомер. Те ще бъдат съкрушени, ако ти се случи нещо. -Левент така или иначе ме мрази. -А Йомер? За него ти си всичко на света. За него трябва да се погрижиш. Затова трябва да останеш!
-Добре. Засега ще остана тук – съгласява се Мерием.

Действието се пренася в стаята на Левент, където Йомер спи. Левент влиза, а Йомер се събужда и виждайки пръстена го пита, дали се е сгодил за Мелис и дали сега с нея ще бъде семейство, а кака му Мерием трябва да си тръгне от тук. Левент му отговаря, че сестра му ще остане тук. Йомер му казва, че много се е разстроил, че ще бъде семейство с Мелис, но много се радва, че сестра му ще остане тук.

-Батко Левент, аз искам да ти благодаря, че донесе сестра ми – казва Йомер.
-Аз също съм щастлив, защото ви виждам заедно – отвръща Левент. Йомер го пита, дали няма да му се разсърди, защото иска сега, да спи при сестра си. Левент му отвръща, че не…

Действието се премества в компанията. Джемил влиза в стаята, където работи Оя.

-Какво става? Защо ми звъня толкова пъти? -Джемил, седни, за да поговорим, казва тя. -В този час за това ли ми се обади, за да говорим? - пита той. -Щяше ли да дойдеш, ако ти бях казала? Съгласих се, че трябва да останем приятели, но ми е твърде трудно. Обичам те толкова много! - В гласа на момичето отеква отчаяние, което тя дори не се опитва да скрие.
-Оя, вече говорихме за това. - Гласът на Джемил е твърд и решителен. -Между нас не може да има нищо повече. Обичам Айше!
-Това ли е последната ти дума?
Да – отговаря Джемил и си тръгва.
-Добре. Тогава е време аз да нанеса последния удар - казва си Оя.
На Мерием ѝ е трудно да понася да гледа Левент и Мелис заедно, а на 
всичкото отгоре Улвийе ѝ дава да разбере, че не е желан гост в дома им.
На Мерием ѝ е трудно да понася да гледа Левент и Мелис заедно, а на всичкото отгоре Улвийе ѝ дава да разбере, че не е желан гост в дома им.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...